Kolinda Grabar Kitarović

Grabar-Kitarović: Nema dogovora sa Vučićem o "neprijatnim" terminima

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je danas da ne postoji nikakav dogovor između nje i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o tome, kako se to spekulisalo ovih dana, da on ne spominje genocid u NDH, a ona "velikosrpsku agresiju".

Josipović: Kitarović dala krila ustašofiliji u Hrvatskoj

ZAGREB - Nekadašnji hrvatski predsjednik Ivo Josipović kritikovao je četiri godine mandata aktuelne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović istakavši da nema ideologiju, da je dala krila ustašofiliji i da je jedno vrijeme bila eksponent najradikalnijih snaga u Hrvatskoj.

Grabar Kitarović dva puta primala infuziju za mjesec dana

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u nedjelju je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiohirurgija Zagreb, izjavila je portparolka hrvatske predsjednice Ivana Crnić.

Kitarović: Pogriješila sam u vezi pozdrava 'Za dom spremni'

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je na konferenciji za novinare povodom četiri godine mandata rekla da je pogriješila kada je "Za dom spremni" nazvala starim hrvatskim pozdravom.

Kitarović: I dalje ću podržavati Hrvate u BiH

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da će i dalje odlučno podržavati Hrvate u BiH u njihovom nastojanju da ostvare sva svoja prava koja im pripadaju kao konstitutivnom narodu.

Grabar-Kitarović pisala Tajaniju i Matareli: Duboko zgrožena

ZAGREB - Nakon izjave šefa Evropskog parlamenta Antonia Tajanija, koji je Istru i Dalmaciju nazvao italijanskom, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je uputila pismo Tajaniju i italijanskom predsjedniku Serđu Matareli.

Osvanuo snimak poljupca Kolinde s otmičarkom aviona u Americi

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u martu prošle godine bila na promociji knjige "Tko je ubio Zvonka Bušića".

"Novosti": Zagreb sprema blokadu Srbije

BEOGRAD - Odnosi Beograda i Zagreba daleko su od otopljavanja, sudeći po izjavi hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je najavila nove ucjene na evropskom putu Srbije.

Grabar-Kitarović: BiH druga država hrvatskog naroda, zabrinuta sam

​ZAGREB - Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je za TV N1, odgovarajući na pitanje vezano na najave predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da bi Republika Srpska mogla da proglasi nezavisnost, da je to "ne ohrabruje nimalo".

Grabar-Kitarović: Hrvatska spremna da pomogne BiH na putu ka NATO i EU

Predsjednik Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je, tokom susreta s ambasadorom BiH u Zagrebu Renatom Paškalj, da je Hrvatska spremna da pomogne Bosni i Hercegovini na njenom putu ka NATO.

Najčitanije