Kosa

Pet frizura koje možete nositi ispod kape

Osim praktične funkcije kapa je i nezaobilazni modni dodatak. Razlog zašto je ne nosimo je taj što ne znamo kakvu frizuru napraviti ispod nje.

Kako odabrati idealnu plavu nijansu kose?

Želite da promijenite boju kose, a odluka je pala na plavu, međutim niste sigurni da li vam je draža “hladna” ili “topla” plava. Ovu odluku ne donosite na emotivnoj bazi, već odaberite onu koja će bolje pristajati vašem tenu!

Kako da podstaknete rast kose tokom zimskog perioda

Prema nedavnom izvještaju objavljenom u Britanskom žurnalu dermatologije, folikula dlake tokom zimskog perioda ulazi u anagen fazu, što znači da ona tada najviše "buja" i raste.

Riješite se masne kose

Frizer zadužen za kosu poznatih dama Paul Vindi u razgovoru za Daily Mail kazao je da većina žena ponavlja iste greške, zbog kojih im se kosa još više masti.

Jeste li spremne isprobati 'obrnuti balayage'?

Balayage pramenovi već su nekoliko godina broj jedan trend u bojenju kose. Sada su dobili potpuno novi izgled, za koji imamo podijeljena mišljenja. Da li vam se dopada?

Kejt Midlton ošišala kosu za djecu koja se bore sa tumorom

Vojvotkinja od Kembrižda Kejt donirala je oko 15 centimetara svoje kose najmlađim pacijentima koji se bore sa kancerom.

Najbolji svjetski frizer savjetuje kako da se riješite masne kose

Dok mnoge dame pokušavaju raznim sredstvima da smanje brzo mašćenje kose, frizeri napominju da postoji jedan trik koji garantovano pomaže.

Boja kose diktira make up pravila

Mnoge žene često eksperimentišu sa bojama za kosu. To i nije loše, jer je važno da pronađete boju koja vam najbolje odgovara i zahvaljujući kojoj će vaša kosa izgledati bogatije i sjajnije.

Sjajna kosa i na minusu

Niske temperature, snijeg, vjetar i mraz faktori su koji utiču na to da se naša kosa tokom zime više oštećuje i gubi sjaj.

Maske za prirodnu hidrataciju

Njegovanje kose posebno je potrebno praktikovati zimi, jer hladan vazduh štetno utiče na nju.

Reklame

Najčitanije