Konkurs

Raspisan konkurs za pjesnike

VRBAS - Festival poezije mladih u Vrbasu raspisao je konkurs za mlade pjesnike iz Srbije i regiona. Pravo učešća na konkursu imaju pjesnici do 27 godina sa ciklusom od 10 neobjavljenih pjesama, na srpskom jeziku i jezicima nacionalnih zajednica (sa prevodom na srpski jezik ukoliko je potrebno).

Raspisan međunarodni konkurs za budući kongresni centar u Banjaluci

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je danas međunarodni konkurs za izradu idejnog rješenja multifunkcionalnog kongresno – konferencijskog centra, u nastojanju da dobije najbolje ideje za izgradnju jednog od budućih simbola grada na Vrbasu.

Povratak DukaFesta: Na konkurs prijavljeno više od 1.500 filmova

Međunarodni festival studentskog filma DukaFest biće održan po sedmi put, i to od 21. do 24. novembra u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjaluci.

Otvoren konkurs za dizajn gradskih česmi u Banjaluci

BANJALUKA - Konkurs za dizajn javne gradske česme, koje bi trebalo da budu postavljene na više lokacija u gradu, otvoren je od danas do 21. oktobra.

Konkurs za dizajn javnih gradskih česmi od 14. do 21. oktobra

BANJALUKA - Regionalni konkurs za dizajn javnih gradskih česmi, koje bi trebalo da budu postavljene na više lokacija u Banjaluci, biće otvoren od 14. do 21. oktobra, a u izboru najuspješnijeg rješenja moći će da učestvuju i Banjalučani, glasanjem putem "Viber" zajednice grada Banjaluke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Konkurs za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata

BANJALUKA - Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je konkurs za (su)finansiranje sa maksimalno 5.000 KM pojedinačno programa i projekata omladinskih i organizacija za mlade, a sa 10.000 KM republičkih omladinskih organizacija.

U srijedu konkurs za prijem tri pripravnika, djecu poginulih boraca

BANJALUKA - Grad Banjaluka će u srijedu, 14. avgusta, raspisati javni konkurs za prijem tri pripravnika sa visokom stručnom spremom - djecu poginulih boraca Vojske Republike Srpske.

Na konkurs za novi mural stigle 54 prijave

PRIJEDOR - Na konkurs za dodjelu godišnje međunarodne nagrade "Paola de Maninkor" za najbolji mural u Prijedoru ove godine stigle su 54 prijave autora iz 11 zemalja, saopštilo je danas prijedorsko Udruženje likovnih umjetnika.

Raspisan oglas o dodjeli lokacija za prodaju kestena

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je danas javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za postavljanje pokretnih štandova za prodaju kestenja, prema kriterijumu najviše cijene.

Ministarstva po jednom konkursu uhljebe nekoliko ljudi

​SARAJEVO - Zloupotrebljavajući Zakon u državnoj službi u institucijama BiH i institut rezervnih lista, institucije na nivou BiH, bez saglasnosti Savjeta ministara BiH, nerijetko na jedan raspisan konkurs zaposle nekoliko ljudi.

Najčitanije