Konsultacije

Ðukanović završio konsultacije bez opozicije

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović završio je za danas zakazane konsultacije s predstvnicima parlamentarnih stranaka o datumu predstojećih parlamentarnih izbora, kojima se nisu odazvale opozicione stranke.

Đukanović zakazao konsultacije, opozicija ne dolazi

PODGORICA - U Podgorici će sutra biti održane konsultacije povodom određivanja datuma parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, koje je inicirao crnogorski predsjednik Milo Đukanović, a iz opozicionih stranaka poručili su da neće prisustvovati.

Počele konsultacije Čubrilovića i Cvijanovićeve s liderima stranaka

BANJALUKA - U Banjaluci su danas počele konsultacije koje je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović zakazao s predsjednicima parlamentarnih stranaka u Srpskoj povodom održavanja posebne sjednice parlamenta na kojoj će biti razmatrana informacija u vezi s antidejtonskim djelovanjem Ustavnog suda BiH.

Počeo sastanak premijera sa predstavnicima političkih partija

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo radno-konsultativni sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa predstavnicima političkih stranaka čiji su članovi imenovani u novi saziv Vlade.

Izetbegović: Nagovještava se koalicija SDA-SNSD-HDZ BiH

SARAJEVO - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas, nakon konsultacija SDA sa članovima Predsjedništva BiH u vezi sa formiranjem i imenovanjem predsjedavajućeg Savjeta ministara, da se trenutno nagovještava koalicija pobjedničkih stranaka SDA-SNSD-HDZ BiH, ali da smatra da je tu potreban i četvrti partner.

Višković: Unaprijediti položaj porodica zarobljenih, poginulih i nestalih

BANJALUKA - Mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Banjaluci da će i nova vlada nastaviti da na bazi dijaloga, uvažavanja prijedloga i sugestija djeluje u pravcu unapređenja položaja, statusa i prava porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Srpske.

Mitrović: Ubrzati proces traženja nestalih Srba

BANJALUKA - Republička organizacija porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila zatražila je od mandatara za sastav nove vlade Republike Srpske Radovana Viškovića ubrzanje procesa traženja nestalih Srba u BiH i procesuiranje ratnih zločina počinjenih nad Srbima, rekao je predsjednik ove organizacije Nedeljko Mitrović.

Počele konsultacije Viškovića sa predstavnicima političkih partija

BANJALUKA – Radovan Višković, mandatar za sastav Vlade RS, počeo je danas konsultacije sa političkim partijama.

Sutra konsultacije Viškovića sa predstavnicima političkih partija

BANJALUKA - Mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske Radovan Višković počeće sutra konsultacije sa političkim partijama, saznaje Srna.

Stevandić: Opozicija pokazala bezdušnost prema 22.000 ljudi sa spiska

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da neodazivanje opozicionih lidera pozivu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika na konsultacije u vezi sa sutrašnjom sjednicom Narodne skupštine, pokazuje svjesnu bezdušnost prema 22.000 ljudi.

Najčitanije