Kontejneri

Kontejneri danima puni u banjalučkom naselju: "Da li su komunalci u štrajku?"

BANJALUKA - Kontejneri uz igralište Osnovne škole "Jovan Cvijić" u banjalučkoj ulici Anđe Knežević se ne prazne tri dana i tri noći, javlja čitalac "Nezavisnih novina".

Banjaluka uskoro dobija 314 novih kontejnera

BANJALUKA - Na više lokacija na području Banjaluke, uskoro će biti raspoređeno 314 novih kontejnera, u nastojanju da se komunalna higijena podigne na viši novo, saopštila je Gradska uprava.

Finski polupodzemni kontejneri stigli u Trebinje

TREBINJE - Polupodzemni kontejneri, koji će za početak biti postavljeni u užem dijelu grada, stigli su u Trebinje iz finske firme "Molok", koja ih proizvodi, a koji će ubuduće, osim eliminacije neugodnih mirisa, gradu donijeti i razne druge benefite kada je sakupljanje otpada u pitanju.

Planirana nabavka 315 novih kontejnera

BANJALUKA - U gradskim i prigradskim naseljima Banjaluke ove godine biće postavljeno 315 novih kontejnera, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kontejneri iz Potočara za izvoz u 12 zemalja

SREBRENICA - Najpozitivniji primjer uspješnog investiranja u Srebrenici u posljednjih pet godina je izgradnja i otvaranje pogona za proizvodnju građevinskih i drugih modela kontejnera koju je pokrenula beogradska firma "Ekonomik grup" u Potočarima.

Povećava se obim proizvodnje kontejnera

SREBRENICA - Jedan od osnivača novoformirane firme "Ekonomik grup" iz Srebrenice Bojan Rankić rekao je da preduzeće u ovoj godini planira da poveća obim proizvodnje na 150 kontejnera mjesečno sa sadašnjih 90 do 120.

Kontejneri gorjeli 174 puta

BANJALUKA - Zbog bacanja vrelog pepela iz šporeta, ubacivanja petardi, te opušaka od cigareta u kontejnere za smeće vatrogasci su ove godine morali gasiti 174 požara u kontejnerima.

Banjaluka dobila 230 novih kontejnera

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas banjalučko preduzeće "Čistoća AD" povodom nabavke 230 kontejnera ukupne vrijednosti oko 200.000 KM što su zajednički finansirali Grad Banjaluka, preduzeće "Čistoća" i republički Fond za zaštitu životne sredine.

Uskoro novih 20 kontejnera i 62 kante za otpatke

BANJALUKA - U Banjaluci će uskoro biti raspoređeno 20 novih kontejnera za odlaganje otpada za šta je iz budžeta grada izdvojeno 32.400 KM, a po gradskim naseljima narednih dana biće raspoređene i nove 62 kante za odlaganje kućnog otpada, rečeno je Srni u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove.

Četvoro uhapšeno zbog pljački humanitarnih kontejnera u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog krađe garderobe i obuće iz humanitarnih kontejnera u Banjaluci, policija je uhapsila četiri lica, potvrđeno je "Nezavisnim". Uhapšeni su A.A. (22) iz Modriče, te Banjalučani N.J. (19), B.V. (23) i B.V. (40).

Najčitanije