Koncert

"Libertango nuovo" emocijama dotakao sve posjetioce

BANJALUKA - Koncert ansambla "Libertango nuovo", održan je u koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor u subotu uveče. Publika je bila u prilici da uživa u maestralnom izvođenju kompozicija Astora Pijacole te u numerama drugih poznatih autora tango nuovo muzike 21. vijeka.

Mini-koncert muzičke škole MMS: "Rokali u novu školsku godinu"

Mini-koncert banjalučkih mališana muzičke škole MMS pod nazivom "Rokaj u novu školsku godinu" održan je u subotu u Banjaluci.

"Flutete" nakon višemjesečne pauze održale koncert u Banskom dvoru

BANJALUKA - Kvartet flauta "Flutete", koji čine Sunčica Lončar, Marija Pilipović, Nataša Vukojević Dukić i Deana Simić, održao je koncert u srijedu uveče u Velikoj koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor.

Porodično dvorište u naselju Ada kao najbolja koncertna dvorana

Duo viola "Duola", čiji su članovi bračni par Milica i Đorđe Milovanović, prije nekoliko dana u svom dvorištu u banjalučkom naselju Ada upriličio je koncert klasične muzike. Ovaj talentovani muzički par ističe da su na ideju o održavanju koncerta, koji su nazvali "Može i ovako", došli zbog globalne situacije izazvane pandemijom virusa korona.

U sklopu istraživanja virusa korona održana tri koncerta u Njemačkoj

U Njemačkoj su danas održana tri pop koncerta s ciljem da se naučnicima omogući da istraže koliki je rizik od takvih masovnih okupljanja u zatvorenom prostoru tokom pandemije virusa korona

Održan prvi koncert sa socijalnom distancom u Njukaslu

"Prvi koncert sa socijalnom distancom", kako su ga organizatori nazvali, održan je 11. avgusta u Njukaslu u Engleskoj.

Propao prvi eksperimentalni koncert u doba korone

Eksperimentalni koncert održan je u londonskom klubu "Klapam Grand", a pred publikom, koja je bila razmještena po standardima fizičke distance, nastupio je Frenk Tarner. Svega 200 ljudi prisustvovalo je koncertu u dvorani koja u normalnim uslovima prima 1.250 posjetilaca.

"Gentlemen kamerni duo" u Banskom dvoru

Koncert "Gentlemen kamerni duo", koji će izvesti Boris Dukić, klarinet i saksofon, i Zlatan Mirić, klavir, biće održan sutra s početkom u 21 čas u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Bočeli će ponovo održati koncert

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održaće ponovo koncert bez publike pod sloganom "Čekajući Misteriju ljepote 2021", koji će se prenositi onlajn večeras u 19 časova na njegovom YouTube kanalu.

"Dobre vibracije" u Banskom dvoru: Održan koncert Čule i Branкovićeve

U Кoncertnoj dvorani Banskog dvora održan je koncert "Dobre vibracije" flautistkinje Sonje Čule i pijanistkinje Jovane Branкović.

Najčitanije