Kontrole

Loša saobraćajna kultura u istočnoj Hercegovini

TREBINJE- Stanje bezbjednosti saobraćaja, za razliku od javnog reda i mira i drugih parametara, na području cijele istočne Hercegovine nije zadovoljavajuće, a nivo saobraćajne kulture je ispod prosječnog nivoa.

Pojačana kontrola svih učesnika u saobraćaju

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova od danas do ponedjeljka, 9. avgusta, vršiće pojačanu kontrolu vozača u Republici Srpskoj, s akcentom na vožnju pod dejstvom alkohola, opojnih droga i psihoaktivnih lijekova.

Za sedam dana izrečeno skoro 80.000 KM kazni

BANJALUKA – Republički inspektori su izrekli 78.000 KM kazni zbog nepoštovanja preventivnih mjera za suzbijanje širenja virusa korona, a jedan objekat je privremeno zatvoren, saopšteno je iz Inspektorata Republike Srpske.

Za jedno veče uhapšeno 17 pijanih vozača

GRADIŠKA – Sedamnaest lica je uhapšeno zbog prisustva alkohola u organizmu u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja, a kontrolisano je 1.007 učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Tokom vikenda kažnjeno 27 vozača, četiri uhapšena

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška kontrolisali su i alko-testirali 1.202 učesnika u saobraćaju, a zbog prisustva alkohola u krvi kaznili su 27 vozača.

Iz saobraćaja isključeno 85,7 odsto kontrolisanih vozila

GRADIŠKA - Tokom akcije na teritoriji Gradiške policijski službenici su kaznili 18 vozača od kontrolisanih 21 zbog tehničke neispravnosti vozila, što je 85,7 odsto, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Kontrole na granicama Njemačke su privremene

BERLIN - Pojačane kontrole na granicama Njemačke vrše se radi usporavanja širenja virusa korona i predstavljaju privremeno i krajnje rješenje, rekao je danas portparol Vlade Štefen Zajbert.

Pojačana kontrola ispravnosti registarskih tablica u Srpskoj

BANJALUKA - Policija će u narednom periodu kontrolisati da li su registarske tablice vozila vidljive i čitljive, odnosno oštećene i adekvatno postavljene na vozilu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Pojačane kontrole saobraćaja u Trebinju

TREBINJE - Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje od danas do 14. februara vršiće pojačanu kontrolu saobraćaj sa akcentom na prisustvo alkohola, droga i psihoaktivnih lijekova u organizmu kod vozača, saopšteno je iz Policijske uprave.

Oštrija kontrola zapuštenih dvorišta u Banjaluci, prijete rigorozne kazne

BANJALUKA - Gradska inspekcija će u narednim danima, sa dolaskom ljepšeg vremena i bujanja vegatacije, pooštriti kontrolu zapuštenih dvorišta u Banjaluci, u namjeri da vlasnike zemljišta primora da svoje okućnice održavaju urednim i čistim, saopšteno je iz Gradske uprave.

Najčitanije