Kostajnica

"Lov ribe udicom na plovak" u Kostajnici: Ovo su pobjednici

KOSTAJNICA - U Kostajnici je na rijeci Uni održano takmičenje "Lov ribe udicom na plovak" koje je za pionire, juniore i seniore organizovalo Sportsko ribolovno udruženje "Mrena".

Voda preplavila kuće i odnijela tri mosta

KOSTAJNICA - Gradske ulice pod vodom, odnesena tri mosta, klizišta, poplavljen značajan broj stambenih i popratnih objekata te šteta na privrednim subjektima, epilog su nevremena i velike količine padavina koje su u noći između nedjelje i ponedjeljka zahvatile područje Kostajnice.

Vanredno stanje u Kostajnici: Grad "plivao" u vodi

Jako nevrijeme koje je pogodilo opštinu Kostajnica pričinilo je znatnu materijalnu štetu, izlile su rječice Tavija i Bubnjarica, kao i manji potoci koji su gradske ulice pretvorili u rijeke.

Šteta na infrastrukturi u Kostajnici 1.500.000 KM

KOSTAJNICA - Šteta pričinjena tokom poplava na infrastrukturi u opštini Kostajnica, prema preliminarnim procjenama, iznosi 1.500.000 KM, rekao je načelnik opštine Drago Bundalo.

Oštećena tri mosta na Strigovi

KOSTAJNICA - U opštini Kostajnica oštećena su tri mosta na rječici Strigovi, koja je zaplavila pet domaćinstava u selu Mrakodol, a sada se vratila u korito, navodi opštinski Štab Civilne zaštite.

Ukinute vanredne mjere odbrane od poplava u Kostajnici

KOSTAJNICA - Štab Civilne zaštite opštine Kostajnica jutros je ukinuo vanredne mjere odbrane od poplava, rekao je Srni portparol opštine Aleksandar Pašić.

Obustavljen saobraćaj na magistralnom putu kod Kostajnice

BANJALUKA - Saobraćaj je obustavljen zbog izlivanja velike količine vode na kolovoz na magistralnom putu Kostajnica-Kozarska Dubica, na izlazu iz Kostajnice i u mjestu Špilja, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Višković u Kostajnici: Vlada će pružiti svu potrebnu pomoć

KOSTAJNICA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas tokom posjete opštini Kostajnica da će Vlada pružiti pomoć lokalnim zajednicama pogođenim poplavama.

Ni sutra nema nastave u Kostajnici

KOSTAJNICA - Štab za Civilnu zaštitu kostajničke opštine odlučio je da ni sutra ne bude nastave u Osnovnoj školi "Petar Mećava" i Srednjoškolskom centru "Kostajnica", rekao je Srni portparol ove opštine Aleksandar Pašić.

Vodostaj Une i dalje pada

KOSTAJNICA - Vodostaj rijeke Une u Kostajnici pao je za jedan centimetar i iznosi 463 centimetra, rekao je portparol ove opštine Aleksandar Pašić.

Najčitanije