Koncert

Interpretacije koje odišu poštovanjem prema prošlosti

BANJALUKA - Koncert poznatog dvojca braće Teofilovići i akordeoniste Bobana Bjelića održan je u četvrtak uveče u Koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor. Ratko i Radiša Teofilović, jedinstveni izvođači drevne srpske i balkanske vokalne muzike, u Banskom dvoru rado su viđeni gosti, a posljednji koncert u Banjaluci održali su u martu 2019. godine.

Štulić na YouTubeu objavio koncert iz Banjaluke star 33 godine

Branimir Johnny Štulić ponovno se javio fanovima na YouTubeu te na svoj kanal Petrovic Petar postavio koncert iz 1987. godine koji je legendarna Azra održala u Banjaluci.

"Palladio String Quartet" - omaž pop-roku na klasičnim instrumentima

BANJALUKA - Kompozicije Stinga, "Nirvane", "Led Zeppelina" i "Guns n' Rosesa" našle su se na repertoaru banjalučkog sastava "Palladio String Quartet", čiji je koncert održan u četvrtak naveče u Kulturnom centru Banski dvor.

"Palladio string quartet" večeras u Banskom dvoru

BANJALUKA – "Palladio string quartet" nastupiće večeras u koncertnoj dvorani Banskog dvora, a pozivnice za ovaj koncert, koji će početi u 20 časova, podijeljene su u rekordnom roku, što je dokaz da publika nestrpljivo čeka kulturne sadržaje, koji su potrebniji više nego ikad.

U Banjaluci otvoren "Intim džez fest"

BANjALUKA - Koncertom ansambla "Tamara Obrovac transhitria kvartet", sinoć je u koncertnoj dvorani Banskog dvora otvoren 3. Festival džez muzike “Intim džez fest”, koji je ove godine, kao i svi drugi događaji iz svijeta umjetnosti i kulture, organizovan u nešto manjem formatu.

Koncert sastava "Bandoneon Square" u Banskom dvoru

BANJALUKA - U Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci u petak od 20 časova biće održan koncert sastava "Bandoneon Square".

U Prijedoru održan koncert BONO orkestra Radio-televizije Srbije

PRIJEDOR - Udruženje za očuvanje tradicije Prijedor organizovalo je sinoć koncert Beogradskog omladinskog narodnog orkestra /BONO/ Radio-televizije Srbije, kojim rukovodi maestro Slavko Mitrović Cale.

Smiljanićeva i Blagojević oduševili sonatama u Banskom dvoru

BANJALUKA - Koncert violinistkinje Milane Smiljanić i pijaniste Dinka Blagojevića održan je u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci, a publika koja je prisustvovala koncertu mogla je uživati u najpoznatijim sonatama za violinu i klavir - kompozicijama Johana Sebastijana Baha, Volfganga Amadeusa Mocarta i drugih kompozitora.

"Libertango nuovo" emocijama dotakao sve posjetioce

BANJALUKA - Koncert ansambla "Libertango nuovo", održan je u koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor u subotu uveče. Publika je bila u prilici da uživa u maestralnom izvođenju kompozicija Astora Pijacole te u numerama drugih poznatih autora tango nuovo muzike 21. vijeka.

Mini-koncert muzičke škole MMS: "Rokali u novu školsku godinu"

Mini-koncert banjalučkih mališana muzičke škole MMS pod nazivom "Rokaj u novu školsku godinu" održan je u subotu u Banjaluci.

Najčitanije