Korisnici

Steam korisnici su tokom 2021. proveli 4,3 miliona godina u igrama

Kada se dodaju svi Steam korisnici, kolektivno su gejmeri u igrama tokom prošle godine proveli 38 milijardi sati, što predstavlja povećanje od 21 procenat u odnosu na 2020.

Twitter želi još 100 miliona dnevno aktivnih korisnika

Posljednjih godina Twitter je sproveo brojne eksperimente, uveli su različite nove opcije, pa čak i mogućnost zarade za korisnike s većim brojem pratilaca.

Microsoft dao kratak rok za vraćanje na stari operativni sistem

Windows 11 vam nudi vremenski okvir od samo 10 dana da se predomislite o nadogradnji i vratite se na Windows 10.

Windows 11 promjenjen i sada dostupan većem broju korisnika

Microsoft je počeo da isporučuje svoj najnoviji operativni sistem na veći broj uređaja.

Presuda u korist "Eko toplana": Građani dužni da plate korišteno grijanje

BANJALUKA - Korisnici usluga "Eko toplana" Banjaluka koji su koristili isporučenu toplotnu energiju dužni su je i plaćati bez obzira na nepostojanje ugovora u pisanoj formi.

Četiri puta više poziva na Viberu od početka pandemije

Viber je tokom posljednjih nedjelja zabilježio rast broja poslatih grupnih poruka za 134 odsto u odnosu na posljednju nedjelju januara, a broj grupnih poziva uvećan je za 370 odsto.

Budžetski inspektori kontrolisaće trošenje javnog novca

SARAJEVO, BANJALUKA - Ukoliko poslanici parlamenta BiH usvoje izmjene Zakona o finansiranju institucija BiH, u Ministarstvu finansija i trezora BiH biće formiran budžetski inspektorat.

Kako da učinite korisnike sretnim kroz korisnički servis

Sretan korisnik je dobar korisnik. Bilo da se bavite prodajom ili želite da održite dobar imidž svog brenda, morate svakodnevno da radite na novim načinima na koje ćete da poboljšate njihove živote.

Podaci 3 miliona Facebook korisnika zloupotrijebljeni nakon kviza

Facebook podaci više od tri miliona osoba koje su radile kviz ličnosti objavljeni su na loše zaštićenoj web stranici i mogu im pristupiti neovlaštene osobe, tvrdi New Scientist.

Nakon godinu dana rada 'In taksija' stižu prve primjedbe: Korisnici traže duže radno vrijeme

BANJALUKA - Dvokratno radno vrijeme i česta zauzetost jedinog taksija za prevoz osoba s invaliditetom u gradu "In taksija", koji je počeo s radom prije godinu dana, glavne su primjedbe koje imaju njegovi korisnici.

Poznata aplikacija otkrila podatke svojih korisnika

AccuWeatherova aplikacija za iOS našla se na meti stručnjaka za sajber bezbijednost zbog načina na koji sakuplja podatke korisnika. Nakon zvanične objave stručnjaka Vila Strafaka, mnogi korisnici su pretnju shvatili prilično ozbiljno.

Facebook dostigao dvije milijarde korisnika mjesečno

Društvena mreža Facebook objavila je da je dostigla cifru od dvije milijarde aktivnih korisnika mjesečno.

Svakog dana preko milion novih korisnika mobilnog interneta

U svijetu će do 2022. godine biti 2,6 milijardi novih korisnika mobilnog širokopojasnog interneta, odnosno preko milion novih korisnika dnevno, predviđa se u najnovijem izveštaju kompanije Erikson.

Unsko-sanski kanton u finansijskoj dubiozi, na sudu izgubili čitav budžet

BIHAĆ - Unsko-sanski kanton, prema trenutnim procjenama, duguje oko 72 miliona maraka budžetskim korisnicima na osnovu potraživanja po izgubljenim sudskim presudama, potvrdio je Husein Rošić, premijer USK.

Najčitanije