Kontrola

Za dva dana sedam hapšenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola

DOBOJ - U okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja na području Doboja za dva dana uhapšeno je sedam osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Vozaču iz Sarajeva oduzet auto, dužan više od 257.000 KM

ISTOČNA ILIDŽA - Prilikom kontrole automobila fiat utvrđeno je da vozač F.J. ima 257.163,00 KM kazne, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Bez vozačke vozio neregistrovano auto, dužan 11.200 KM

KOTOR VAROŠ – Policijski službenici u toku redovne kontrole utvrdili su da je vozač renoa M.V. upravljao neregistrovanim automobilom, kao i da nema položen vozački ispit, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluaka.

Vozio bez vozačke neregistrovan auto, a za kazne dugovao 9.970 KM

BANJALUKA - Prilikom redovne kontrole, banjalučka policija juče je oduzeli auto marke tojota vozaču čiji su inicijali A.V., a kontrolom je utvrđeno da duguje 9.970 KM kazni, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Kažnjeno 14 objekata zbog nepoštovanja mjera, jedan zatvoren

BANJALUKA - Inspekcijski organi ove sedmice kontrolisali su 1.330 objekata u Republici Srpskoj i utvrdili da u njih 14 nije poštovana mjera zaštite od epidemije, zbog čega su izrečene kazne u iznosu od 14.000 KM, dok je jedan privremeno zatvoren.

Gradonačelnik Bijeljine u kontroli rada javnih preduzeća i ustanova

BIJELJINA - Nakon medijskih upita u vezi s pojedinim imenovanjima u javnim preduzećima i ustanovama u nadležnosti lokalne uprave, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je posjetio Agrarni fond grada Bijeljina.

Nekoliko gradova pod budnim okom "dual" radara

PRIJEDOR - "Dual" od danas kontroliše saobraćaj na području Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Kostajnice, najavljeno je iz prijedorske Policijske uprave.

Košarac: Adekvatnim politikama smanjen uvoz mesa i grožđa

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je da su adekvatne mjere i politike zaštite domaće proizvodnje u proteklom periodu rezultirale smanjenjem uvoza mesa za više od 30 odsto i grožđa za približno 40 odsto u BiH.

Pojačana kontrola brzine na području Bijeljine

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina najavila je da će od sutra do kraja mjeseca biti pojačana kontrola saobraćaja uz pomoć radarskog sistema "dual".

Banjalučka policija pojačano kontroliše brzinu

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka obavještava vozače da će se na putevima koji su u nadležnosti ove uprave, od 5. do 30. septembra, brzina vozila kontrolisati radarskim sistemom za automatsko mjerenje "Redflex traffic system - Dual".

Najčitanije