Konzum

Konzum u jednom danu otvorio četiri nove prodavnice

SARAJEVO – Konzumova maloprodajna mreža od danas je proširena sa čak četiri nove prodavnice.

Konzum otvorio nove prodavnice u Neumu i Knešpolju

Konzum je danas otvorio dvije nove prodavnice čime je nastavljeno širenje maloprodajne mreže koja trenutno broji više od 160 prodavnica, a plan u ovoj godini je otvaranje 15 novih prodajnih objekata. Nove prodavnice otvorene su u Knešpolju i Neumu te je u njima zaposleno ukupno 22 zaposlenika.

Konzum otvorio novu prodavnicu u Doboju

​DOBOJ – Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Doboju na adresi Ćuprijska 14. Prodavnica se prostire na više od 150m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Konzumovi kupci donirali više od 20 tona hrane za pomoć socijalno ugroženom stanovništvu

SARAJEVO – Za samo dva mjeseca koliko je proteklo od pokretanja zajedničkog humanitarnog projekta Udruženja Pomozi.ba i Konzuma BiH pod nazivom "Svi zajedno za jedan obrok više" prikupljeno je više od 20 tona hrane koju su dobrovoljno donirali kupci u Konzum prodavnicama.

Euforija sa Zdravoljupcima: Konzum naručuje dodatne količine plišanaca

SARAJEVO - Zdravoljupci su za nešto više od mjesec dana od dolaska u Konzum prodavnice potpuno osvojili bh. tržište.

Pomozi.ba i Konzum pokrenuli humanitarni projekat

SARAJEVO – "Svi zajedno za jedan obrok više" naziv je projekta koji su zajednički pokrenuli humanitarna organizacija Pomozi.ba i Konzum BiH.

Konzum otvorio novu prodavnicu u centru Sarajeva

​SARAJEVO – Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u centralnom dijelu Sarajeva u ulici Kemal Begova 11 u neposrednoj blizini sarajevske Druge gimnazije.

"Konzumove" prodavnice od sutra počinju rad pod novim nazivom

ZAGREB - U Hrvatskoj su danas zatvorene sve prodavnice "Konzuma" zbog složenosti prenosa poslovnih procesa u novo preduzeće koje sutra počinje sa radom pod nazivom "Konzum plus".

Ukrali losione i brijače iz Konzuma u Banjaluci

BANJALUKA - Vedran Nikodinović (37) i Aleksandar Balaban (24) oba iz Banjaluke, osumnjičeni su da su sinoć oko 19 časova u tržnom centaru “Konzum” u Banjaluci ukrali brijače i losione za brijanje, saznaju “Nezavisne”.

Preuređeno više od 20 Konzum prodavnica, uskoro otvaranje novih objekata

SARAJEVO – Početkom godine Konzum je započeo projekat intenzivnog ulaganja u unapređenje maloprodajne mreže, koja broji više od 160 prodavnica širom Bosne i Hercegovine.

Najčitanije