Koncert

Đorđe David za "Nezavisne": Najveći talenti nisu izdržali moj dril

Pjevač legendarne "Generacije 5", a potom i odličnog benda "Fuzzbox", s kojima je ostvario značajna izdanja, Đorđe David, na tvrđavu Kastel stiže sa svojim bendom "Death Saw" da se predstavi publici 5. banjalučke "Motorijade" Moto-kluba "Istok".

Trio Sirius održao koncert u Muzeju Hercegovine

Trio Sirius, kojeg čine dvije flaute i klavir, održao je koncert klasične muzike u Muzeju Hercegovine.

Vizantijsko nasljeđe pod skutima Banskog dvora

​BANJALUKA - Najznačajnija regionalna interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević i njen hor "Melodi" još jednom su opravdali svjetsku reputaciju koncertom koji su u subotu veče održali u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Održan godišnji koncert Gradskog dječijeg hora "Pačići"

DOBOJ - Gradski dječiji hor "Pačići", koji čine djeca predškolskog i nižeg školskog uzrasta, održao je godišnji koncert u sklopu manifestacije obilježavanja Dana grada Doboja - 28. juna.

Banjalučanke održale koncert u Šamcu

Kvartet flauta "Flutete" iz Banjaluke održao je koncert u Šamcu - drugi ove godine, u okviru projekta koji podržava Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Osvojite ulaznice za fantastičan koncert sutra u Banjaluci

​UG Sloboda i ove godine, šesti put za redom obilježiće 9. maj - Međunarodni dan pobjede nad fašizmom, a u Banjaluci će tim povodom biti organizovani interesantni kulturni sadržaji.

Brkovi, Hladno pivo i Goblini sutra na Kastelu

​UG Sloboda i ove godine, šesti put za redom obilježiće 9. maj - Međunarodni dan pobjede nad fašizmom. U Banjaluci će tim povodom biti organizovani interesantni kulturni sadržaji.

U petak koncert hora muzičke škole "Vlado Milošević"

​BANJALUKA - Hor Srednje muzičke škole "Vlado Milošević" iz Banjaluke, održaće cjelovečernji koncert u Koncertnoj dvorani Banskog dvora 10. maja 2019. godine, sa početkom u 20 časova.

Virtuoz na harmonici održao solistički koncert

PRIJEDOR - U Prijedoru je, u okviru trodnevne manifestacije "Vaskršnji dani", održan koncert istaknutog srpskog umjetnika i soliste na harmionici Slavka Mitrovića.

Tradicionalni Vaskršnji koncert SPD "Sloga" u Sarajevu

SARAJEVO - Srpsko pjevačko društvo (SPD) "Sloga" održaće danas u Hramu preobraženja Gospodnjeg u Sarajevu tradicionalni Vaskršnji koncert.

Najčitanije