Kotor Varoš

Dvoje povrijeđenih u sudaru tri vozila kod Kotor Varoša

BANJALUKA - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na magistralnom putu Kotor Varoš-Borje u mjestu Zabrđe, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Prohodna većina lokalnih putnih pravaca u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan rekao je danas da je većina lokalnih putnih pravaca na području opštine prohodna, sanirana su klizišta na putu Donje Liplje-Gornje Liplje, kao i most na putu za Božiće.

Ponovo aktivirano klizište na putu Kotor Varoš - Čelinac

KOTOR VAROŠ - U opštini Kotor Varoš u toku noći aktivirano je klizište na lokalnom putu prema Novom Selu i pričinjena je ogromna materijalna šteta, a mještani ovog kraja su alternativnim putevima povezani sa gradskim jezgrom.

Požar u kotorvaroškoj fabrici

KOTOR VAROŠ - Ugašen je manji požar koji je jutros izbio u kotorvaroškoj fabrici “Monouso” , potvrdeno je "Nezavisnim" iz Vatrogasnog društva Kotor Varoš.

U Kotor Varošu zaplavljeno 50 domaćinstava, evakuisano 15 lica

KOTOR VAROŠ - U poplavnom dijelu rijeke Vrbanje zaplavljeno je 50 domaćinstava, najviše u mjesnoj zajednici Vrbanjci i naseljima Čitluk, Novo Selo i Šibovi, a evakuisano je i 15 lica.

Obustava nastave u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu je danas zbog poplava koje su zadesile ovu opštinu obustavljena nastava u Srednjoškolskom centru (SŠC) "Nikola Tesla" i u osnovnim školama u Maslovarama i Šipragama.

Kotor Varoš bez vode, rezervoar ispražnjen zbog poplava

KOTOR VAROŠ - Stanovnici Kotor Varoša, koji se snabdijevaju iz gradskog vodovoda, od jutros su bez vode.

Vasiljević lider kotorvaroških lovaca

KOTOR VAROŠ - Milan Vasiljević iz Vrbanjaca izabran je danas za predsjednika Lovačkog udruženja "Uzlomac" Kotor Varoš, saznaju "Nezavisne".

Promocija nove knjige Neleta Karajlića u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Promocija nove knjige “Solunska 28”, Nenada Jankovića poznatijeg kao dr Nele Karajlić biće održana večeras u Kotorvaroškoj kino sali u 19 časova.

Najčitanije