Komercijalna banka

Komercijalna banka prodata NLB-u za 500 miliona evra?

​Komercijalna banka prodata je slovenačkoj Novoj ljubljanskoj banci (NLB) za oko 500 miliona evra, piše Sputnjik.

Komercijalna banka dodijelila donaciju fondaciji "Djeca nam se rađala"

Boško Mekinjić, predsjednik Uprave Komercijalne banke dodijelio je juče donaciju Vladi Đajiću, presjedniku Fondacije "Djeca nam se rađala".

"Planule" akcije Komercijalne banke

BEOGRAD - Pojačano trgovanje zabilježeno je danas, poslije duže vremena, na tržištu akcija u Srbiji, pri čemu su strani investitori bili vrlo aktivni kako u trgovanju akcijama, tako i na tržištu državnih dužničkih hartija.

Država kupila akcije Komercijalne banke za 43,7 miliona evra

BEOGRAD - Republika Srbija je kupila danas za 5,1 milijardu dinara, odnosno za 43,7 miliona evra, 6,8 odsto akcija Komercijalne banke od njena dva akcionara DEG i SVED fonda, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu finansija.

Komercijalna banka nagradila najbolje učenike

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Srbije, Komercijalne banke ad Banjaluka, nagradila je novčanim nagradama u vidu štednog uloga na cvrčak slobodnoj štednji tri najbolja rada čiji su autori:

Otvorene nove agencije Komercijalne banke

Nastavljeno je širenje poslovne mreže Komercijalne banke a.d. Banja Luka.

Komercijalna banka Banjaluka utrostručila dobit u odnosu na 2016.

BANJALUKA - Komercijalna banka Banjaluka u prošloj godini je utrostručila dobit u odnosu na 2016. godinu, pokazuje finansijski izvještaj objavljen na Banjalučkoj berzi.

Nastavljeno suđenje optuženima u predmetu "Trezor": Žbun krio torbu s milion maraka

BANJALUKA - U žbunu u šumi na području banjalučkog naselja Kuljani sakrivana je torba s oko milion maraka, koji je 2011. godine ukraden iz Komercijalne banke u Banjaluci.

Komercijalnu banku žele Turci, Mađari i Kostić

BEOGRAD - Za kupovinu Komercijalne banke zaintersovana je mađarska OTP banka, jedna turska, ali i biznismen Miodrag Kostić, koji u vlasništvu ima već dvije banke u Srbiji.

Najčitanije