Kontrola

Pojačane kontrole vozača u Srpskoj na drogu, alkohol i lijekove

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) sprovodiće 3, 4. i 5. decembra, na putevima Republike Srpske, akciju kontrole vozača pod dejstvom alkohola, droga ili psihoaktivnih lijekova, sa ciljem poboljšanja stanja bezbjednosti u saobraćaju.

"Presretač" od subote do 12. decembra na prijedorskim putevima

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor od sutra do 12. decembra vršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem brzine pomoću radarskog sistema u vozilu, takozvanog presretača, najavljeno je iz ove uprave.

Kako izgleda kontrola "2G" dokumenata u Beču

BEČ - Policija u Austriji svakodnevno, od uvođenja takozvanog "2G" pravila i lockdown za nevakcinisane, vrši sveobuhvatne kontrole poštovanja tih epidemioloških mjera, u koje je u Beču povela i reportera Tanjuga.

Facebook će omogućiti veću kontrolu nad News Feed sadržajem

Kompanija Meta, u čijem je vlasništvu Facebook, testira nove načine na koje će korisnici moći da upravljaju sadržajem koji vide u svom News Feedu na Facebooku.

Višković: Vlada čini sve da cijene održi pod kontrolom

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je da Vlada Srpske čini sve što je u njenoj moći da održi pod kontrolom cijene energenata u Republici Srpskoj, uprkos njihovom divljanju na svjetskim berzama.

Pojačana kontrola posjedovanja zimske opreme

BIJELJINA - Pripadnici Policijske uprave Bijeljina u narednom periodu vršiće pojačanu kontrolu vozača u pogledu korištenja i posjedovanja zimske opreme, koja je od sutra obavezna.

Svaki drugi kontrolisani vozač bio pijan, za tri dana isključeno 946

BANJALUKA - Za tri dana sankcionisano je 946 pijanih vozača od kontrolisanih 1.886 na području Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Bez vozačke i pod dejstvom droge upravljao teretnim vozilom

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je juče S.R. za kojeg je prilikom kontrole utvrđeno da je pod uticajem droge i bez vozačke dozvole upravljao teretnim vozilom, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policajac zadobio potres mozga kad je na njega naletio auto

BERKOVIĆI- Policajac iz Berkovića S.I. zadobio je potres mozga kada ga je sinoć oko 21 čas udarilo vozilo na putu.

Banjalučka policija za vikend u akciji

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka najavljuje da će tokom vikenda sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja s akcentom na upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola.

Najčitanije