Komemoracija

Položeni vijenci na grob bivšeg predsjednika RS Milana Jelića

MODRIČA - Na Gradskom groblju u Modriči danas su, povodom Dana Republike i 30 godina njenog postojanja, položeni vijenci na grob bivšem predsjedniku Republike Srpske Milanu Jeliću.

Poznat datum komemoracije i sahrane Milutina Mrkonjića

U četvrtak će u Skupštini Srbije biti održana komemoracija povodom smrti Milutina Mrkonjića, a sahrana će biti istog dana, izjavio je danas predsjednik Narodne skupštine i lider SPS Ivica Dačić, i naveo da će tražiti da se Mrkonjić sahrani u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Održana komemoracija Merimi Njegomir: "Mogla i znala da otpjeva sve"

BEOGRAD - Komemoracija povodom smrti pjevačice narodne muzike Merime Njegomir (1953-2021) održana je danas u prisustvu članova porodice, brojnih kolega, prijatelja i poštovalaca u Radio Beogradu.

Održana komemoracija Zukurliću, prisustvovao Vučić

BEOGRAD - Usame Zukorlić, sin preminulog muftije i akademika Muamera Zukorlića poručio je danas da će nastaviti saradnju sa dosadašnjim partnerima Stranke pravde i pomirenja, koju je osnovao njegov otac.

Komemoracija Marinku Rokviću, porodica kroz suze zapjevala "Tamo kod najdaljih brda"

Danas je u Kamenoj sali Radio Beograda održana komemoracija pjevaču Marinku Rokviću, koji je preminuo nakon borbe s rakom pankreasa.

Milinčić: Lazanski posljednji put podiže tiraž

BEOGRAD - Komemoracija ambasadoru Srbije u Rusiji Miroslavu Lazanskom održana je danas u Beogradu u prisustvu porodice, zvaničnika Srbije, političara iz regiona, kao i kolega i prijatelja ovog diplomate i jednog od najpoznatijih srpskih novinara.

Završena komemoracija u Potočarima

SREBRENICA - Ukopom posmrtnih ostataka 19 ekshumiranih i identifikovanih srebreničkih Bošnjaka nastradalih u julu 1995. godine, završena je današnja komemoracija i obilježavanje 26 godina od tog stradanja, a kolona automobila i autobusa napušta Potočare.

Održana komemoracija Aleksandru Furuliji

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas da je narodni poslanik Aleksandar Furulija, koji je preminuo od posljedica virusa korona, bio primjer korektnog čovjeka i partnera, čovjek za poštovanje.

Komemoracija Miri Furlan: Uprkos nepravdama, nije bila ogorčena

Komemoracija glumici Miri Furlan održana je danas u Hrvatskom narodnom pozorištu (HNK) u Rijeci, gdje je igrala od 2016. u predstavama "Kasandra" i "Jesenja sonata" i gdje se posljednji put pojavila u predstavi "Vježbanje života - drugi put" u junu 2020. godine.

Komemoracija Bekjarevu kad se steknu uslovi zbog korone

Povodom smrti glumca Ivana Bekjareva biće organizovan komemorativni skup u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čije je bio član od 1968. do 2001. godine, kada se za to budu stekli uslovi zbog trenutne epidemiološke situacije, saopštili su iz tog teatra.

Najčitanije