Konfučijev institut

Krajem septembra počinje kurs kineskog jezika

BANJALUKA - Direktor Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjaluci Ljiljana Stević rekla je da je učenje kineskog jezika jedna od najvažnijih uloga Instituta, te da će nakon ljetnih promotivnih časova kurs kineskog jezika zvanično početi krajem septembra.

Dodik i Haišan otvorili Konfučijev institut; saradnja RS sa Kinom na izuzetno visokom nivou

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i zamjenik gradonačelnika Tjenđina Džao Haišan otvorili su danas Konfučijev institut pri Univerzitetu u Banjaluci radi unapređenja saradnje Srpske i Kine.

Cvijanović: Konfučijev institut ojačaće saradnju u obrazovanju i kulturi

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je danas da će otvaranjem Konfučijevog instituta pri Univerzitetu u Banjaluci biti dodatno osnažena saradnja Srpske i Kine u oblasti obrazovanja i kulture.

Dodik: Konfučijev institut unaprijediće saradnju dva univerziteta

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da će otvaranje Konfučijevog instituta na Univerzitetu u Banjaluci omogućiti saradnju u oblasti obrazovanja i kulture ovog i Univerziteta tehnologije i obrazovanja iz kineskog grada Tjenđina.

Konfučijev institut u Banjaluci pružaće mogućnost usavršavanja u Kini

BANJALUKA - Na Konfučijevom institutu, koji će uskoro biti otvoren u okviru Univerziteta u Banjaluci, studenti će imati priliku da besplatno pohađaju kurseve kineskog jezika i steknu nova znanja koja će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada, rekla je Srni direktor Instituta Ljiljana Stević.

Banjalučki Univerzitet dobija Konfučijev institut

KSIAN - Vršiocu dužnosti rektora Univerziteta u Banjaluci Radoslavu Gajaninu danas je u gradu Ksian u kineskoj pokrajini Šansi na konferenciji Konfučijevih instituta uručena plaketa novoosnovanog Konfučijevog instituta u Banjaluci, koji se na ovaj način pridružio porodici od 525 ovih instituta u 146 zemalja širom svijeta.

Najčitanije