Kostajnica

Nova pomoć Vlade ugroženima u Kostajnici i Kozarskoj Dubici

Nakon novčane pomoći Vlade Srpske stradalim u zemljotresu u Kostajnici i Kozarskoj Dubici, stiže nova pomoć ugroženima.

Tegeltija u Kostajnici: Svi skupa ćemo pomoći obnovu nakon zemljotresa

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas u Kostajnici da je važno da je započeta sanacija objekata za stanovanje građana ove opštine nakon snažnog zemljotresa u decembru prošle godine i da će svi skupa pomoći da se saniraju i institucije od javnog interesa u ovom mjestu.

Cvijanović: Realizovaćemo sve važne projekte u Kostajnici

KOSTAJNICA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je svim stanovnicima Kostajnice krsnu slavu opštine i Hrama Svete Trojice.

Kostajnica zahvalna Trebinju na pomoći

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja ine.Mirko Ćurić razgovarao je danas sa načelnikom Opštine Kostajnica Nikolom Janjetovićem koji je posjetio Trebinje i tom prilikom se zahvalio ovom gradu i njegovim službama zaštite i spasavanja, kao i svim građanima na svesrdnoj podršci u saniranju posljedica zemljotresa koji je pogodio to mjesto krajem prošle god

Mali: Pomoć za Kostajnicu, Nevesinje, Kozarsku Dubicu i Drvar

BEOGRAD - Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas na sastanku sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar da će Srbija pomoći tim lokalnim zajednicama da riješe probleme sa tekućom likvidnošću, te im pružiti podršku za neke razvojne projekte.

Pomoć u građevinskom materijala dobiće 53 porodice u Kostajnici

KOSTAJNICA - Građevinski materijal, koji je donacija AP Vojvodine, dobiće 53 porodice iz opštine Kostajnica čiji su objekti oštećeni u zemljotresu krajem prošle godine, potvrdio je Srni portparol opštine Aleksandar Pašić.

Medvjed oštetio pčelinjak

KOSTAJNICA - Na području Kostajnice pojavio se medvjed koji je pričinio štetu na pčelinjaku, o čemu su obaviještene nadležne službe i ovaj problem bi uskoro trebalo da bude riješen, rekao je Srni predsjednik Lovačkog udruženja "Balj" Nenad Reljić.

Još čekaju obnovu nakon zemljotresa: Tri mjeseca bez krova nad glavom

KOSTAJNICA, PRIJEDOR - Gotovo tri mjeseca nakon stravičnog zemljotresa u Petrinji, koji je i u nekoliko lokalnih zajednica na sjeverozapadu Srpske iselio građane iz njihovih kuća, oni još čekaju vlastiti krov nad glavom.

U zemljotresu u Kostajnici oštećeno 935 objekata

KOSTAJNICA - U opštini Kostajnica 935 objekata oštećeno je u zemljotresu koji je krajem prošle godine pogodio ovu lokalnu zajednicu, od kojih je 12 toliko urušeno da neće moći biti sanirano, utvrđeno je kategorizacijom.

Biblioteka u Kostajnici na poklon dobila 116 knjiga

KOSTAJNICA - Direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo Bojan Đenić posjetio je danas Narodnu biblioteku "Nevenka Stanisavljević" u Kostajnici, kojoj je uručio 116 knjiga vrijednih 950 KM.

Najčitanije