Konferencija beba

Stefana Vukotić najmlađa beba na Konferenciji

VLASENICA - Na "Konferenciji beba" u Vlasenici večeras je izabrano tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa beba Stefana Vukotić, najstarija beba Viktorija Vučinović, te beba sa najviše braće i sestara Ivana Ostojić.

"Konferencija beba" u Banjaluci okupila veliki broj mališana

BANJALUKA- "Konferencija beba" održana večeras u parku "Petar Kočić" okupila je veliki broj mališana, a među njima za najmlađu bebu i ujedno predsjednika tročlanog predsjedništva "Konferencije beba" proglašen je Konstantin Grahovac.

Večeras "Konferencija beba"

BANJALUKA - U Banjaluci će večeras biti održana "Konferencija beba", čiji je osnovni cilj da promoviše porodicu i istinske porodične vrijednosti, kao i da ukaže na značaj rađanja, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Za srijedu odgođena "Konferencija beba" u Banjaluci

BANJALUKA - Za danas planirana centralna manifestacija "Konferencija beba" odgođena je za srijedu, 26. juna, zbog najavljenih vremenskih neprilika, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Manifestacija "Konferencija beba": Mališani vladali jedan dan

BANJALUKA - Namlađi stanovnici grada danas su na nekoliko sati zagospodarili parkom "Petar Kočič", kako bi uz pratnju roditelja, starije braće i sestara učestvovali u tradicionalnoj manifestaciji "Konferencija beba".

Konferencija beba u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci će danas biti održana manifestacija Konferencija beba.

"Konferencija beba" u Trebinju: Predsjednik rođen prije sedam dana

TREBINJE - Predsjednik tročlanog predsjedništva "Konferencije beba" u Trebinju je maleni Luka Popović, koji je rođen prije sedam dana i najmlađa je prijavljena beba, a s njim će predsjedavati i jednogodišnji Aleksej Crnogorac, kao najstarija prijavljena beba, i Natalija Gajić, beba s najviše braće i sestara - tri brata i dvije sestre.

Održana konferencija beba u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Na šestoj "Konferenciji beba" održanoj u Kotor Varošu učestvovale su 94 bebe.

"Konferencija beba" okupila oko 300 mališana u Zvorniku, u Sokocu 80

ZVORNIK/SOKOLAC - U Zvorniku je večeras održana tradicionalna manifestacija "Konferencija beba 2018" na kojoj je učestvovalo oko 300 djece uzrasta do šest godina.

Najmlađi učesnik "Konfrencije beba" Sofija Preljić

PRIJEDOR - Beba Sofija Preljić, rođena 16. juna, najmlađi je učesnik "Konferencije beba" u Prijedoru na kojoj je danas učestvovalo 147 beba, od ukupno 527 rođenih u protekloj godini.

Najčitanije