Kolinda Grabar Kitarović

Šef izbornog štaba Kitarovićeve: Čudo da je uopšte ušla u drugi krug

ZAGREB - HDZ-ov osječko-baranjski župan Ivan Anušić, koji je u predsjedničkoj kampanji bio šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović, gostovao je u četvrtak u emisiji Osječke TV "Karte na stol". U dugom razgovoru Anušić je detaljno i iskreno progovorio o razlozima zašto Grabar-Kitarović nije uspjela osvojiti drugi mandat.

Kolinda još nije odlučila šta poslije Pantovčaka

ZAGREB - Prioriteti Kolinde Grabar Kitarović, koja će za mjesec dana napustiti Pantovčak, trenutno su odmor, zdravlje, porodica, doktorat, rekli su za Jutarnji list ljudi iz njenog okruženja, koji kažu da konačnu odluku o tome čime će se baviti u budućnosti još nije donijela.

Kolinda otkrila kako se osjeća poslije poraza, ali i koji su joj planovi

ZAGREB - U prvom razgovoru nakon izbornog poraza Kolinda Grabar Kitarović otkrila je planove za budućnost. Nije željela da govori o nastavku političke karijere iako je dio članova stranke vidi kao šeficu HDZ-a.

Prvi sastanak Kitarovićeva i Milanovića, razgovarali o prenosu vlasti

ZAGREB - Tri dana od predsjednički izbora u Zagrebu su se danas sastali odlazeća predsjednica i njen nasljednik, Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, a razgovarali su o tranziciji predsjedničke dužnosti, potvrdile su obje strane.

Kolinda: Hrvatska je odlučila, Milanović će biti predsjednik

ZAGREB - Dosadašnja predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović je poražena u drugom krugu izbora u ovoj državi, a njeno mjesto zauzeo je Zoran Milanović

Zoran Milanović novi predsjednik Hrvatske

ZAGREB - Kandidat opozicionog SDP-a Zoran Milanović pobijedio je u drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, pokazuju rezultati sa 97,24 odsto obrađenih biračkih mjesta.

Hrvati iz BiH podržali Grabar-Kitarović

Podaci Državnog izbornog povjerenstva Hrvatske nakon 82 odsto obrađenih biračkih mjesta u Bosni i Hercegovini pokazuju nadmoćan broj glasova za HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović.

HDZ-ovci imaju švedski sto, SDP-ovci jedu burek

U Hrvatskoj je i toku izborna noć, a štabovi predsjedničkih kandidata željno iščekuju rezultate izbora, a to je lakše iz hranu.

Milanović: Ljudi, hvala vam

ZAGREB - Kandidat opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) Zoran Milanović se nekoliko minuta po objavljivanju rezultata izlaznih anketa koje ukazuju na njegovu pobjedu na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, zahvalio svima koji su ga podržali.

Milanović vodi prema prvim izlaznim anketama

Prema prvim izlaznim anketama nakon zatvaranja birališta u Hrvatskoj Zoran Milanović vodi sa 53,25 odsto glasova, dok je Kolinda Grabar-Kitarović dobila 46,75 odsto.

Najčitanije