Kostajnica

Sedam odbornika napustio skupštinsku većinu u Kostajnici

KOSTAJNICA - Odbornici SNSD-a, Ujedinjene Srpske, Socijalističke partije i SDA napustili su danas skupštinsku većinu u Kostajnici.

U Kostajnici primjećeno 30-ak migranata

KOSTAJNICA - Oko podneva u opštini Kostajnica primjećeno je 30-ak migranta, koji su se kretali u manjim grupama.

Muškarac poginuo u slijetanju golfa

PRIJEDOR -Sedamdesettrogodišnji M.P. iz Kostajnice preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Đacima više nije hladno na časovima

DOBOJ - Đaci područnog odjeljenja Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Kostajnici ugrijali su se prije Dobojlija jer su od juče radijatori u njihovim učionicama topli, pa bez jakni mogu da slušaju nastavu.

Počinje "Kestenijada 2019"

KOSTAJNICA - U Kostajnici danas počinje turističko-privredno-kulturna manifestacija "Kestenijada 2019" kojom se ova lokalna zajednica promoviše kao područje bogato kvalitetnim kestenom.

Broj oboljelih od dijabetesa u porastu

KOSTAJNICA - U kostajničkom Domu zdravlja registrovano je 340 dijabetičara, od kojih je 130 na inzulinu, a broj novooboljelih je u porastu, rekla je Srni medicinska sestra Jasna Borojević.

Škola u Kostajnici jedina na području Doboja nema centralno grijanje

DOBOJ - Topli radijatori umjesto peći na drva trebalo bi da privuku đake u učionice područne Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Kostajnici, nadaju se u ovoj obrazovnoj ustanovi, koja nastoji boljim uslovima da zadrži učenike u ovoj seoskoj školi, jedinoj na području Doboja koja nema centralno grijanje.

"Lov ribe udicom na plovak" u Kostajnici: Ovo su pobjednici

KOSTAJNICA - U Kostajnici je na rijeci Uni održano takmičenje "Lov ribe udicom na plovak" koje je za pionire, juniore i seniore organizovalo Sportsko ribolovno udruženje "Mrena".

Voda preplavila kuće i odnijela tri mosta

KOSTAJNICA - Gradske ulice pod vodom, odnesena tri mosta, klizišta, poplavljen značajan broj stambenih i popratnih objekata te šteta na privrednim subjektima, epilog su nevremena i velike količine padavina koje su u noći između nedjelje i ponedjeljka zahvatile područje Kostajnice.

Vanredno stanje u Kostajnici: Grad "plivao" u vodi

Jako nevrijeme koje je pogodilo opštinu Kostajnica pričinilo je znatnu materijalnu štetu, izlile su rječice Tavija i Bubnjarica, kao i manji potoci koji su gradske ulice pretvorili u rijeke.

Najčitanije