Koncert

Koncert "Mora i oblaka" na 2.000 metara planine Huašan

Muzičari, glumci, plesači i brojni umjetnici širom planete pokušavaju na različite kreativne načine da ostanu u konaktu sa publikom, ali pandemija koronavirusa im u tome ne pomaže. Simfonijski orkestar kineskog grada Sijana obilježio je početak nove povratničke sezone. U subotu su koncert izveli na jednoj od pet kineskih svetih planina, Huašanu, u jugozapadnoj provinciji Šansi.

Operski koncert za 2.292 biljke

BARSELONA- Operska kuća u Barseloni, koja je zbog pandemije zatvorena poslednja tri mjeseca, ponovo će se otvoriti u ponedjeljak, ali uz neobičnu publiku - biće to koncert za biljke.

Zbog korone odgođen koncert Zdravka Čolića

Dugoočekivani koncert regionalne muzičke zvijezde Zdravka Čolića neće biti održan po 20. juna u Kragujevcu zbog pandemije virusa korona.

Slovenačka opština po drugi put zabranila koncert Tompsona

ZAGREB - Mariborska opštinska uprava po drugi put je donijela odluku o zabrani koncerta Marka Perkovića Tompsona, koji je u Mariboru trebalo da bude održan prije tri godine, ali je na preporuku policije zabranjen, piše zagrebački Večernji list.

Banski Dvor: Onlajn koncert Jovane Raljić i Hafeza Babašahija

BANJALUKA - Poslije uspješnog četvrtog onlajn emitovanja na YouTube kanalu Banskog dvora, koncerta "Kombajn kvarteta", peti onlajn koncert biće emitovan 12. maja u 20 časova.

Opera SNP u Novom Sadu izvela ulični koncert za sugrađane

Opera Srpskog narodnog pozorišta (SNP) u Novom Sadu upriličila je večeras mini koncert za stanovnike novosadskog naselja Podbara, što je prvi u nizu koncerata koje će za sugrađane muzičari i pjevači SNP-a tokom prvomajskih praznika izvoditi u vrijeme policijskog sata.

Streaming specijalnog koncerta Stjepana Hausera večeras na YouTube-u

Nakon što je violončelist Stjepan Hauser najavio streaming nastupa u praznoj pulskoj Areni koji će se održati danas, 27. aprila u 19 časova na njegovom YouTube kanalu počele su stizati informacije da ljudi planiraju doći do Arene i uživati u ovom jedinstvenom događaju.

Bočelijev nastup za 13 sati vidjelo 24 miliona ljudi

MILANO - Uskršnji koncert Andree Bočelija za 13 sati preko interneta odgledalo je više od 24 miliona ljudi, saopštili su organizatori koncerta.

Bočeli: To neće biti koncert, to će biti molitva

Italijanski tenor Andrea Bočeli kako je ranije najavljeno pjevaće u Milanskoj katedrali na Uskrs, ali u njoj neće biti vjernika, a prema njegovim riječima to neće biti koncert, već molitva.

Nik Kejv pomjerio koncert u Beogradu za 2021. godinu

Nakon što su prije tri nedjelje obavijestili svoju publiku da odlažu evropsku turneju, Nik Kejv and The Bad Seeds objavili su nove datume. Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15. maja 2021. godine u Štark Areni. Sve kupljene ulaznice važiće i za novi datum.

Najčitanije