Kolinda Grabar Kitarović

Mediji objavili mejlove Kolinde Grabar-Kitarović

ZAGREB - Hrvatski nedjeljnik "Nacional" objavio je u današnjem izdanju sadržaj nekoliko imejlova za koje tvrde da ih je poslala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Završena misa kod Teslića, Kitarovićevoj uručena zahvalnica

TESLIĆ - Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić poručio je u mjestu Komušina kod Teslića da čovjek ne smije ostati u grijehu i da mora vratiti osjećaj za vjeru u vremenu kada je izgubljen osjećaj za sveto.

Grabar-Kitarović stigla u BiH, prisustvovala misi kod Teslića

TESLIĆ - Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić poručio je večeras u mjestu Komušina kod Teslića da čovjek ne smije ostati u grijehu i da mora vratiti osjećaj za vjeru u vremenu kada je izgubljen osjećaj za sveto.

Grabar Kitarović: Pitala sam se gdje su kosti 83.000 jasenovačkih žrtava

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je nedavno u Kninu zvanično objavila kandidaturu za još jedan predsjednički mandat, izjavila je u intervjuu "Hrvatskom tjedniku" da joj je žao što su se mnogi građani Hrvatske osjetili povrijeđenim zbog toga što je pozvala predsjednika Srbije da posjeti Zagreb, polovinom februara prošle godine.

Kitarović: I idućih 5 godina viđaću se s vama kao predsjednica

​KNIN - Hrvatska predsjendica Kolinda Grabar Kitarović indirektno je danas u Kninu potvrdila da će se kandidovati za novi mandat.

Grabar-Kitarović: Najradije bih uhvatila pušku

KNIN - U Hrvatskoj je juče obilježena godišnjica akcije Oluja, a predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala je obilježavanju u Kninu.

"Niko me neće obeshrabriti u borbi za Hrvate, a time i bolju BiH"

ZAGREB - Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović u intervjuu za "Jutarnji list" govorila je o odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, položaju Hrvata, ali i posljednjim dešavanjima u vezi njenih izjava koje je preniso "The Jerusalem Post", a koje je onda kasnije demantovala.

Linta: Kitarovićeva iskazuje otvorenu mržnju prema Srbima

BEOGRAD - Predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta izjavio je da hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izjavom da bi željela da ode na koncert ustaškog pjevača Tompsona besramno slavi protjerivanje više od pola miliona Srba iz Hrvatske.

Grabar-Kitarović: Komšić mora shvatiti da je i politički predstavnik Hrvata

ZAGREB - Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za Hrvatski radio je rekla da je Hrvatska Bosni i Hercegovini (BiH) prijateljska zemlja, a da hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić mora shvatiti da je ne samo etnički, nego i politički predstavnik hrvatskog naroda u toj zemlji.

Plenković podržao Kitarović za predsjedničke izbore

ZAGREB - Hrvatski premijer i predsjednik HDZ Andrej Plenković rekao je danas da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ima njegovu kao i podršku HDZ-a za ponovnu kandidaturu na predsjedničkim izborima.

Najčitanije