Kotor Varoš

Za uređenje kruga doma zdravlja 80.000 KM

KOTOR VAROŠ - Opština Kotor Varoš i Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon" izdvojili su 80.000 KM za asfaltiranje parkinga i prostora oko garaža, te postavljanje rasvjete u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Vasić: Čuvati maternji jezik, poštovati tuđi

KOTOR VAROŠ - Direktor Narodne biblioteke Kotor Varoš Bojana Vasić rekla je danas da je dužnost naroda da čuva maternji jezik, a tuđi da poštuje jer ako izgubi svoj jezik i nema svoje knjige ne može se nazvati narodom.

Poginula dva vozača u Tesliću

DOBOJ - Dva lica iz Teslića smrtno su stradala u sudaru dva vozila u teslićkom naselju Buletić, potvrđeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Tri odbornika DNS-a u SO Kotor Varoš istupila iz stranke

KOTOR VAROŠ - Odbornici Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Skupštini opštine (SO) Kotor Varoš Tamara Kuprešak, Nenad Pezerović i Dragan Mijić napustila su tu stranku i u narednom periodu će djelovati u okviru kluba Demokratskog saveza, čije formiranje je u toku.

Povrijeđen vozač pri slijetanju automobila sa puta u Kotor Varošu

BANJALUKA - Lice iz Kotor Varoša čiji su inicijali Z.B. /44/ zadobilo je danas tjelesne povrede nakon što je na magistralnom putu u ovoj opštini, upravljajući automobilom opel, sletjelo sa puta, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Kotorvaroški DNS traži poništavanje smjene Čubrilovića

KOTOR VAROŠ - Kotorvaroški odbor DNS-a prikupio je danas potpise više od 280 članova koji daju punu podršku osnivaču stranke Nedeljku Čubriloviću i traže sazivanje sjednice Glavnog odbora na kojoj bi bila poništena odluka stranačkog Predsjedništva o Čubrilovićevoj smjeni sa mjesta zamjenika predsjednika stranke.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su u Kotor Varoši ilegalno priređivanje igara na sreću na terminalu za sportsko klađenje u kafe-baru "Andrej", vlasnika čiji su inicijali M.V.

Odigrana predstava "Presuda: Tiha likvidacija"

KOTOR VAROŠ - U okviru četvrtog Festivala omladinskih pozorišta "Varoš fest" u Kotor Varoši je odigrana predstava "Presuda: Tiha likvidacija" autora Seada Đulića.

Odigrana predstava "Status veze"

KOTOR VAROŠ - U kino-sali u Kotor Varošu odigrana je komedija "Status veze", autora Milana Bogdanovića, u okviru četvrtog Festivala omladinskih pozorišta "Varoš fest".

Tragedija kod Kotor Varoša, starac izgorio dok je pekao rakiju

KOTOR VAROŠ – Veseljko Marić (77) izgorio je dok je pekao rakiju, kada je u pomoćnom objektu kod Kotor Varoša izbio požar, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije