Korona

Čemu služi i da li štiti dijamantska maska od milion i po dolara

Izraelska juvelirnica predstavila je zaštitnu masku za lice od zlata prekrivenu dijamantima, koja će biti najskuplja na svijetu, ne nižoj od milion i po dolara.

Capak: Đaci u škole, kruzeri da pristaju u Dubrovniku

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje Krunoslav Capak izjavio je danas da trenutna epidemiološka situacija i manji broj zaraženih virusom korona upućuje na to da bi djeca normalno trebalo da počnu da pohađaju nastavu.

Kurti traži pomoć: Prijeti nam humanitarna katastrofa zbog korone

PRIŠTINA - Predsjednik Pokreta "Samoopredjeljenje" Aljbin Kurti uputio je pismo ambasadorima u Prištini u kojem ih je izvijestio o situaciji s pandemijom virusa korona i zatražio pomoć.

Korona za dan u BiH ugasila 16 života

BANJALUKA, SARAJEVO - Bosna i Hercegovina u ponedjeljak je zabilježila rekordnih 16 smrtnih slučajeva u jednom danu povezanih sa zarazom virusom korona uz 173 novozaražene osobe.

Kon: Smanjuje se broj zaraženih, ali u trenutku može da se okrene

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se smanjuje broj zaraženih virusom korona, ali da u svakom trenutku taj broj može da prevagne na drugu stranu i da je još rano za ublažavanje mjera.

Novalić: Sve bolnice aktivirati kao izolatorijume

SARAJEVO - Premijer Federacije BiH (FBiH) Fadil Novalić najavio je da će biti donesena naredba da se sve bolnice aktiviraju kao izolatorijumi za oboljele od virusa COVID-19.

U Srbiji preminulo pet osoba, 163 novozaražene

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednja 24 časa od posljedica zaraze virusom korona preminulo pet pacijenata, a od 6.819 testiranih potvrđena su 163 nova slučaja infekcije.

Jedna osoba preminula, 45 novozaraženih u Hrvatskoj

ZAGREB - U Hrvatskoj je u protekla 24 časa registrovano još 45 osoba zaraženih virusom korona, a evidentiran je i jedan smrtni slučaj, saopštio je Nacionalni štab Civilne zaštite.

Šime Vrsaljko zaražen virusom korona

Hrvatski fudbalski reprezentativac Šime Vrsaljko pozitivan je na virus korona, objavio je španski list "Marca".

Zbog spora vlasti čeka na rezultate testa

Spor između dvije opštine u Austriji kriv je što jedan 21-ogodišnjak čeka više od 10 dana na rezultate testa na virus korona.

Najčitanije