Konkurs

Počelo veliko foto-takmičenje Wikimedijine zajednice RS

Foto-konkurs "Tragom duše 2020", koji se sprovodi u organizaciji Wikimedijine zajednice Republike Srpske i koji predstavlja jedno od najvećih foto-takmičenja ikada organizovanih na ovim prostorima, počeo je u vikendu iza nas i trajaće sve do 30. septembra tekuće godine.

Hrvatska ima najmoćnije protivoklopno naoružanje u regionu

Najmoćnije protivoklopno oružje u regionu u 2020. godini ima Hrvatska. To su američke protivoklopne rakete AGM-114 Helfajer koje se lansiraju sa helikoptera OH-58D Kajova Vorior koje su SAD donirale Hrvatskoj.

Zatvoren konkurs za direktora Policije RS

BANJALUKA - Konkurs za izbor direktora Policije RS koji je raspisan 24. juna zatvoren je juče, a Nezavisni odbor će sačekati do petka prije nego što pregleda pristigle prijave, potvrdio je za "Glas Srpske" predsjednik Nezavisnog odbora Zdravko Ružević.

U Banjaluci završna prezentacija studentskih filmskih scenarija

Studentski radovi pristigli na konkurs za najbolji studentski scenario predstavljeni su u Banjaluci, a žiri će sutra proglasiti tri najbolja scenarija za koje su predviđene nagrade od 3.000, 4.000 i 5.000 KM.

Konkurs za upis u srednje škole sutra samo u "Nezavisnim novinama"

​BANJALUKA – Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske raspisalo je javni konkurs za upis učenika u prvi razred srednjih škola RS u školskoj 2020/2021. godini, koji sutra možete potražiti u štampanom izdanju "Nezavisnih novina".

Za idejno rješenje dvorane u Banjaluci stiglo 110 prijava iz cijelog svijeta

Čak 110 arhitekata iz cijelog svijeta poslalo je prijavu za izradu idejnog rješenja kongresno-konferencijskog centra, što je najveći odziv na neki arhitektonski konkurs u novijoj istoriji grada.

Produžen konkurs za najbolju fotografiju Semberije

BIJELJINA - Zbog vanrednog stanja prouzrokovanog pandemijom virusa korona, Gradska uprava grada Bijeljina produžila je rok za slanje fotografija na konkurs "Najljepša fotografija Semberije" do 30. maja, a pomjereni su i termini uručenja nagrada i izložbe najboljih radova, koji će biti naknadno saopšteni.

Raspisan foto-konkurs "Sve je stalo u jedan trenutak"

ISTOČNO SARAJEVO - Opština Istočno Sarajevo i lokalni Kulturni centar raspisali su konkurs za najbolju fotografiju pod motom "Sve je stalo u jedan trenutak", koji je otvoren do 10. maja, izjavio je danas direktor ovog centra Mladen Janković.

Dino Šoše objavio konkurs kroz koji će nagraditi najbolji pisani rad

Poznati kantautor Dino Šoše objavio je konkurs pod nazivom "Moja pjesma - tvoja priča", preko kojeg će nagraditi najbolji pisani rad nagradom u iznosu od 500 evra.

Raspisan konkurs za dodjelu nagrade "Mak Dizdar"

STOLAC - Festival kulture "Slovo Gorčina" raspisalo je konkurs za dodjelu književne nagrade "Mak Dizdar" za prvu neobjavljenu zbirku poezije mladim pjesnicima. Pravo učešća na konkursu imaju autori do 35 godina starosti koji pišu na bosanskom, hrvatskom, srpskom ili crnogorskom jeziku i nemaju objavljenu zbirku pjesama.

Najčitanije