Kontrola

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju u Prijedoru

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor od sutra do kraja sedmice biće realizovana regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na vožnju pod dejstvom alkohola, droge ili lijekova, saopšteno je danas iz ove uprave.

Pojačana kontrola saobraćaja u Bijeljini

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina ove sedmice biće realizovana pojačana kontrola saobraćaja.

Pojačana kontrola vožnje pod uticajem alkohola u Trebinju

TREBINJE - Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje i Policijska stanica Trebinje realizovaće od sutra do nedjelje, 17. aprila, akciju pojačane kontrole saobraćaja sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola, droga i psihoaktivnih lijekova u krvi kod vozača.

Pojačana kontrola traktora u saobraćaju na pordučju Prijedora

PRIJEDOR - Na području PU Prijedor u periodu od 6. do 9. aprila realizovaće se akcija pojačane kontrole učešća traktora u saobraćaju.

Osobe s internim lokusom kontrole se oslanjaju na trud, one s eksternim na sreću

Ljudi se razlikuju po tome kako vide ishode odluka koje donose i događaje u svom životu - da li kao nešto nad čim oni imaju kontrolu ili ne. Ako smatraju da mogu uticati na ishode svojih odluka, tad kažemo da je kod njih izražen interni lokus kontrole.

I helikopteri će ubuduće kontrolisati saobraćaj u Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas sa pripadnicima Helikopterske jedinice i Uprave saobraćajne policije kontroli saobraćaja korišćenjem helikoptera i posebnih uređaja i opreme u helikopteru, što predstavlja novi vid kontrole, usmjeren ka povećanju bezbjednosti saobraćaja na putevima, prenose mediji.

Nastavljene kontrole benzinskih pumpi - kažnjeno 19 od kontrolisanih 29

Trećeg dana kontrole benzinskih pumpi sankcionisano je 19 od kontrolisanih 29 subjekata, te izdato 38 prekršajnih naloga u iznosu od 285.000 KM, saopšteno je iz Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Poslodavci mogu da traže vanrednu ocjenu bolovanja radnika

BANJALUKA - Novim pravilnikom o bolovanjima poslodavcima u Republici Srpskoj omogućeno je da zatraže vanrednu ocjenu privremene nesposobnosti za rad ukoliko imaju bilo kakvu sumnju u opravdanost bolovanja radnika, saopšteno je iz Fonda zdravstvenog osiguranja (FZO) RS.

Kako preuzeti kontrolu i ne dozvoliti da vas preuzmu emocije

Ponekad vas i najmanja sitnica izbaci iz takta do te mjere da reagujete kao da je riječ o nečemu neuporedivo značajnijem? Ne dopustite emotivnim okidačima da vas učine žrtvom.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dvojice njemačkih policajaca

BERLIN - Uhapšen je osumnjičeni za ubistvo dva policajca tokom rutinske kontrole saobraćaja u Njemačkoj.

Ubijena dvojica njemačkih policajaca tokom rutinske kontrole

BERLIN - Dvojica njemačkih policajaca ubijena su rano jutros tokom jedne rutinske kontrole saobraćaja, saopštila je policija na jugozapadu Njemačke.

Austrijska policija ne želi da kontroliše obaveznu vakcinaciju

BEČ - Austrijska policija ne želi da kontroliše vakcinalni status građana kada bude uvedena obavezna vakcinacija, poručio je policijski sindikat u toj zemlji.

U Prijedoru pojačana kontrola učesnika u saobraćaju

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor od sutra do 8. januara realizovaće se regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, najavljeno je danas iz ove uprave.

"Otvoreni Balkan" zaživio: Srbija, Sjeverna Makedonija i Albanija brišu granice

BEOGRAD - Zbog stupanja na snagu "Otvorenog Balkana", za poljoprivredne proizvode između Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije od početka godine više neće biti zadržavanja kamiona na graničnim prelazima.

Tokom vikenda pojačana kontrola učesnika u saobraćaju

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor od danas do 19. decembra biće pojačana kontrola učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz ove uprave.

Najčitanije