Kotor Varoš

Večeras počinje "Truck and roll" u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Na Gradskom trgu u Kotor Varošu večeras će početi četvrti muzički festival "Truck and roll", čiji su ciljevi promocija ideja mira, tolerancije, ljubavi i jačanje omladinskog aktivizma.

Poginuo motorista iz Kotor Varoša

KOTOR VAROŠ – Vozač motora iz Kotor Varoša poginuo je sinoć na putnom pravcu Banjaluka-Kotor Varoš-Teslić, dok je jedno lice teže povrijeđeno.

Ubio medvjeda nakon što mu je otkinuo stopalo

KOTOR VAROŠ, BANJALUKA - Četrdesetosmogodišnjak iz Kotor Varoša preživio je pravu dramu, nakon što ga je u subotu u mjestu Selačka, nadomak Kotor Varoša, povrijedio medvjed otkinuvši mu lijevo stopalo, dio lijeve potkoljenice i zadavši mu druge povrede.

Audijem sletio sa puta i poginuo

​BANJALUKA - U mjestu Kalamande, na regionalnom putu Obodnik-Šiprage u Kotor Varošu, danas oko 12.20 sati desila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo A.K. (33) iz Kotor Varoša.

Ribara ubila struja blizu kuće?

KOTOR VAROŠ - Tridesetogodišnji Dejan Jurić iz Obodnika, kod Kotor Varoša, nastradao je u subotu dok je uz pomoć struje pecao ribu ispod svoje kuće u rijeci Vrbanji, saznaju "Nezavisne".

Šteta od poplava u Kotor Varošu 2.422.000 KM

KOTOR VAROŠ - Odbornici Skupštine opštine (SO) Kotor Varoš usvojili su danas izvještaj o šteti pričinjenoj na području ove opštine od majskih poplava, a komisije na terenu konstatovale su da ona iznosi 2.422.000 KM.

Promovisana knjiga "Savo Kutić u svom i našem vremenu"

KOTOR VAROŠ - Knjiga "Savo Kutić u svom i našem vremenu", autora Ostoje Đukića, promovisana je u Kotor Varošu.

Požar u "Dionisu" podmetnut?

KOTOR VAROŠ - Kafe-bar "Dionis" u Maslovarama, kod Kotor Varoša, izgorio je tokom vikenda i vatra se proširila i na male okolne objekta koji se nalaze u nizu, a sumnja se da je ovaj požar podmetnut.

Marčelo u Kotor Varošu predstavio svoj književni rad

​KOTOR VAROŠ - Marko Šelić Marčelo, poznati reper i pisac, promovisao je u Kotor Varošu svoj književni rad.

Glamočak 13 godina vodio “Uzlomac” bez ovlaštenja

Nedeljko Glamočak 13 godina je bio predsjednik Lovačkog udruženja “Uzlomac” Kotor Varoš, a da nikada nije upisan u sudski registar banjalučkog Osnovnog suda kao lice koje je ovlašteno za zastupanje ovog udruženja.

Najčitanije