Kosti

Pronađene kosti monaštva manastira Rmanj

MARTIN BROD - Kod manastira Rmanj u Martin Brodu pronađene su mošti desetak monaha, među kojima i u narodu poznatog sveštenika Cvije Zorića.

Kosti najranijeg homosapijensa starije nego što se mislilo

Nedavno datiranje vulkanskog pepela pokazalo je da su najraniji ljudski ostaci iz istočne Afrike, poznati kao Omo I, znatno stariji nego što se do sada mislilo.

Predstavljen roman "Kosti", autora Nenada Milkića

SOKOLAC - Na Sokocu je promovisan roman "Kosti" autora Nenada Milkića posvećen Srbima stradalim u Sarajevu u proteklom ratu i prva je od četiri knjige u kojima će autor, kroz životnu priču jedne porodice, govoriti o stradanju srpskog naroda devedesetih godina.

Kelj sa suvim kostima

Ukoliko nemate ideju šta danas pripremiti za ručak, donosimo vam recept za kelj sa suvim kostima.

Vitamini D3 i K2 djeluju sinergistički na zdravlje kostiju

Kosti su živa materija i neprestano se obnavljaju, stvaraju i razgrađuju.

"Kosti" najbolja serija

Dodjelom nagrada Zlatna antena, završen je 11. FEDIS - Festival drama i serija. Među nagrađenim ostvarenjima su serije "Kosti" i "Mama i tata se igraju rata".

Dragan Mićanović za "Nezavisne": Nadam se da će 2021. vratiti zagrljaje

Gotovo jednu deceniju popularni glumac Dragan Mićanović je igrao u stranim produkcijama, stigao je i do prestižnog "Globe teatra" u Londonu, ali potreba za domaćim pozorištem i ovdašnjom publikom nadvladala je svjetske pozornice.

Nikola Rakočević o liku Mirka Kovača: Uloga kakvu do sada nisam imao

U seriji "Kosti", koja predstojećeg vikenda počinje na Prvom programu RTS-a, Nikola Rakočević glumi mladog biznismena Mirka Kovača.

"Kosti" premijerno na RTS - saga o apokaliptičnom duhu današnjice

Serija "Kosti", čije premijerno emitovanje počinje 21. novembra na Radio-televiziji Srbije (RTS), drugi je dio trilogije načete veoma snažnom dramskom serijom "Meso", koja je, s velikim uspjehom kod publike, emitovana krajem 2017. godine.

Čaša zdravlja sprečava loš zadah, čuva zube i kosti

Žene koje doručkuju jogurt nemaju problema s lošim zadahom, ne boli ih stomak i zubi im se manje kvare.

Serija "Kosti" premijerno 21. novembra na RTS-u

BEOGRAD - Serija "Kosti", koja poslije velikog uspjeha serije i filma "Meso" dolazi kao drugi dio trilogije smještene u Banjaluci, premijerno će biti prikazana 21. novembra na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Serija "Kosti" premijerno na Sarajevo film festivalu

SARAJEVO - Dugoočekivana domaća serija "Kosti" premijerno će biti prikazana 18. avgusta 2020. godine u 22 časa u Bosanskom kulturnom centru, u sklopu programa "Pretpremijere serije" ovogodišnjeg Sarajevo film festivala. Za festivalsku publiku i stručnu javnost ovo je jedinstvena prilika jer će ekskluzivno pogledati prve dvije epizode napetog trilera kojeg željno iščekuje cijela regija.

Kafa jača kosti

Teško je zamisliti početak dana bez jutarnje kafe, a i druženje sa prijateljicom dok joj prepričavate najnovije dogodovštine iz svog života je "slađe" uz ovaj crni napitak. Mnogo se pisalo o tome koliko je kafa dobra ili štetna za zdravlje.

Đukanović mošti Svetog Vasilija nazvao kostima

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je, na sjednici podgoričkog Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, mošti Svetog Vasilija nazvao kostima koje vladika Atanasije navodno želi "zavrgnuti" u Hercegovinu

Na Svetoj Gori nađene ženske kosti

Na Svetoj Gori, gdje je ženama zabranjen pristup, arheolozi su otkrili kosti žene na terotoriji manastira Pantokrator, prenosi beogradska "Politika".

Najčitanije