Kosa

Kad koristiti balzam, a kad masku za kosu

Oba preparata nikad ne bi trebalo da koristimo zajedno.

Biljna ulja protiv opadanja kose

Biljna ulja ne samo da poboljšavaju izgled i pospješuju rast kose, već i sprečavaju njeno opadanje. Osobe koje imaju problema s opadanjem kose mogu na nekoliko jednostavnih načina poboljšati rast kose i spriječiti njeno opadanje.

Najbolja biljna ulja protiv opadanja kose

Biljna ulja sprječavaju opadanje kose.

Sakrijte sijede vlasi bez farbanja

Kao po nekom nepisanom pravilu, prve sijede vlasi kod žena počinju da se javljaju nakon tridesete. Nijedna dama ne voli kada se njena divna, bujna kosa prošara tankim bijelim linijama, pa pribjegavaju najbržem rješenju – farbanju.

Uklonite perut na prirodan način

Kokosovo ulje je odlično za kosu i nema problema s kosom koji ne može izliječiti.

Male promjene u ishrani da vam kosa raste brže

Ne možete da dočekate da vam kosa poraste?

Osvježite kosu pramenovima u boji šampanjca

S obzirom na to da je jesen i zvanično stigla, svjetski frizeri su otkrili koje nijanse će obilježiti sezonu pred nama. Jedna od najpopularnijih je svakako šampanjacplava boja, osvježena pastelnim mauve tonovima.

Zelena kosa jesenji izbor

Kako je Instagram glavna platforma za sve trendsetere te na njemu započinju, ali i završavaju trendovi, u novu eru modernog ušla je zelena kosa. Kada je riječ o boji kose, nakon proljećnih platinastih trendova i ljetnih vatrenih, na red je došla nešto neobičnija boja - i to zelena.

10 mitova o njezi kose u koje ne treba vjerovati

Sigurno ste već nekoliko puta pročitali kako vašoj kosi odgovaraju određene namirnice ili navike koje treba da radite kako bi vaša kosa izgledala njegovano i zdravo. Ali, mnogo puta upravo takve priče ne moraju biti istina.

Zašto kosa ne treba dugo da bude mokra?

Većina ljudi izlaze iz kuće prije nego što dobro osuše kosu, a to nije preporučljivo.

Najčitanije