Kosovska Mitrovica

Situacija na KiM mirna, uklonjene barikade, ali tenzija i dalje postoji

Situacija je mirna na sjeveru Mitrovice, poslije akcije policije Kosova, a uklonjene su i barikade, javljaju mediji, ali tenzija i dalje postoji.

Sofronijević stabilno, na Kosovskoj Mitrovici mirno

KOSOVSKA MITROVICA - Na sjeveru Kosovske Mitrovice jutros je mirno, ali napeto, poslije akcije interventne jedinice kosovske policije u sjevernom dijelu Mitrovice i u Zvečanu.

Kurti: Akcija usmjerena protiv šverca

PRIŠTINA - Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti izjavio je da je današnja akcija Kosovske policije bila usmjerena protiv švercera u Prištini, Peći i u sjevernom i južnom dijelu Kosovske Mitrovice.

Spriječen upad Rosu u poslovne objekte u Kosovskoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - Pripadnici Kosovske policije upali su jutros u Kosovsku Mitrovicu u pokušaju da pretresu poslovne objekte, što su okupljeni Srbi spriječili.

U Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu prijeteće poruke na autima sa srpskim tablicama

KOSOVSKA MITROVICA - Na automobilima u Kosovskoj Mitrovici i u Zvečanu, uglavnom onim sa srpskim registarskim tablicama, ovog jutra su osvanule prijeteće poruke uvredljivog sadržaja u vidu odštampanih probnih kosovskih tablica, a kojima se poziva na to da se te tablice ne uzimaju.

Kabinet Cvijanovićeve donirao novac za dnevni centar

BANJALUKA - Kabinet predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović donirao je 10.000 KM za završetak izgradnje Dnevnog centra "Podrži me - 9. januar" u Kosovskoj Mitrovici i 5.000 KM za štampanje knjige "Humano srce Srpske" autora Slavka Basare, saopštio je Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banjaluke.

Sjeverna Mitrovica i Zvečan pod karantinom

KOSOVSKA MITROVICA - Sjeverna Kosovska Mitrovica i Zvečan proglašeni su danas teritorijama pod karantinom, odlučeno je na sjednici kriznih štabova te dvije opštine na sjeveru Kosova i Metohije.

Dokazna dokumetacija za ubistvo Ivanovića na 12.500 stranica

PRIŠTINA - Pred Specijalnim sudom u Prištini u utorak, 11. februara, treba da se iz drugog pokušaja održi pripremno ročište pred suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Dvije godine od ubistva Olivera Ivanovića, dokle je stigla istraga?

KOSOVSKA MITROVICA - Na današnji dan prije 2 godine, ubijen je lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Licitiranja sa brojem i identitetima osumnjičenih, krivaca ili optuženih i dalje ne prestaju.

Pronađeno tijelo Srbina u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici

PRIŠTINA - Tijelo Srbina čiji su inicijali V.M. (51) pronađeno je u njegovom stanu u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe (KPS) za region sjever Branislav Radović.

Krenula sa srpskom zastavom u južni dio Kosovske Mitrovice, pa uhapšena

KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska policija je danas oko 14 časova na mostu u Mitrovici zaustavila i privela ženu koja je noseći srpsku trobojku pokušala da pređe u južni dio grada.

Optužnica protiv šest osoba zbog ubistva Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Kosovsko specijalno tužilaštvo podnijelo je Osnovnom sudu u Prištini optužnice protiv osoba N.S, M.R, S.A, D.M, Z.J. i R.B. u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

Ambasada SAD-a pozvala na rješavanje ubistva Ivanovića

PRIŠTINA - Ambasada SAD u Prištini pozvala je da se unaprijedi istraga i riješi ubistvo predsjednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

Ispovijest mladog Srbina kojeg su izboli Albanci: Nikada neću zaboraviti

Kosovska policija posjeduje snimke i radi na identifikaciji osobe, koja je nožem u nedjelju naveče, nanijela povrede srpskom mladiću na glavnom ibarskom mostu u Kosovskoj Mitrovici.

Srpski dječak izboden u Kosovskoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - Srpski dječak izboden je u sukobu u sa albanskim dječacima u blizini mosta preko rijeke Ibar u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, a nekoliko učesnika je privedeno, rečeno je Srni u kosovskoj policiji.

Najčitanije