Kotor Varoš

Nakon osam godina isplaćena odšteta za propalu ekskurziju kotorvaroških učenika

KOTOR VAROŠ - Roditeljima stotinak učenika kotorvaroške Osnovne škole "Sveti Sava" koji su prije osam godina uplatili novac za ekskurziju, na koju njihova djeca nikada nisu otišla, materijalna šteta je konačno nadoknađena, ali žal zbog srušenih đačkih snova neće izblijedjeti.

Nemanja Pejaković i Dejan Nović: Hrabri momci u plavom ne znaju za strah

KOTOR VAROŠ, BANJALUKA - Plemenitost, hrabrost i humanost Nemanje Pejakovića, kadeta koji obavlja pripravnički rad u Policijskoj stanici Kotor Varoš, i Dejana Novića, policajca iz Banjaluke, prepoznalo je Udruženje mladih "Heroj", koji su hrabrim momcima u plavom dodijelili plakete povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Zaplijenili pečate i račune u LU Uzlomac, istražuju rad Glamočaka

KOTOR VAROŠ - Policija je pretresla prostorije Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" iz Kotor Varoša te izuzela niz premeta, uključujući pečate i završne račune, a pod lupom je, kako saznajemo, rad ovog udruženja pod rukovodstvom dugogodišnjeg lidera Nedeljka Glamočaka, inače narodnog poslanika (SDS).

Kotorvaroška sela rješavaju decenijski problem

KOTOR VAROŠ - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić i direktor Fonda za zaštitu životne sredine RS Srđan Todorović izrazili su danas zadovoljstvo što će zahvaljujući investiciji sa republičkog nivoa za veliki broj mještana nekoliko kotorvaroških sela biti riješen decenijski problem sa vodosnabdijevanjem.

Sud: Glamočak više nije prvi lovac u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Ispunjeni su uslovi da se Milan Vasiljević upiše u sudski registar kao predsjednik Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" Kotor Varoš, umjesto Nedeljka Glamočaka, dugogodišnjeg lidera tog LU, inače narodnog poslanika (SDS).

Fudbalski veterani Kotor Varoša prvi u Sokobanji

Fudbalski veterani Kotor Varoša osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom turniru u malom fudbalu u Sokobanji i tako odbranili titulu osvojenu prošle godine.

Za izgradnju vodovoda prema naselju Čitluk 110.000 KM

KOTOR VAROŠ - Radnici preduzeća "Dekol" iz Kotor Varoša počeli su sa radovima na realizaciji projekta "Proširenje primarne vodovodne mreže Grad-Zabrđe-Šibovi" u vrijednosti od 110.000 KM.

Vrbanja se izlila, prijeti domaćinstvima

KOTOR VAROŠ - Rijeka Vrbanja izlila se u naselju Tovladić u kotorvaroškoj mjesnoj zajednici Zabrđe, usljed kiše koja je padala jutros i tokom protekle noći, javio je dopisnik Srne.

Narodna biblioteka u Kotor Varošu od danas radi puno radno vrijeme

KOTOR VAROŠ - Narodna biblioteka u Kotor Varošu danas je počela rad sa korisnicima uz strogo poštivanje pravila u vanrednim uslovima, na prvom mjestu izbjegavanja okupljanja, izjavila je direktor ove ustanove Bojana Vasić.

Trgovine u Kotor Varošu neće raditi tri dana

KOTOR VAROŠ - Štab za vanredne situacije Kotor Varoš produžio je danas do 11. maja sve dosadašnje naredbe koje je donio u okviru borbe protiv epidemije virusa korona u skladu sa odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije.

Najčitanije