Konzulat

Crnogorski konzulat napadnut u Americi

PODGORICA - Podgorička Pobjeda objavila je da se u američkom gradu Palm Bič dogodio napad na crnogorski konzulat, a za to sumnjiče tamošnje Srbe.

Čubrilović: Za vrijeme mandata konzula Nikolića olakšana komunikacija građana

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je za vrijeme mandata generalnog konzula Srbije u Banjaluci Vladimira Nikolića urađeno mnogo da bi bila olakšana komunikacija građana Srpske sa Srbijom, polazeći od činjenice da je omogućeno vađenje pasoša Srbije u Generalnom konzulatu.

Čuvar Konzulata SAD u Banjaluci osumnjičen za prodaju droge

BANJALUKA - Protiv Dragoje Vujića, koji je radio na poslovima obezbjeđenja Konzulata SAD u Banjaluci i koji je osumnjičen za prodaju i omogućavanje uživanja marihuane, biće dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

U konzulatu Srbije u Banjaluci prekinute aktivnosti za izbore

BANJALUKA - Generalni konzulat Srbije u Banjaluci saopštio je da se, u skladu sa uredbom o mjerama za vrijeme vanrednog stanja koju je usvojila Vlada Srbije, prekidaju sve aktivnosti u sprovođenju parlamentarnih izbora koji su raspisani za 26. april.

Generalni konzulat BiH u Frankfurtu radi samo za hitne slučajeve

Generalni konzulat BiH u Frankfurtu saopštio je da i dalje nastavlja pružanje usluga državljanima BiH, ali samo za hitne slučajeve.

Crnadak otvorio Počasni konzulat BiH u Đenovi

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak otvorio je danas Počasni konzulat BiH u Đenovi, ističući da će većina aktivnosti biti usmjerena ka jačanju ekonomskih veza i trgovinske razmjene BiH i Italije.

Srbija otvara konzulat u Drvaru

MOSTAR - Vlada Republike Srbije otvoriće u utorak, 16. aprila konzulat u Drvaru, u zgradi "Radnički dom" u 13 sati.

Bačena bomba na ruski konzulat u Atini

ATINA - Napadači na motociklu bacili su rano jutros eksplozivnu napravu na zgradu ruskog Konzulata u Atini, saopšteno je iz policije.

Evakuisani konzulati u Melburnu i Kanberi

SIDNEJ - Nekoliko stranih konzulata u Melburnu i Kanberi evakuisano je danas nakon što su primili sumnjive pakete.

Nađene Kašogijeve stvari u automobilu konzulata

ISTANBUL - Forenzičari su pronašli dva kofera sa ličnim stvarima ubijenog novinara Džamala Kašogija, u parkiranom vozilu koje pripada saudijskom konzulatu u Istanbulu.

Najčitanije