Komarci

Večeras zaprašivanje komaraca u Banjaluci

BANJALUKA - Zaprašivanje komaraca u osam banjalučkih naselja biće izvrvšeno večeras u periodu od 20 do 23 časa, saopšteno je iz preduzeća "Eko-bel".

U Banjaluci zaprašivanje komaraca u srijedu

​BANJALUKA - Komarci, insekti koji sigurno predstavljaju najlošiju stranu ljeta, opet su u rojevima prisutni u velikom broju gradskih naselja.

Komarci najviše vole dječju kožu

U ljetnjem periodu djeca su bukvalno mamac za insekte, jer gotovo svi obožavaju njihovu kožu.

Večeras i sutra zaprašivanje komaraca u Banjaluci

​BANJALUKA - Drugi tretman sistematske dezinsekcije komaraca na području grada Banjaluke biće obavljen danas i sutra, 23. i 24. jula, saopšteno je iz preduzeća "Eko-bel", koje će sprovoditi zaprašivanje.

Naučnici na pragu nove metode protiv zaraznih komaraca

Naučnici tvrde da su skoro istrijebili komarce prenosioce bolesti na dva ostrva u Kini koristeći novu tehniku.

Vatrom tjerali komarce: Eksplodiralo ognjište, djevojka se bori za život

U dvorištu porodične kuće u Sisku sinoć je došlo do eksplozije u kojoj je tinejdžerka teško stradala i život joj je ugrožen.

Šest znakova da ste alergični na ugriz komarca

Ljeto nam donosi mnogo radosti – duže dane, sunčano vrijeme, plažu, more… i komarce. Dok su ovi maleni leteći insekti za većinu samo smetnja, za druge ljude koji imaju alergijske reakcije, oni mogu biti noćna mora.

Počinje druga faza zaprašivanja komaraca

BIJELJINA - Druga faza tretmana odraslih formi komaraca u seoskim i urbanim mjesnim zajednicama u kojima tretman nije sproveden zbog čestih padavina prethodnih sedmica počinje danas u Bijeljini, najavljeno je iz preduzeća "Eko-zaštita".

Ponovo zaprašivani komarci u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici izvršeno je zaprašivanje komaraca, tretmanom sa zemlje.

Zatražili oko 660.000 evra od Vlade zbog najezde komaraca

Osječke gradske i županijske vlasti zatražile su od Vlade Hrvatske pet miliona kuna (oko 660.000 evra) za dezinsekciju, zbog jedne od najintenzivnijih najezdi komaraca sa kojom je ovo područje suočeno.

Najčitanije