Kotor Varoš

Kotorvarošanin osumnjičen da je oštetio firmu za 90.000 KM

BANJALUKA - Muškarac N.M. iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je pronevjerom preduzeću iz ovog mjesta pričinio štetu veću od 90.000 KM.

Volonteri posjetili djecu u "Kući radosti"

KOTOR VAROŠ - U okviru obilježavanja Nedjelje djeteta, volonteri Crvenog krsta Kotor Varoš posjetili su mališane u Centru za porodicu "Kuća radosti" i obradovali ih slatkišima i priborom za crtanje.

Pse sa ulica sklonili u prihvatilište

KOTOR VAROŠ - Devet pasa lutalica sa kotorvaroških ulica danas je transportovano do prihvatilišta u Prnjavoru s ciljem veće bezbjednosti djece, rekao je šef opštinskog Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Goran Malijević.

Đaković: Biblioteka centar kulturnih dešavanja u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Pomoćnik ministra za kulturu Republike Srpske Tanja Đaković istakla je prilikom današnje posjete kotorvaroškoj Narodnoj biblioteci da je Vlada Srpske u ovaj objekat uložila 80.000 KM zahvaljujući čemu su zamijenjeni krov i stolarija.

Uhapšeni zbog krađa u Kotor Varošu i Laktašima

KOTOR VAROŠ - S.M. iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je iz aparata za igre na sreću iz ugostiteljskog objekta u ovoj opštini otuđio oko 1.300 KM, dok je D.G. iz Laktaša priveden zbog sumnje da je iz dvije porodične kuće različitih vlasnika ukrao novac i druge predmete.

Vasić: Biblioteka blago svakog građanina

Direktorica Narodne biblioteke Kotor Varoš Bojana Vasić učestvovala je u Beogradu na radionici “Spremni za buducnost” koju je organizovao Gete institut gdje je predstavila rad kotorvaroške biblioteke i spoznala mnogo iskustava i novih ideja kako bi bio unapređen rad ustanove na čijem je čelu.

U Kotor Varošu izložba starih časopisa i novina

​KOTOR VAROŠ - Izložba starih časopisa i novina iz Zavičajne zbirke otvorena je danas u kotorvaroškoj Narodnoj biblioteci, povodom obilježavanja Dana biblioteke.

Hapšenje u Kotor Varošu, pronađeno više pakovanja droge

KOTOR VAROŠ – Ankas Kajkut (32) i Ante Šipura (48) iz Kotor Varoša uhapšeni su noćas zbog sumnje da su počnili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saznaju Nezavisne.

Kotorvarošaninu pet godina robije zbog pokušaja obljube djevojčice

BANJALUKA - Mile V. iz Kotor Varoša osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na pet godina zatvora zbog pokušaja obljube dvanaestogodišnje djevojčice.

Memorijalni turnir "Aleksandar Saša Petrović" održan u Kotor Varošu

Prvi memorijalni košarkaški turnir "Aleksandar Saša Petrović" održan je danas u Kotor Varošu u znak sjećanja na prerano preminulog višegodišnjeg člana i predsjednika Košarkaškog kluba "Mladost", a okupio je istaknute sportske radnike iz cijele Republike Srpske.

Najčitanije