Komedija

Oktobar donosi smijanje do suza - stand up komedija u Domu omladine

"Smijanje na tri jezika" organizuje 3. i 4. oktobra u Domu omladine radionice stand up komedije, nakon kojih će biti nastupi poznatih bh. komičara.

Međunarodni festival komedije u Mostaru s domaćim snagama

MOSTAR - Međunarodni festival komedije "Mostarska liska 2020" biće održan od 25. do 30. septembra ove godine u organizaciji Narodnog pozorišta Mostar, u kojem se inače i održava. Festival je trebalo da bude održan u aprilu, ali je odložen zbog pandemije virusa kovid-19.

Humoristički filmovi koji će gledaocima olakšati vrijeme u izolaciji

Pandemija virusa korona, koja je zavladala planetom, primorala je veliki broj ljudi da ostanu u svojim domovima i na taj način daju svoj doprinos u zaustavljanju ove pošasti s kojom se svi trenutno borimo.

Urnebesna komedija "Kerovi" dolazi u Banjaluku u pozorište Jazavac

Hit komedija - KEROVI, biće izvedena 16. novembra u Banjaluci- pozorište Jazavac, s početkom u 20 časova.

Stiže nastavak kultne komedije iz devedesetih

Film "Četiri vjenčanja i sahrana" vinuo je među zvijezde Hjua Granta i bio inspiracija mnogim rediteljima romantičnih komedija.

Komedija "Ljubav" za deceniju postojanja Grad pozorišta

GRADIŠKA - Predstava "Ljubav" Grad pozorišta iz Gradiške premijerno je odigrana u Kulturnom centru u tom gradu povodom deset godina postojanja ovog teatra.

"Džihad" izazvao bezbjednosnu uzbunu u Francuskoj

PARIZ - Belgijska pozorišna grupa, koja izvodi komedije, na turneji u Francuskoj izazvala je pravu bezbjednosnu uzbunu nakon što je uvježbavala tekst u vozu na liniji Pariz-Troa.

Najčitanije