Koncert

Madona otkazala koncerte u Parizu

Madona je otkazala koncerte zakazane za utorak i srijedu u Parizu zbog izbijanja epidemije virusa korona, javlja Reuters.

Koncert Džibonija 7. marta na Jahorini

JAHORINA - Na Jahorini će u subotu, 7. marta, povodom Međunarodnog dana žena, koncert održati Džiboni, najavljeno je danas iz Olimpijskog centra.

Koncert gitariste Hadži Đorđevića održan u Banskom dvoru

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora sinoć je održan koncert gitariste Aleksandra Hadži Đorđevića.

Momir Nikić: Teško je rokenrol ukovati u kravatu

Banjalučki rokenrol sastav "Balkan Express" najavio je akustični koncert koji će održati u Banskom dvoru u Banjaluci 3. marta. Muzičari jednog od najslavnijih bendova iz grada na Vrbasu su istakli da je u pripremi autorski repertoar, ali u izmijenjenim aranžmanima, prilagođen akustičnim instrumentima.

Кoncert u Banskom dvoru: Od improvizacije do kompozicije

BANJALUKA - Кoncert Damjana Jovičina i "Performans kolektiva" "Od imrovizacije do kompozicije" biće održan u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor u četvrtak s početkom u 20 časova.

Mile Kitić objasnio kako je napadnut

Pjevač Mile Kitić doživio je veliku neprijatnost prošlog petka na nastupu u Bazelu, kada je na njega nasrnuo gost kafane u kojoj je nastupio popularni folker.

Koncert "Šarmantni put svile i šetnja kroz Gansu"

SARAJEVO - Kineska nova godina obilježena je večeras u Sarajevu koncertom "Šarmantni put svile i šetnja kroz Gansu" u izvođenju Gansu vokalne i plesne trupe iz Kine.

U prodaji ulaznice za koncert "Gipsy Kingsa" u "Boriku"

Ulaznice za koncert legendarnih "Gipsy Kings by Andre Reyes", koji će biti održan 21. februara u Sportskoj dvorani "Borik", puštene su danas u prodaju. Prodajna mjesta na kojima se ulaznice mogu kupiti su Trg Krajine, blagajna Sportske dvorane "Borik" te prostorije agencije "Star Travel", koje se nalaze u Jevrejskoj ulici 6, po cijenama od 40 do 80 KM. U prodaju će biti pušteno 1.800 sjedećih karata.

Doček pravoslavne Nove godine na Jahorini uz Darka Lazića

JAHORINA - Olimpijski centar "Jahorina" organizuje doček pravoslavne Nove godine uz koncert Darka Lazića, za koji je do sada prodato 1.800 karata, saopštilo je rukovodstvo Centra.

Banjaluka slavila uz muziku Aleksandre Prijović

BANJKLUKA - Hiljade Banjalučana i gostiju veselilo se na trećem koncertu regionalnih zvijezda koje je Grad organizovao povodom novogodišnjih praznika.

Najčitanije