Koncert

Pucnjava na koncertu u Majamiju, dvoje ubijeno, više od 20 ranjeno

MAJAMI - U masovnoj pucnjavi na koncertu u Majamiju ubijene su dvije osobe, a više od 20 je ranjeno, saopštila je policija.

U Doboju održan godišnji koncert hora "Bogoljublje"

Srpsko crkveno pjevačko društvo "Bogoljublje", koje djeluje pri Spomen hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Doboju, održalo je tradicionalni godišnji koncert izvodeći djela duhovne i svjetovne muzike.

Koncerti bez razmaka i maski za manje od mjesec dana u Hrvatskoj?

Ministarka kulture Nina Obuljen Koržinek najavila je da bi se koncerti bez epidemioloških mjera mogli početi održavati u junu.

Na koncertu 5.000 ljudi: Naučnici tvrde da nije bilo širenja zaraze

Naučnici u Španiji nisu pronašli dokaz povećanog širenja zaraze među ljudima koji su prošlog mjeseca učestvovali su na velikom eksperimentalnom koncertu.

Interpretacije koje odišu poštovanjem prema prošlosti

BANJALUKA - Koncert poznatog dvojca braće Teofilovići i akordeoniste Bobana Bjelića održan je u četvrtak uveče u Koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor. Ratko i Radiša Teofilović, jedinstveni izvođači drevne srpske i balkanske vokalne muzike, u Banskom dvoru rado su viđeni gosti, a posljednji koncert u Banjaluci održali su u martu 2019. godine.

Štulić na YouTubeu objavio koncert iz Banjaluke star 33 godine

Branimir Johnny Štulić ponovno se javio fanovima na YouTubeu te na svoj kanal Petrovic Petar postavio koncert iz 1987. godine koji je legendarna Azra održala u Banjaluci.

"Palladio String Quartet" - omaž pop-roku na klasičnim instrumentima

BANJALUKA - Kompozicije Stinga, "Nirvane", "Led Zeppelina" i "Guns n' Rosesa" našle su se na repertoaru banjalučkog sastava "Palladio String Quartet", čiji je koncert održan u četvrtak naveče u Kulturnom centru Banski dvor.

"Palladio string quartet" večeras u Banskom dvoru

BANJALUKA – "Palladio string quartet" nastupiće večeras u koncertnoj dvorani Banskog dvora, a pozivnice za ovaj koncert, koji će početi u 20 časova, podijeljene su u rekordnom roku, što je dokaz da publika nestrpljivo čeka kulturne sadržaje, koji su potrebniji više nego ikad.

U Banjaluci otvoren "Intim džez fest"

BANjALUKA - Koncertom ansambla "Tamara Obrovac transhitria kvartet", sinoć je u koncertnoj dvorani Banskog dvora otvoren 3. Festival džez muzike “Intim džez fest”, koji je ove godine, kao i svi drugi događaji iz svijeta umjetnosti i kulture, organizovan u nešto manjem formatu.

Koncert sastava "Bandoneon Square" u Banskom dvoru

BANJALUKA - U Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci u petak od 20 časova biće održan koncert sastava "Bandoneon Square".

Najčitanije