Kotor Varoš

Žene lovci kreću u hajku na vuka

KOTOR VAROŠ - Okupljanjem učesnika i svečanom večerom na planini Borja kod Kotor Varoša u petak će početi Sedmi međunarodni lov za žene koji će okupiti učesnice iz inostranstva i Republike Srpske.

Kamion se prevrnuo na putu Banjaluka - Kotor Varoš

KOTOR VAROŠ - Kamion JKP “Bobas” iz Kotor Varoša sletio je s puta i prevrnuo se danas oko 12 časova u Babićima, na magistralnom putu Kotor Varoš - Banjaluka.

U Kotor Varošu ukraden golf dva

​BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš postupili su po prijavi da je u toj opštini ukraden golf dva i o tome obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu teška krađa.

U krugu doma zdravlja izgrađena garaža vrijedna 100.000 KM

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu je izgrađena garaža površine 360 metara kvadratnih u krugu Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon" u vrijednosti 100.000 KM, zahvaljujući donaciji preduzeća "Mehaničke konstrukcije" i podršci opštine.

Ukradena dva pištolja, zlatni nakit i novac

Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavljeno je da je tokom provale u porodičnu kuću u ovom mjestu ukraden pištolj, zlatni nakit, kao i određena količina novca.

Pretres u lovačkom udruženju u Kotor Varošu, oduzete dozvole za lov

BANJALUKA – Banjalučka policija izvršila je u petak pretres poslovnih prostorija lovačkog udruženja koje se nalazi u Кotor Varošu, te su izuzeli dozvole za lov.

Otvorena izložba "113 minijatura"

U Kotor Varošu je otvorena izložba slika autora Gavre Popovića iz Kneževa pod nazivom "113 minijatura", u čijem su fokusu čovjek i ptice.

Ostavka predsjednika OO Ujedinjene Srpske Kotor Varoš zbog istrage

KO­TOR VA­ROŠ - Pred­sje­dnik Op­štin­skog odbo­ra Uje­di­nje­ne Srpske Ko­tor Va­roš Ne­nad Mi­li­sa­vić po­dnio je os­tav­ku jer je pro­tiv nje­ga po­kre­nut is­tražni pos­tu­pak zbog su­mnje da je ošte­tio ko­tor­va­ro­ško pre­du­zeće "Sim te­hnik" za oko 90.000 KM.

Kotorvarošanin osumnjičen da je oštetio firmu za 90.000 KM

BANJALUKA - Muškarac N.M. iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je pronevjerom preduzeću iz ovog mjesta pričinio štetu veću od 90.000 KM.

Volonteri posjetili djecu u "Kući radosti"

KOTOR VAROŠ - U okviru obilježavanja Nedjelje djeteta, volonteri Crvenog krsta Kotor Varoš posjetili su mališane u Centru za porodicu "Kuća radosti" i obradovali ih slatkišima i priborom za crtanje.

Najčitanije