Kolinda Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović u bolnici: "Ova je bilo nužno"

ZAGREB - Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović javila se putem svog Facebook profila nakon izvršene operacije.

Operisan bivši hrvatski predsjednik

ZAGREB - Bivši hrvatski predsednik i član Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOO) Kolinda Grabar-Kitarović u petak je u Kliničko-bolničkom centru Zagreb podvrgnuta operaciji, i kako Jutanji list piše, očekuje je višemjesečni oporavak.

Dodik: Izjava Kitarovićeve nije bila prihvaćena od bošnjačkog kruga

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se značajan dio javnosti slagao s izjavom bivše predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da je BiH nestabilna, te da nju nije prihvatio politički, bošnjačko-muslimanski krug.

Na inauguraciji Zorana Milanovića više medija nego zvanica

ZAGREB - Današnja inauguracija novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića biće ubjedljivo najskromnija u odnosu na sve prethodne, prvi put ona će biti održana na Pantovčaku i prisustvovaće joj značajno više akreditovnih predstavnika medija nego zvanica.

Oproštajna poruka Grabar-Kitarović: O mom radu progovorit će povijest

Predsjednica Republike Hrvatske na odlasku, Kolinda Grabar Kitarović, na Facebooku je objavila oproštajnu poruku.

Kitarović će po okončanju mandata dobiti kabinet

ZAGREB - Odlazeća predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, podnijela je zahtjev da joj se po okončanju mandata dodijeli Kabinet bivšeg predsjednika Hrvatske.

Ponovo priče o Kolindinom navijanju: Donijela nesreću kao i za fudbal

Odlazeća hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović još jednom je izazvala pažanju svojim vatrenim navijanjem. Ovoga puta bila je na tribinama tokom finala evropskog šampionata u rukometu u kom je protiv Hrvatske slavila Španija.

Kolinda se predomislila, traži kancelariju i poslije mandata

ZAGREB - Odlazeća hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, se predomislila i odustaje od namjere da ne traži na raspolaganje kancelariju koju će koristiti poslije isteka mandata, 18. februara.

Šef izbornog štaba Kitarovićeve: Čudo da je uopšte ušla u drugi krug

ZAGREB - HDZ-ov osječko-baranjski župan Ivan Anušić, koji je u predsjedničkoj kampanji bio šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović, gostovao je u četvrtak u emisiji Osječke TV "Karte na stol". U dugom razgovoru Anušić je detaljno i iskreno progovorio o razlozima zašto Grabar-Kitarović nije uspjela osvojiti drugi mandat.

Kolinda još nije odlučila šta poslije Pantovčaka

ZAGREB - Prioriteti Kolinde Grabar Kitarović, koja će za mjesec dana napustiti Pantovčak, trenutno su odmor, zdravlje, porodica, doktorat, rekli su za Jutarnji list ljudi iz njenog okruženja, koji kažu da konačnu odluku o tome čime će se baviti u budućnosti još nije donijela.

Najčitanije