Konkurs

Konkursi za direktore u gradskim ustanovama u petak

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluka objaviće sutra četiri javna konkursa za popunu upražnjenih mjesta direktora u tri gradske ustanove, Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Centra za obrazovanje odraslih i Gradske razvojne agencije, te za imenovanje člana Gradske izborne komisije.

Vladajuća koalicija u Crnoj Gori neće podržati priedlog za direktora UP

PODGORICA - Koalicija “Za budućnost Crne Gore” neće podržati prijedlog Ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića za izbor direktora Uprave policije.

Konkurs poezije "Brankova pohvala svetu"

Konkurs za za najljepšu pjesmu inspirisanu djelom Branka Miljkovića pod nazivom ”Brankova pohvala svetu” je na zvaničnoj stranici brankomiljkovic.com povodom 60 godina smrti ovog pjesnika.

Raspisan konkurs za mlade muzičare "EKV: Tvoja pesma"

Na dan rođenja Milana Mladenovića, velikog rok muzičara, diskografska kuća Mascom i Tin Drum Music pokrenule su novi konkurs "EKV: Tvoja pesma", slaveći stvaralaštvo antologijske grupe "Ekaterina Velika".

Hrvatska na konkursu od 20 miliona kuna Crkvi dala 17,7

Hrvatsko Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Evropske unije četvrtu godinu zaredom provodi projekt Program ulaganja u zajednicu, a ove godine je, kao i prošle, podijeljeno 20 miliona kuna (oko 5,2 miliona KM). Od 124 prihvaćena projekta, njih 110 pripada Katoličkoj crkvi, odnosno od 20 miliona kuna, 17,7 otišlo je "Crkvi u Hrvata".

Počelo veliko foto-takmičenje Wikimedijine zajednice RS

Foto-konkurs "Tragom duše 2020", koji se sprovodi u organizaciji Wikimedijine zajednice Republike Srpske i koji predstavlja jedno od najvećih foto-takmičenja ikada organizovanih na ovim prostorima, počeo je u vikendu iza nas i trajaće sve do 30. septembra tekuće godine.

Hrvatska ima najmoćnije protivoklopno naoružanje u regionu

Najmoćnije protivoklopno oružje u regionu u 2020. godini ima Hrvatska. To su američke protivoklopne rakete AGM-114 Helfajer koje se lansiraju sa helikoptera OH-58D Kajova Vorior koje su SAD donirale Hrvatskoj.

Zatvoren konkurs za direktora Policije RS

BANJALUKA - Konkurs za izbor direktora Policije RS koji je raspisan 24. juna zatvoren je juče, a Nezavisni odbor će sačekati do petka prije nego što pregleda pristigle prijave, potvrdio je za "Glas Srpske" predsjednik Nezavisnog odbora Zdravko Ružević.

U Banjaluci završna prezentacija studentskih filmskih scenarija

Studentski radovi pristigli na konkurs za najbolji studentski scenario predstavljeni su u Banjaluci, a žiri će sutra proglasiti tri najbolja scenarija za koje su predviđene nagrade od 3.000, 4.000 i 5.000 KM.

Konkurs za upis u srednje škole sutra samo u "Nezavisnim novinama"

​BANJALUKA – Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske raspisalo je javni konkurs za upis učenika u prvi razred srednjih škola RS u školskoj 2020/2021. godini, koji sutra možete potražiti u štampanom izdanju "Nezavisnih novina".

Najčitanije