Konoplja

Sa sinovima upao u zamku tokom zalivanja konoplje

BANJALUKA - U šumi, u zabačenom dijelu Manjače, skrivenom od radoznalih pogleda, gdje ljudska noga rijetko kroči, policija je pronašla plantažu indijske konoplje te, dok su tu drogu zalivali, uhapsila Banjalučanina Nedjeljka Pajića (55) i njegove sinove Mladena (30) i Vladana (33).

Pretres u Banjaluci, pronađena indijska konoplja

BANJALUKA - Zasad Indijske konoplje i osušenu biljku pronašli su juče policajci pretresom objekta i okolnog terena koji je u vlasništvu M.S. (55), na Krčmaricama u Banjaluci.

Policija u Laktašima zaplijenila indijsku konoplju

LAKTAŠI - Policija je na području Laktaša pronašla više stabljika indijske konoplje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Policija pronašla indijsku kononplju, uhapšen muškarac iz Laktaša

LAKTAŠI - Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su muškarca Z.S. (30) kod kojeg su pronašli kantice sa zasadom indijske konoplje.

U Gradišci pronašli 1.083 stabljike indijske konoplje

GRADIŠKA, PRIJEDOR - Policija je u Gradišci u pretresima pronašla 1.083 stabljike koje asociraju na indijsku konoplju, a visoke su od 100 cm do 190 cm, potvrđeno je "Nezavisnim".

Pronađena marihuana i 15 stabljika indijske konoplje, uhapšeno jedno lice

MODRIČA - B.Đ, iz Modriče uhapšen je u mjestu Obudovac zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo "Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Kod Banjaluke pronađeno 230 stabljika indijske konoplje

BANJALUKA - Banjalučka krim-policija, i njihove kolege iz Policijske stanice Lauš, pronašli su u mjestu Donja Kola 230 stabljika indijske konoplje.

Zaplijenjeno više od 10 kilograma indijske konoplje u Kozluku

ZVORNIK - Policija je na području Kozluka, grad Zvornik, pronašla i oduzela više od deset kilograma indijske konoplje, potvrđeno je "Nezavisnim".

U Tesliću pronađen zasad indijske konoplje

TESLIĆ - Policija iz Teslića, u okviru akcije "Plantaža 2017", pronašla je u naselju Kuzmani zasad indijske konoplje sa 12 stabljika visine od 12 do 145 centimetara.

U akciji „Plantaža 2017“ pronađen i uništen zasad indijske konoplje

MODRIČA - U sklopu akcije „Plantaža 2017“, u Modriči, pripadnici policije izvršili su pretres kuće, pomoćnih objekata i dvorišta kuće, koje kao član porodičnog domaćinstva koristi A.B., sa područja opštine Vukosavlje.

Najčitanije