Kotor

Muškarcu za kršenje izolacije kazna 1.000 KM

KOTOR VAROŠ - Pedesetsedmogodišnjaku, koji je prekršio mjeru kućne izolacije u Kotor Varoši, biće izdat prekršajni nalog od 1.000 KM, saopšteno je iz opštinske komunalne policije.

Šest osoba povrijeđeno u nezgodi kod Kotor Varoša

BANJALUKA - Šest osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Podbrđe, kod Kotor Varoša, rečeno je Srni danas u Policijskoj upravi Banjaluka.

Žene lovci kreću u hajku na vuka

KOTOR VAROŠ - Okupljanjem učesnika i svečanom večerom na planini Borja kod Kotor Varoša u petak će početi Sedmi međunarodni lov za žene koji će okupiti učesnice iz inostranstva i Republike Srpske.

Kamion se prevrnuo na putu Banjaluka - Kotor Varoš

KOTOR VAROŠ - Kamion JKP “Bobas” iz Kotor Varoša sletio je s puta i prevrnuo se danas oko 12 časova u Babićima, na magistralnom putu Kotor Varoš - Banjaluka.

U Kotor Varošu ukraden golf dva

​BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš postupili su po prijavi da je u toj opštini ukraden golf dva i o tome obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu teška krađa.

U krugu doma zdravlja izgrađena garaža vrijedna 100.000 KM

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu je izgrađena garaža površine 360 metara kvadratnih u krugu Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon" u vrijednosti 100.000 KM, zahvaljujući donaciji preduzeća "Mehaničke konstrukcije" i podršci opštine.

Mitropolit Amfilohije predvodi litiju u Kotoru

CETINJE - Moleban Presvetoj Bogorodici biće služen večeras u Crkvi Svetog Nikole u Kotoru, nakon kojeg će krenuti litija koju će predvoditi Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Ukradena dva pištolja, zlatni nakit i novac

Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavljeno je da je tokom provale u porodičnu kuću u ovom mjestu ukraden pištolj, zlatni nakit, kao i određena količina novca.

Pretres u lovačkom udruženju u Kotor Varošu, oduzete dozvole za lov

BANJALUKA – Banjalučka policija izvršila je u petak pretres poslovnih prostorija lovačkog udruženja koje se nalazi u Кotor Varošu, te su izuzeli dozvole za lov.

Otvorena izložba "113 minijatura"

U Kotor Varošu je otvorena izložba slika autora Gavre Popovića iz Kneževa pod nazivom "113 minijatura", u čijem su fokusu čovjek i ptice.

Najčitanije