Kotor Varoš

Kotorvaroško selo do koga se ne može doći slučajno: Dunići, ni na nebu ni na zemlji

KOTOR VAROŠ - U selu Dunići, koje pripada kotorvaroškoj opštini, od 150 stanovnika, koliko je bilo po popisu 1991. godine, ostala su samo četiri. Tražeći bolje uslove za život, odlazili su u druga mjesta, jer je i dalje do njihovih kuća moguće doći jedino pješke ili terenskim vozilima tokom ljeta, pa tako u 21. vijeku i dalje postoji mjesto gdje je konj najpouzdanije prevozno sredstvo.

Ujedinjeni u humanosti: Mozzart podržao Udruženje žena "Venera"

Udruženje žena "Venera" iz Kotor Varoša i kompanija Mozzart spojila je zajednička misija- društveno odgovorni rad. U tradicionalnoj akciji "Humanitarni tiket u podne" rukometaš Bogdan Radivojević je tipovao, a osvojeni iznos je usmjerio udruženju koje se bavi očuvanjem tradicije i humanitarnim radom.

Nagrađeni dječji likovni i literarni radovi

KOTOR VAROŠ - Dječija manifestacija "Proljeće u mom gradu" na kojoj su nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole održana je večeras u okviru aprilskih svečanosti povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Izgubio kontrolu nad vozilom pa sletio u kanal

KOTOR VAROŠ - Vozač iz Kotor Varoša povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros na području ove opštine, potvrđeno je "Nezavisnim" u Policijskoj upravi Kotor Varoš.

Oglasila se Trivićeva o slučaju u Kotor Varošu

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić istakla je da resorno ministarstvo neće tolerisati vršnjačko nasilje u školama, niti određena devijantna ponašanja.

Vozač automobilom sletio u Vrbanju i poginuo

KOTOR VAROŠ - K. Tešić (49) iz Kotor Varoša poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći u mjestu Grabovica kod Kotor Varoša.

Mališani u Kotor Varošu uživali u novogodišnjoj žurki

KOTOR VAROŠ - Tradicionalna dnevna novogodišnja žurka za mališne održana je u Kotor Varošu.

Najvijači Borca obradovali mališane paketićima

KOTOR VAROŠ - Navijači banjalučkog "Borca", odnosno Udruženje "Lešinari", donirali su 50 paketića za predstojeće praznike mališanima koji su korisnici Centra za socijalni rad u Kotor Varošu.

Osumnjičen da je pijan i bez vozačke usmrtio pješaka

TESLIĆ - Slaviša Č. iz Teslića poginuo je nakon što ga je udario mercedes kojim je upravljao Goran C.iz tog mjesta, koji je kako saznajemo vozio pijan i bez vozačke dozvole.

U razmaku od tri sata gorjeli kuća, garaža, auto i traktor

KOTOR VAROŠ, TESLIĆ - U dva požara koji su se u roku od tri sata desili u Kotor Varošu i Tesliću, gorjela je kuća, kao i garaža u kojoj su bili automobil, traktor i razne mašine i alati.

Učenici iz Kotor Varoša dio "Ritma Evrope"

Talentovana djeca predstavljaće opštinu Kotor Varoš na najvećem dječjem i omladinskom muzičkom takmičenju "Ritam Evrope".

Potukle se tri osobe, uhapšen jer je pucao u kuću

KORTOR VAROŠ - Juče oko 21.45 policiji Kotor Varoša obratila se S.P. i prijavila da je S.B. ispalio više hitaca na njenu porodičnu kuću na kojoj su nastala oštećenja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kotorvarošani sakupljali novac za liječenje Minje Matić

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu je danas organizovan humanitarni bazar za liječenje jednogodišnje Minje Matić iz Srbije, koja boluje od spinalne atrofije mišića.

Osumnjičen da je napao tri maloljetne osobe dok su lijepile plakate

KOTOR VAROŠ - R.P. je osumnjičen da je u subotu fizički i verbalno napao tri maloljetne osobe dok su lijepile predizborne plakate u Maslovarama, nakon čega je pocijepao plakat jedne političke partije, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Panić: Lokalna vlast u punom kapacitetu da se stavi u službu građana

KOTOR VAROŠ - Nemanja Panić, kandidat DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša izjavio je danas da teret krize prouzrokovane virusom korona na području te opštine mora biti ravnomjerno raspoređen i da se lokalna vlast, u punom kapacitetu, mora staviti u službu građana kojima je pomoć najpotrebnija.

Najčitanije