Konor Mekgregor

Virus korona usmrtio člana porodice Konora Mekgregora

Konor Mekgregor, irski UFC borac i jedan od najpopularnijih sportista na svijetu, doživio je porodičnu tragediju pošto je njegova tetka Ana umrla usljed posljedica virusa korona.

Nurmagomedov traži 100.000.000 $ za revanš sa Mekgregorom

Sve je manje izvjesno da vidimo reprizu "borbe vijeka" u UFC između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

Mekgregor za 40 sekundi ispisao istoriju UFC-a

Irski UFC borac Konor Mekgregor ispisao je istoriju ove organizacije kao prvi borac koji je uspio ostvariti pobjede nokautom u perolakoj, lakoj i velter kategoriji.

Mekgregor udario starca jer je odbio piće

Legendarni borac Konor Mekgregor napravio je novi skandal u domovini.

Šok za borilački svijet: Mekgregor objavio kraj karijere

Bivši prvak perolake i lake kategorije u UFC-u Konor Mekgregor (Conor McGregor) danas je objavio kraj svoje karijere i odlučio "okačiti rukavice o klin".

Konor Mekgregor uhapšen na Floridi

Nekadašnji prvak lake i perolake kategorije UFC-a i najveća zvijezda MMA na svijetu Konor Mekgregor ponovo je u problemima.

Objavljen novi video tuče: Mekgregor kriv za haos u oktagonu

Osam dana nakon borbe vijeka između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora izašao je novi video koji jasno pokazuje da je Irac prvi napao članove Habibovog tima, ali u kojem se vidi i način na koji je u tuči učestvovao Asadula Emiragaev.

Novi snimak otkriva zašto je Habib preskočio ogradu

Nevjerovatna pobjeda Habiba Nurmagomedova na UFC 229 nad Konorom Mekgregorom ne prestaje da intersuje svjetsku sportsku javnost, a jedno od glavnih pitanja bilo je zašto je Dagestanac odmah poslije pobjede preskočio ogradu oktagona i napado u publici članove Konorovog tima.

Najnoviji video otkrio sve: Mekgregor je prvi udario člana Habibove ekipe

Već nekoliko dana je prošlo od najveće borbe u UFC istoriji, a reakcije se ne stišavaju, pogotovo nakon haotičnog kraja i tuče koja se dogodila oko oktogona.

Mekgregor ne podiže tužbu, Rus ne dobija dva miliona dolara

Irski MMA borac Konor Mekgregor neće tužiti tim ruskog takmaca Habiba Nurmagomedova nakon incidenta u borbi za titulu prvaka svijeta u lakoj kategoriji.

Najčitanije