Kotor Varoš

Tri odbornika DNS-a u SO Kotor Varoš istupila iz stranke

KOTOR VAROŠ - Odbornici Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Skupštini opštine (SO) Kotor Varoš Tamara Kuprešak, Nenad Pezerović i Dragan Mijić napustila su tu stranku i u narednom periodu će djelovati u okviru kluba Demokratskog saveza, čije formiranje je u toku.

Povrijeđen vozač pri slijetanju automobila sa puta u Kotor Varošu

BANJALUKA - Lice iz Kotor Varoša čiji su inicijali Z.B. /44/ zadobilo je danas tjelesne povrede nakon što je na magistralnom putu u ovoj opštini, upravljajući automobilom opel, sletjelo sa puta, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Kotorvaroški DNS traži poništavanje smjene Čubrilovića

KOTOR VAROŠ - Kotorvaroški odbor DNS-a prikupio je danas potpise više od 280 članova koji daju punu podršku osnivaču stranke Nedeljku Čubriloviću i traže sazivanje sjednice Glavnog odbora na kojoj bi bila poništena odluka stranačkog Predsjedništva o Čubrilovićevoj smjeni sa mjesta zamjenika predsjednika stranke.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su u Kotor Varoši ilegalno priređivanje igara na sreću na terminalu za sportsko klađenje u kafe-baru "Andrej", vlasnika čiji su inicijali M.V.

Odigrana predstava "Presuda: Tiha likvidacija"

KOTOR VAROŠ - U okviru četvrtog Festivala omladinskih pozorišta "Varoš fest" u Kotor Varoši je odigrana predstava "Presuda: Tiha likvidacija" autora Seada Đulića.

Odigrana predstava "Status veze"

KOTOR VAROŠ - U kino-sali u Kotor Varošu odigrana je komedija "Status veze", autora Milana Bogdanovića, u okviru četvrtog Festivala omladinskih pozorišta "Varoš fest".

Tragedija kod Kotor Varoša, starac izgorio dok je pekao rakiju

KOTOR VAROŠ – Veseljko Marić (77) izgorio je dok je pekao rakiju, kada je u pomoćnom objektu kod Kotor Varoša izbio požar, saznaju "Nezavisne".

Jedno lice povrijeđeno u sudaru dva vozila

DOBOJ - Žena čiji su inicijali M.H. /56/ iz Teslića povrijeđena je u sudaru dva automobila na magistralnom putu Kotor Varoš-Čelinac u mjestu Donji Ružević, potvrđeno je Srni u dobojskoj Policijskoj upravi.

Učlanite se u kotorvarošku biblioteku za 2 KM

Narodna biblioteka Kotor Varoš organizuje akciju učlanjenja po simboličnoj cijeni od dvije konvertibilne marke za sve kategorije korisnika.

Dva lica povrijeđena kod Kotor Varoša

BANJALUKA - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Pobrđe u opštini Kotor Varoš i zbrinuta u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Najčitanije