Kotor Varoš

Za sanaciju gradskog kupališta u Kotor Varoši 52.200 KM

KOTOR VAROŠ – Direktor Javnog preduzeća (JP) "Vode Republike Srpske" Milan Kikić rekao je da je planirano da radovi na postavljanju obaloutvrde i sanaciji pješačke staze na gradskom kupalištu "Bjeline" u Kotor Varoši budu završeni početkom novembra.

Otvoren novi blok Doma zdravlja u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu danas je svečano otvoren novosagrađeni moderni zdravstveni blok Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon" za šta je 1,5 miliona KM obezbijedila Fondacija "Hajdar Alijev" iz Azerbejdžana.

U eksploziji u Kotor Varošu oštećena tri vozila i zgrada

KOTOR VAROŠ - U eksploziji tokom uklanjanja spremnika za plin za potrebe grijanja u krugu jedne firme u Kotor Varošu oštećena su tri vozila i zgrada preduzeća, dok povrijeđenih nije bilo.

Kiša formirala mini jezero na putu Banjaluka-Kotor Varoš, vozači oprez

KOTOR VAROŠ - Jaka kiša koja je počela da pada u poslijepodnevnim časovima stvorila je na putu od Kotor Varoša prema Banjaluci niz problema vozačima koji treba da voze sa maksimalnim oprezom.

Ratko Mladić se obratio Kotorvarošanima

Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratko Mladić obratio se stanovnicima Kotor Varoša koji su se okupili na promociji knjige "Komandant" koja govori o njemu.

Cvijanović: Očekujem pobjedu u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Kotor Varošu da očekuje veliku pobjedu koalicije SNSD-DNS-SP na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i zajedničkih kandidata za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i za predsjednika Republike Srpske.

Cvijanović i Sakan: Za rekonstrukciju Doma zdravlja u Kotor Varošu 250.000 KM

KOTOR VAROŠ - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je danas sa rukovodstvom opštine Kotor Varoš dogovoreno da će Vlada Srpske sa 250.000 KM podržati rekonstrukciju Doma zdravlja u toj opštini.

"Gastro-fest" okupio 23 izlagača

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu je održana Gastro- manifestacija i prezentacija ručnih radova, koja je okupila 23 izlagača u takmičarskom dijelu.

Baka iz Kotor Varoša uzgaja lubenice na trotoaru

KOTOR VAROŠ - U kotorvaroškom naselju Čepak sedamdesetosmogodišnja Milica Milić uzgaja lubenice na stazi ispred kuće jer je uvidjela da lubenicama odgovaraju betonske ploče.

Ivanić: Dom zdravlja na ponos Kotorvarošana

KOTOR VAROŠ - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić posjetio je novoizgrađeni blok Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon" u Kotor Varošu i izrazio zadovoljstvo činjenicom da je ovaj projekat uspješno realizovan.

Najčitanije