Kotor

Fantastičan snimak kita u blizini Luštice

Kotorski Institut za biologiju mora objavio je video-snimak na kome se vidi kit perajar u moru, na udaljenosti od jedne milje ispred Ponte Veslo na Luštici.

Nakon osam godina isplaćena odšteta za propalu ekskurziju kotorvaroških učenika

KOTOR VAROŠ - Roditeljima stotinak učenika kotorvaroške Osnovne škole "Sveti Sava" koji su prije osam godina uplatili novac za ekskurziju, na koju njihova djeca nikada nisu otišla, materijalna šteta je konačno nadoknađena, ali žal zbog srušenih đačkih snova neće izblijedjeti.

Bakljada izazvala požar na brdu San Ðovani u Kotoru

KOTOR - Požar na brdu San Ðovani u Kotoru koji je izbio zbog bakljade povodom obilježavanja Dana državnosti Crne Gore na bedemima tog grada, ugašen je poslije nekoliko sati, javljaju podgoričke Vijesti.

Nemanja Pejaković i Dejan Nović: Hrabri momci u plavom ne znaju za strah

KOTOR VAROŠ, BANJALUKA - Plemenitost, hrabrost i humanost Nemanje Pejakovića, kadeta koji obavlja pripravnički rad u Policijskoj stanici Kotor Varoš, i Dejana Novića, policajca iz Banjaluke, prepoznalo je Udruženje mladih "Heroj", koji su hrabrim momcima u plavom dodijelili plakete povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Zaplijenili pečate i račune u LU Uzlomac, istražuju rad Glamočaka

KOTOR VAROŠ - Policija je pretresla prostorije Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" iz Kotor Varoša te izuzela niz premeta, uključujući pečate i završne račune, a pod lupom je, kako saznajemo, rad ovog udruženja pod rukovodstvom dugogodišnjeg lidera Nedeljka Glamočaka, inače narodnog poslanika (SDS).

Kotorvaroška sela rješavaju decenijski problem

KOTOR VAROŠ - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić i direktor Fonda za zaštitu životne sredine RS Srđan Todorović izrazili su danas zadovoljstvo što će zahvaljujući investiciji sa republičkog nivoa za veliki broj mještana nekoliko kotorvaroških sela biti riješen decenijski problem sa vodosnabdijevanjem.

Milanović završio posjetu Crnoj Gori u Kotoru

PODGORICA - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović završio je dvodnevni boravak u Crnoj Gori posjetom Kotoru.

Sud: Glamočak više nije prvi lovac u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Ispunjeni su uslovi da se Milan Vasiljević upiše u sudski registar kao predsjednik Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" Kotor Varoš, umjesto Nedeljka Glamočaka, dugogodišnjeg lidera tog LU, inače narodnog poslanika (SDS).

Fudbalski veterani Kotor Varoša prvi u Sokobanji

Fudbalski veterani Kotor Varoša osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom turniru u malom fudbalu u Sokobanji i tako odbranili titulu osvojenu prošle godine.

Za izgradnju vodovoda prema naselju Čitluk 110.000 KM

KOTOR VAROŠ - Radnici preduzeća "Dekol" iz Kotor Varoša počeli su sa radovima na realizaciji projekta "Proširenje primarne vodovodne mreže Grad-Zabrđe-Šibovi" u vrijednosti od 110.000 KM.

Najčitanije