Koprivnica

Zatvorena osnovna škola u Koprivnici, korona i na svadbi

Osnovna škola u Koprivnici zatvorena je na 15 dana zbog pojave virusa korona, dok se na jednoj svadbi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji zarazilo 33 ljudi.

Valjkom pregazio dječaka uređivajući fudbalski teren

Dvanaestogodišnjeg dječaka pregazio je valjak kojim je u četvrtak oko 16.30 časova uz pomoć traktora uređivan fudbalski teren lokalnog kluba u Koledincu kod Koprivnice.

Vrba usmrtila djeda pred očima unuka

KOPRIVNICA - Šezdesetsedmogodišnji Marijan Štefanec iz Drnja, nedaleko od Koprivnice, poginuo je u nesreći koja se dogodila u subotu oko podne.

Traktorom udario u bagrem, ispao iz sjedišta i poginuo

Mrtav traktorista (48) pronađen je u danas u šumskom predjelu nedaleko Podravskih Sesveta u Hrvatskoj.

Makedonski fudbaler pretučen metalnom šipkom u Hrvatskoj (UZNEMIRUJUĆE)

Fudbaler Slaven Belupa Muzafer Ejupi (31) prvo je priveden, a zatim i pušten nakon što je učestvovao u tuči koja se dogodila u srijedu u večernjim satima u Koprivnici.

Crne uniforme i "za dom spremni" pod okriljem sportskih igara

KOPRIVNICA - Pripadnici tzv. Hrvatskih odbrambenih snaga (HOS) su pod okriljem sportskih igara u centru Koprivnice nekažnjeno uzvikivali ustaški pozdrav.

Nadrogirao se osvježivačem pa od prijatelja napravio invalida

Mladić Nenad iz okoline Koprivnice koji je krajem jula prošle godine pijan i "nadrogiran" zloglasnim osvježivačem prostora "Galaxy" zamalo ubio prijatelja Ivicu, te od njega napravio teškog invalida nepravosnažnom presudom Županijskog suda u Varaždinu osuđen je na četiri godine i dva mjeseca zatvora.

Policija oduzela novac prosjakinji, sud naredio da bude vraćen

Koprivnička policija mora prosjakinji da vratiti novčanice od deset kuna i deset evra koje su joj oduzete tokom istrage o remećenju javnog reda i mira prosjačenjem u centru Koprivnice, javlja "Podravski.hr".

Beba preminula nakon što je glavom zapela između prečki kreveca

Strašna tragedija dogodila se prošle subote u Starigradu pokraj Koprivnice. Kako neslužbeno doznaje ePodravina.hr, desetomjesečni dječak zapeo je glavom između prečki dječjeg krevetića. Roditelji su ga pronašli bez pulsa.

Učenik pretukao profesora na maturi

KOPRIVNICA - Profesor Obrtničke škole u Koprivnici sinoć je teško pretučen na maturskoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina.

Najčitanije