Konj

Hapšenje u Banjaluci: Upucao konja, policija pronašla i arsenal oružja

​BANJALUKA – Policija je u Banjaluci identifikovala i uhapsila B.T. koji se sumnjiči da je u januaru ove godine ubio konja, a kod njega je ponađena i velika količina nelegalnog oružja.

Trave sve više - konji sve deblji

Klimatske promjene dovode do sve veće gojaznosti konja, pokazuju veterinarski testovi u Velikoj Britaniji.

Bosanski brdski konj nije više ekstremno ugrožena vrsta

Bosanski brdski konj je i dalje ugrožena vrstaa, ali nije više ekstremno ugrožena - relap je u razgovoru za Fenu predsjednik Upravnog odbora Međunarodnog udruženja uzgajivača bosanskog brdskog konja Enver Žiga.

Konj se vratio u požar da bi spasio druga dva

Nevjerovatan snimak konja koji se, nakon što su ga spasili iz požara, vraća u vatrom zahvaćeno područje kako bi spasio mladunče proširio se društvenim mrežama.

Konj se pravi mrtav kad neko krene da ga jaše

Da postoji nagrada Oskar za konje, Džingang bi je sasvim zasluženo dobio. Iako mu je primarni zadatak da juri dok na njemu neko sjedi, on taj zadatak odbija da uradi. Kako? Pravi se da je mrtav.

Udes u Hrvatskoj, konj završio pod točkovima

U ponedjeljak oko 8.00 sati na autoputu A1 kod Benkovca sudarila su se dva kamiona, od kojih je jedan prevozio konje.

Dobri ljudi Hajiriću kupili konja

SANSKI MOST - Zahvaljujući dobrim ljudima, Sabahudin Hajirić iz sanskog naselja Magarice dobio je danas konja nakon što mu je prethodni iznenada uginuo.

Sakupljaju novac da komšiji kupe novog konja

SANSKI MOST - Egzistencija Sabahudina Hajirića, koji živi u sanskom naselju Magarice, i njegove porodice dovedena je u pitanje nakon što je iznenada ostao bez konja Cvjetka, s kojim je zarađivao za život.

Ministar odbrane SAD dobio konja u Mongoliji

ULAN BATOR - Ministarstvo odbrane Mongolije poklonilo je na tradicionalnoj svečanosti konja američkom ministru odbrane Marku Esperu.

Ženu u Sutomoru ujeo konj

U Sutomoru, srednjovječnu ženu ujeo je konj dok se vraćala sa plaže Štrbina, javlja portal Jedro.

Najčitanije