Kopaonik

Vjetar izazvao požar na Kopaoniku

BEOGRAD - Na Kopaoniku je u petak popodne izbio požar do kojeg je došlo kada je pao strujni vod sa dalekovoda usljed olujnog vjetra, a ljudi i objekti nisu ugroženi.

Kopaonik biznis forum: Poljoprivreda je jedan od stožera ekonomije

KOPAONIK - Poljoprivreda je stabilizirajući faktor i jedan od stožera ekonomije, ocijenjeno je na jednom panelu u okviru Kopaonik biznis foruma, čiji su učesnici istakli da su ova i naredne godine prelomne da u Srbiji primarna poljoprivreda počne da se podiže na viši nivo.

Apartmani na Kopaniku prodavani i do 4.000 evra po m2

Kvadratni metar apartmana na Kopaoniku u starogradnji prodavan je prošle godine i za 4.000 evra, dok je rekordna cijena novogradnje bila upola manja, saopštio je danas Repulički geodetski zavod.

Tipsarević se povrijedio na skijanju

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević doživio je povredu na skijanju.

Kopaonik biznis forum okupio više od 1.300 učesnika

Završen je XXVI “Kopaonik business forum”, koji je tokom četiri dana trajanja, okupio više od 1.300 učesnika, 162 panelista, 2 specijalna gosta, među kojima su učestvovali vladini zvaničnici, eminentni profesori, bankari, privrednici, domaći i strani investitori, kao i predstavnici međunarodnih organizacija.

"Srpski Davos" startuje sutra

BEOGRAD - Ovogodišnji Kopaonik biznis forum (KBF), koji će biti održan od 3. do 6. marta, okupiće više od 1.300 učesnika, a u njihovom fokusu biće kako postići snažan ekonomski rast i obezbediti brže približavanje prosječnom standardu Evropske unije.

Spaseno troje ruskih državljana

BEOGRAD - Troje državljana Ruske Federacije spaseno je na Kopaoniku gdje su se izgubili tokom skijanja.

Raznio se bombom u vili "Raj" na Kopaoniku

BEOGRAD - Četrdesetdevetogodišnji muškarac izvršio je samoubistvo, raznijevši se bombom u vili "Raj" na Kopaoniku.

Počinje skijanje na Kopaoniku

BEOGRAD - Ski-centar Kopaonik počinje sutra sa radom, a prvi dan ski-sezone biće besplatan, saopšteno je iz "Skijališta Srbije".

Na Kopaoniku od danas skijanje 365 dana u godini

BEOGRAD - Na Kopaoniku je danas puštena u rad prva i jedina vještačka staza za skijanje u ovom dijelu Evrope, koja će omogućiti skijanje i van zimske sezone.

Najčitanije