Komemoracija

Đajić: Ljekar Marko Pekija je bio ljudska i ljekarska gromada

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci Vlado Đajić rekao je na komemoraciji ljekaru Marku Pekiji da je ta zdravstvena ustanova izgubila ljudsku, stručnu i ljekarsku gromadu.

Komemoracija Krajišniku u srijedu

BANJALUKA - Komemoracija povodom smrti Momčila Krajišnika, u organizaciji Narodne skupštine Republike Srpske, biće održana u srijedu 16. septembra u 11 časova u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Škoro: Sutra u Kninu predstava Milanovića i Plenkovića

ZAGREB - Domovinski pokret pjevača Miroslava Škore saopštio je da sutra u Kninu neće učestvovati u obilježavanju godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja" u okviru državnog protokola koji je nazvao "Plenkovićeva i Milanovićeva predstava", uz optužbe da su svečanost pobjede pretvorili u "komemoraciju srpskim žrtvama".

Guteres će prisustvovati komemoraciji u Srebrenici

NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres izjavio je u Njujorku da će u julu prisustvovati komemoraciji u Srebrenici, kada će biti obilježena 25. godišnjica zločina.

Komemoracija Nedi Arnerić: "Napustilo nas je oličenje ljubavi - naša Neda"

U prostorijama Jugoslovenske kinoteke danas je sa početkom u 12 časova održana komemoracija divi jugoslovenskog glumišta Nedi Arnerić.

Komemoracija povodom smrti Nede Arnerić

Komemorativni skup povodom smrti istaknute filmske glumice Nede Arnerić (67) biće održana danas u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

Održana komemoracija Nedeljku Mitroviću u Banskom dvoru

BANJALUKA - U Banskom dvoru u Banjaluci danas je održana komemoracija povodom smrti dugogodišnjeg predsjednika Republičke organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Nedeljka Mitrovića.

Novinari se oprostili od kolege Mladena Marića

Veliki broj novinara danas se na komemoraciji u zgradi RTV-a u Sarajevu posljednji put oprostio od istaknutog bosanskohercegovačkog novinara Mladena Marića, koji je preminuo prije dva dana nakon kraće bolesti, u 59. godini.

Presedan koji može dovesti u pitanje sve komemoracije u BiH

SARAJEVO - MUP Unsko-sanskog kantona je odlukom da zabrani održavanje komemoracije za 12.000 Srba ubijenih na Garavicama kod Bihaća napravio presedan koji može dovesti u pitanje sve komemoracije u BiH, stav je Odbora za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH.

Komemorativni skup u Potočarima protekao mirno i bezbjedno

ZVORNIK - Komemorativni skup u Potočarima kod Srebrenice protekao je danas mirno i bezbjedno, saopšteno je iz Štaba akcije "Srebrenica 2019".

Najčitanije