Koronavirus

U FBiH zaražene 482 osobe, troje preminulo

SARAJEVO - U Federaciji BiH u protekla 24 časa virusom korona zaražena su 482 lica od 2.467 testiranih, a tri lica su preminula.

Niz zemalja ukida sve mjere i otvara se

Danska je prije nedjelju dana ukinula restriktivne mjere s obzirom na to da se bolest u toj državi više ne smatra "prijetnjom po društvo".

U Hrvatskoj 1.455 novih slučajeva virusa korona, 12 preminulih

ZAGREB - U posljednja 24 sata zabilježeno je 1.455 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 8.446.

Dramatičan rast novozaraženih u Austriji

BEČ - U Austriji je, u posljednja 24 sata, registrovano 2.624 novozaraženih.

Hrvatska ima skoro 1.000 novozaraženih, preminulo devet osoba

ZAGREB - U protekla 24 sata zabilježena su 974 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5.818.

Drastičan rast kovid pacijenata u Austriji

BEČ - U Austriji dnevni broj novozaraženih virusom korona stagnira, ali primjetan je drastičan rast kovid pacijenata u bolnicama.

U Hrvatskoj 167 novooboljelih, preminulo sedam osoba

ZAGREB - U posljednja 24 sata zabilježeno je 167 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5.532.

Slovenija od danas u crvenom, Vlada u ponedjeljak o mjerama

LJUBLJANA - U Sloveniji je u zadnja 24 časa potvrđeno 542 novozaraženih koronavirusom, objavila je u petak slovenska vlada koja će u ponedjeljak s epidemiolozima raspravljati o novim mjerama jer je zemlja ušla u "crvenu" fazu epidemije.

Kina bez novih slučajeva korona virusa

PEKING - Kina je u ponedjeljak objavila da nije imala nove slučajeve korona virusa, a čini se da je Peking spreman zaustaviti najozbiljnije širenje pandemije zabilježeno u proteklim mjesecima i izazvano vrlo zaraznom Delta varijantom koronavirusa - s masovnim testiranjem i ciljanim zatvaranjem, javlja AFP.

U Hrvatskoj 524 nova slučaja virusa korna

ZAGREB - U posljednja 24 sata zabilježena su 524 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 2.124, objavio je Štab.

Najčitanije