Kolorado

Pejzaž Velikog kanjona mogao bi da nestane, Tramp želi kopati uranijum

Administracija američkog predsednika Donalda Trampa objavila je plan da oživi i ojača industriju proizvodnje uranijuma kako bi ojačala poziciju SAD u oblasti nuklearne energije.

U Koloradu ispaljen najveći vatromet na svijetu

Stanovnici američkog grada Stimbot Springs u Koloradu imali su priliku da uživo posmatraju najveći vatromet na svijetu, kada je ispaljeno više od tone pirotehničkog materijala, prenosi Ivning standard.

Opljačkao banku pa bacao novac u vazduh čestitajući Božić

KOLORADO SPRINGS - Muškarac sa bijelom bradom i brkovima opljačkao je jednu banku u Kolorado Springsu, a zatim počeo da baca plijen u vazduh, želeći prolaznicima "srećan Božić", prenosi BBC.

Temperatura u Koloradu za 24 sata pala čak 30 stepeni Celzijusa

Temperatura u Koloradu je juče za manje od 24 sata pala čak 30 stepeni Celzijusa. To je najveći pad temperature koji se u ovoj državi ikada desio u oktobru i 15. najveći pad temperature tokom jednog dana u Denveru.

Medvjed ušao u kuću, pa napravio rupu u zidu kako bi pobjegao

Gladni medvjed tokom vikenda je ušao u kuću u Koloradu, u kojoj je prilikom bijega od policije napravio rupu u zidu.

Kamion se zabio u školski bus u Koloradu, više mrtvih

U američkoj saveznoj državi Kolorado juče se dogodila teška saobraćajna nesreća.

Studentkinja koja je prijetila školama u Koloradu pronađena mrtva

DENVER - Studentkinja sa Floride, za koju se vjerovalo da je bila naoružana i "opsjednuta" masakrom u srednjoj školi Kolumbajn iz 1999.godine, pronađena je mrtva u Koloradu, prenosi CNN.

Pogledajte pet promašenih zicera u jednom napadu

Gotovo nestvarna bila je situacija u osmom minutu, kada su fudbaleri Kolorada u jednom napadu praktično promašili nekoliko zicera.

Nagli pad temperature i snijeg u Koloradu i Vajomingu

DENVER - Američke savezne države Kolorado i Vajoming zahvatila je snježna oluja, a zbog leda je zatvoreno nekoliko većih puteva.

Ubio ženu i dvije kćerke, prijavio nestanak i gostovao na TV

Nakon što se danima pravio da ne zna gdje su i prijavio njihov nestanak, muškarac (33) iz američke države Kolorado priznao je da je ubio suprugu i dvoje djece.

Najčitanije