Kolumbija

Bivši predsjednik Kolumbije pred Vrhovnim sudom

BOGOTA - Uticajni bivši predsjednik Kolumbije Alvaro Uribe imao je dugo saslušanje pred Vrhovnim sudom koji treba da odluči hoće li mu suditi ili ne.

EU šalje Kolumbiji 30 miliona evra za migrante iz Venecuele

BOGOTA - Evropska unija uputiće 30 miliona pomoći Kolumbiji kako bi joj pomogla da se izbori s prilivom migranata iz Venecuele koji bježe od ekonomske i političke krize, izjavila je danas u Bogoti šef evropske dilpomatije Federika Mogerini.

U mrtvačkim sanducima krili 300 kilograma droge

Kolumbijska policija pronašla je čak 300 kilograma pretražujući mrtvačka kola na području Santandera u sjevernoj Kolumbiji.

Prekinut lanac krijumčarenja kokaina iz Kolumbije u Crnu Goru

PODGORICA - Crnogorska policija prekinula je međunarodni lanac krijumčarenja kokaina iz Kolumbije u Crnu Goru, saopšteno je danas uz podatak da su podnesene krivične prijave protiv 11 osoba, od kojih je sedam uhapšeno.

Očajan start za Mesija i Argentinu na Kopa Americi

Fudbaleri Argentine poraženi su od Kolumbije sa 2:0 na startu Kopa Amerike.

Ubijen kolumbijski režiser dok je snimao film o FARK-u

BOGOTA -- Kolumbijski režiser Maurisio Lesama ubijen je tokom snimanja kratkometražnog dokumentarca o žrtvama nasilja na sjeveroistoku Kolumbije.

Spriječen atentat na predsjednika Kolumbije?

BOGOTA - Kolumbijske vlasti spriječile su atentat na predsjednika te države Ivana Dukea, javio je kolumbijski portal "Kolumbija riports".

Državljanin Srbije pronađen mrtav u Kolumbiji

BOGOTA - Pančevac Vladimir Vidaković (30), rođeni brat ubijenog Miloša Vidakovića, pronađen je mrtav u Medeljinu, u Kolumbiji, prije nekoliko dana, objavile su danas "Večernje novosti".

Venecuelanska vojska odbila napad na granici s Kolumbijom

KARAKAS - Naoružana grupa je napala položaj venecuelanske Nacionalne garde na granici s Kolumbijom, saopštila je vojska Bolivarske Republike.

Bolton slučajno otkrio plan Amerike: "5.000 vojnika u Kolumbiju"

VAŠINGTON - U bilježnici koju je američki savjetnik za nacionalnu bezbjednost držao u ruci tokom konferencije posvećene Venecueli, stajalo i "5.000 vojnika u Kolumbiju".

Najčitanije