Koncert

Dodatnih 1.100 ulaznica za Stingov koncert u Sarajevu

Od 18. maja će u prodaju biti pušten dopunski kontingent ulaznica za Stingov koncert u Sarajevu, koji je zbog prolongiranja martovskog dijela turneje slavnog muzičara pomjeren za 2. oktobar.

Mario Knezović za "Nezavisne": Ukoliko nemate potrebu, ne bavite se muzikom

Mario Knezović, frontmen grupe "Zoster", nastupiće sa svojim bendom na koncertu "Živjeti slobodno" 14. maja na tvrđavi Kastel i biće to njihov nastup nakon tri godine u Banjaluci.

Održan Vaskršnji koncert folklora

BROD - U brodskoj mjesnoj zajednici Liješće u opštini Brod održan je tradicionalni Vaskršnji koncert folklora u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva (KUD) "Liješće".

Aleksandra Radović 27. maja u sarajevskom BKC-u

SARAJEVO - Pop diva Aleksandra Radović nakon četiri godine ponovo će nastupiti pred sarajevskom publikom na koncertu koji je najavljen za petak, 27. maja u Bosanskom kulturnom centru (BKC), s početkom u 20 časova.

Vaskršnji koncert SPKD "Prosvjeta" 26. aprila

SARAJEVO - Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) "Prosvjeta" će, nakon dvije godine pauze zbog epidemije virusa korona, održati Vaskršnji koncert u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu u utorak, 26. aprila od 20 časova.

Maja Tatić 15. juna na tvrđavi Kastel

Pjevačica Maja Tatić 15. juna održaće koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a povodom obilježavanja 35 godina karijere i 20 godina od nastupa kao predstavnice BiH na "Evroviziji" u Estoniji 2002. godine

Jovana Raljić i Klemens Cajlinger u Banskom dvoru

BANJALUKA - Jovana Raljić (violina) i Klemens Cajlinger (klavir) održaće koncert u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u četvrtak, 28. aprila, s početkom u 20 časova.

Laura Levai Aksin i Zoran Krajišnik nastupaju u Banskom dvoru

BANJALUKA - U Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci u subotu sa početkom u 20 časova biće održan koncert muzičkih umjetnika Laure Levai Aksin (flauta) i Zorana Krajišnika (gitara).

Gibonni 18. juna na tvrđavi Kastel u Banjaluci

Jedna od zasigurno najvećih zvijezda na muzičkoj sceni regiona, Zlatan Stipišić Gibonni 18. juna nastupiće na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a ovaj veliki umjetnik nastupiće nakon tačno četiri godine od njegovog poslednjeg koncerta u Banjaluci, održanog na istoj lokaciji.

Svečanim koncertom otvoren muzički festival "Primavera"

BIJELJINA - Koncertom pijanistkinje Ljiljane Vukelje iz Beograda večeras je u Bijeljini svečano otvoren Šesti internacionalni festival muzike "Primavera", na kome će se takmičiti oko 600 učenika iz 92 dvije škole, a najbolji će imati priliku da za svoju školu osvoje pijanino "Fojrih" /Feurich F122/.

Koncert kamernog trija Piacevole u Banskom dvoru

U Kulturnom centru Banski dvor u srijedu, 6. aprila sa početkom u 20 časova, biće održan koncert kamernog trija Piacevole.

Marija Šerifović zaprosila koleginicu na koncertu

Pjevačica Marija Šerifović na nastupima oduvijek pravi dobru atmosferu, a sada je sve iznenadila.

Koncert internacionalnog džez kvarteta 26. marta u Banjaluci

BANJALUKA - Koncert internacionalnog džez kvarteta koji čine Gerald Preinfalk - saksofon (Austrija), Mike Gotthard - gitara (Mađarska), Per Bass Viking Mathisen - električni bas i kontrabas (Norveška), i Kornel Mogyoro - perkusije (Mađarska), biće održan 26. marta, sa početkom u 20 časova, u Koncertnoj dvorani Banskog dvora.

Orkestar "Ban Svetislav Tisa Milosavljević" 22. marta u Banskom dvoru

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora 22. marta, sa početkom u 20 časova, održaće se koncert Kamernog gudačkog orkestara "Ban Svetislav Tisa Milosavljević", a orkestru će se na ovom koncertu pridružiti gostujući koncert-majstor Jelena Dimitrijević, ispred Beogradske filharmonije.

Održan koncert i izložba u čast Vladana Desnice

BANJALUKA - U izložbenom salonu Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske u Banjaluci večeras je otvorena izložba autora Olge Krasić Marjanović "Vladan Desnica 1905-1967", te upriličen koncert na kojem su premijerno izvedene kamerne kompozicije književnika Vladana Desnice.

Najčitanije