Koridor

Obavljen uviđaj, poznato kako je došlo do pogibije radnika na koridoru 5c

DOBOJ - Nakon pogibje radnika na gradilištu koridora 5C u Sarajevu policija je obavila uviđaj, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac te inspektor zaštite na radu.

Piksi za Nezavisne: Lakše bilo u ratu, nego poslije premijere Koridora 92

Glumac Aleksandar Stojković Piksi imao je dvostruku ulogu u dokumentarno-igranom filmu "Koridor 92", koji je premijerno prikazan za Dan Republike na Radio-televiziji Republike Srpske. U filmu Slađane Zarić Piksi je govorio u dokumentarnom dijelu i glumio u igranom.

Premijerno prikazan film "Koridor 92"

Dokumentarno-igrani film "Koridor 92" o jednoj od najznačajnijih bitaka Vojske Republike Srpske, autora Slađane Zarić, večeras je premijerno prikazan na RTRS-u u okviru obilježavanja Dana Republike Srpske, 9. januara.

Mihajlović: Željeznički Koridor 10 povezaće region sa Evropom i jugom

BEOGRAD - Srbija će završetkom željezničkog Koridora 10 postati nezaobilazna ruta u povezivanju regiona sa Evropom i jugom, ocijenila je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović.

Milunović: Proboj koridora jedna od najvećih bitaka u proteklom ratu

MODRIČA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović poručio je danas na Dugoj NJivi kod Modriče da je obaveza Srba da obilježavaju dan proboja koridora, jednu od najvećih i najhumanijih bitaka u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Dodik: Akcija "Koridor" definisala obrise Republike Srpske

MODRIČA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Dugoj Njivi kod Modriče da je datum kada je realizovana operacija "Koridor" važan u istoriji srpskog naroda i da se svrstava u najvažnije događaje nacionalnog oslobođenja.

Služen parastos i položeni vijenci za poginule u proboju koridora

MODRIČA - Na spomen-obilježje za 413 srpskih boraca poginulih u proboju koridora danas su položeni vijenci povodom obilježavanja 28 godina od jedne od najhumanijih bitaka u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Obilježavanje 28 godina od proboja "Koridora života"

BANJALUKA - Na Dugoj Njivi kod Modriče danas će biti obilježeno 28 godina od proboja "Koridora života" čime je prekinuta 42 dana duga blokada zapadnog dijela Republike Srpske i Republike Srpske Krajine sa oko 1,5 miliona stanovnika i omogućena veza sa maticom Srbijom.

Dodik: Operacija "Koridor" bila prva pobjeda za Srpsku

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je vojna operacija "Koridor" bila prva pobjeda za Republiku Srpsku koja je dala veliki moral za dalju borbu, a njen poseban značaj ogleda se u činjenici da je uspostavljena čvrsta fizička veza svih dijelova Republike Srpske.

Cvijanović: Operacijom "Koridor" uspostavljeno teritorijalno jedinstvo Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je operacija "Koridor" jedna od najznačajnijih bitaka u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, kojom je uspostavljeno teritorijalno jedinstvo Srpske, ali i obezbijeđena životno važna veza Srpske sa Srbijom.

Najčitanije