Kolinda Grabar Kitarović

Žena prijetila bombama u zgradi u kojoj živi Kolinda

ZAGREB - Danas je oko podneva došlo do policijske intervencije u Bauerovoj ulici u centru Zagreba.

Kitarović savjetnica u programu za sportiste poslije karijere

ZAGREB - Bivša hrvatska predsjednica biće savjetnica u razvoju obrazovnog programa namijenjenog profesionalnim i bivšima sportistima (ZŠEM).

Kolinda postala glumica, emitovana epizoda serije u kojoj se pojavljuje

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pojavila se u seriji "Dar Mar" i glumila je samu sebe, a epizoda je emitovana u srijedu uveče.

Kolinda Grabar-Kitarović u bolnici: "Ova je bilo nužno"

ZAGREB - Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović javila se putem svog Facebook profila nakon izvršene operacije.

Operisan bivši hrvatski predsjednik

ZAGREB - Bivši hrvatski predsednik i član Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOO) Kolinda Grabar-Kitarović u petak je u Kliničko-bolničkom centru Zagreb podvrgnuta operaciji, i kako Jutanji list piše, očekuje je višemjesečni oporavak.

Dodik: Izjava Kitarovićeve nije bila prihvaćena od bošnjačkog kruga

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se značajan dio javnosti slagao s izjavom bivše predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da je BiH nestabilna, te da nju nije prihvatio politički, bošnjačko-muslimanski krug.

Na inauguraciji Zorana Milanovića više medija nego zvanica

ZAGREB - Današnja inauguracija novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića biće ubjedljivo najskromnija u odnosu na sve prethodne, prvi put ona će biti održana na Pantovčaku i prisustvovaće joj značajno više akreditovnih predstavnika medija nego zvanica.

Oproštajna poruka Grabar-Kitarović: O mom radu progovorit će povijest

Predsjednica Republike Hrvatske na odlasku, Kolinda Grabar Kitarović, na Facebooku je objavila oproštajnu poruku.

Kitarović će po okončanju mandata dobiti kabinet

ZAGREB - Odlazeća predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, podnijela je zahtjev da joj se po okončanju mandata dodijeli Kabinet bivšeg predsjednika Hrvatske.

Ponovo priče o Kolindinom navijanju: Donijela nesreću kao i za fudbal

Odlazeća hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović još jednom je izazvala pažanju svojim vatrenim navijanjem. Ovoga puta bila je na tribinama tokom finala evropskog šampionata u rukometu u kom je protiv Hrvatske slavila Španija.

Najčitanije