Konzum

Dobitnici u nagradnoj igri "Konzum te vodi na Euro" otišli u Norvešku

Sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo danas su u Norvešku otputovali dobitnici nagradne igre "Konzum te vodi na Euro". Na putovanje su ih ispratili predstavnici kompanije Konzum i tom prilikom im uručili ulaznice za rukometnu utakmicu Norveška – BiH, koja će se 10. januara odigrati u Trondhajmu Spektrum areni, te im poklonili navijačke rekvizite.

Poznati dobitnici nagradne igre "Konzum te vodi na Euro"

SARAJEVO - Tokom novembra u Konzum prodavnicama širom Bosne i Hercegovine vladala je prava rukometna euforija za odlaskom na Europsko rukometno prvenstvo u Norvešku što je bila glavna nagrada u nagradnoj igri "Konzum te vodi na Euro".

Konzum svoje kupce vodi u Norvešku na Evropsko rukometno prvenstvo

Istorijski rezultat Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja se prvi put plasirala na evropsko prvenstvo s ponosom su dočekali u kompaniji Konzum. Ideja da Konzumovi kupci budi dio ove velike i značajne sportske priče rezultirala je velikom nagradnom igrom "Konzum te vodi na Euro", koja u Konzumu počinje 1. novembra.

Konzum otvorio novu prodavnicu u Čajniču

​SARAJEVO – Konzum je otvorio novu prodavnicu u Čajniču na adresi Serdara Janka Vukotića bb. Prodavnica se prostire na više od 140m2 i nudi bogat asortiman svježeg voća i povrća, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica te neprehrambenih proizvoda za pranje, čišćenje i higijenu.

Konzum u jednom danu otvorio četiri nove prodavnice

SARAJEVO – Konzumova maloprodajna mreža od danas je proširena sa čak četiri nove prodavnice.

Konzum otvorio nove prodavnice u Neumu i Knešpolju

Konzum je danas otvorio dvije nove prodavnice čime je nastavljeno širenje maloprodajne mreže koja trenutno broji više od 160 prodavnica, a plan u ovoj godini je otvaranje 15 novih prodajnih objekata. Nove prodavnice otvorene su u Knešpolju i Neumu te je u njima zaposleno ukupno 22 zaposlenika.

Konzum otvorio novu prodavnicu u Doboju

​DOBOJ – Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Doboju na adresi Ćuprijska 14. Prodavnica se prostire na više od 150m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Konzumovi kupci donirali više od 20 tona hrane za pomoć socijalno ugroženom stanovništvu

SARAJEVO – Za samo dva mjeseca koliko je proteklo od pokretanja zajedničkog humanitarnog projekta Udruženja Pomozi.ba i Konzuma BiH pod nazivom "Svi zajedno za jedan obrok više" prikupljeno je više od 20 tona hrane koju su dobrovoljno donirali kupci u Konzum prodavnicama.

Euforija sa Zdravoljupcima: Konzum naručuje dodatne količine plišanaca

SARAJEVO - Zdravoljupci su za nešto više od mjesec dana od dolaska u Konzum prodavnice potpuno osvojili bh. tržište.

Pomozi.ba i Konzum pokrenuli humanitarni projekat

SARAJEVO – "Svi zajedno za jedan obrok više" naziv je projekta koji su zajednički pokrenuli humanitarna organizacija Pomozi.ba i Konzum BiH.

Najčitanije