Koma

Na pomen omiljenog jela mladić se probudio iz duboke kome

Porodica osamnaestogodišnjaka koji je bio u komi više od dva mjeseca već je počela da gubi nadu, kada se tinejdžer iznenada probudio pošto je stariji brat spomenuo njegovu omiljenu hranu - pileći file.

Navijačica Rome probudila se i kome nakon Totijeve poruke

Navijačica Rome probudila se iz kome nakon što joj je njena porodica pored kreveta pustila video-poruku najvećeg igrača u istoriji kluba, Frančeska Totija.

U komi djevojčica povrijeđena u Banjaluci

BANJALUKA - Djevojčica I.S., koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, trenutno je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je za "Nezavisne" iz UKC RS.

Zet na slobodi, punac i dalje u komi

GRADIŠKA - Goran Mirković (39) koji je u srijedu naveče u Lamincima kod Gradiške tokom sukoba zabio sjekiru u glavu svom puncu Milanu Mudriniću (57) iz Bosanske Krupe, nakon policijskog saslušanja pušten je da se brani sa slobode, saznaju "Nezavisne".

Čudo moderne medicine: Žena se probudila iz kome nakon 28 godina

Munira Abdula je prije 28 godina otišla po sina u vrtić te je, nekoliko minuta nakon što ga je uvela u auto i krenula, udarila u školski autobus, usljed čega je pretrpjela teške povrede mozga.

Ispovijest Milana Vrbljanca (31) iz Mrkonjić Grada: Čeličnom voljom se digao iz kome

MRKONJIĆ GRAD - Da je porodica najveća podrška i da čovjek uz čeličnu volju može preživjeti skoro baš svaku nedaću koja ga snađe, pokazuje i primjer tridesetjednogodišnjeg Milana Vrbljanca iz Mrkonjić Grada, kojem su ljekari davali male šanse za preživljavanje nakon teške saobraćajke koju je doživio prije nešto više od dvije godine u Rekavicama, nadomak Banjaluke, a koji se sada kreće uz pomoć jedne štake i gleda optimistično u budućnost.

Tinejdžer se pobudio iz kome, tražio prijatelja koji je već sahranjen

​Prošlog petka je u Srbiji došlo do teške željezničke nesreće. Podsjetimo, tada je na pružnom prijelazu voz udario u autobus koji je prelazio preko pruge te ga doslovno prepolovio.

Pljačkaš tukao vozača dok nije završio u komi (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

NJUJORK - Zastrašujući video-snimak pljačke i brutalnog prebijanja na benziskoj pumpi u Njujorku šokirao je američku, ali i svjetsku javnost.

Četvoro učesnika Banjalučkog polumaratona hospitalizovano, dvoje u komi

BANJALUKA - Četvoro učesnika Četvrtog banjalučkog m:tel polumaratona zbrinuto je u Klinici za intenzivnu medicinu za nehirurške grane UKC-a RS, a dvoje od njih se nalazi u indukovanoj komi, potvrđeno je za "Nezavisne" iz ove medicinske ustanove.

Triatlonka koja je "umrla" nekoliko puta ispričala kako se osjećala

Kolin Keli Aleksander imala je 38 godina, nedavno se udala i zatrudnjela, kada ju je u oktobru 2011. pregazio teretni kamion. Njen medicinski karton pokazuje da je već 2007. bila podvrgnuta operaciji mozga i godinama se borila s lupusom.

Najčitanije