Kozara

U karantine na Kozari smještaj i za osobe upućene sa graničnih prelaza

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da će karantini na Kozari služiti i za smještaj lica koja prođu zdravstvene procedure u karantinima na graničnim prelazima i koja po odluci Republičkog štaba budu upućena u karantine u svojim lokalnim zajednicama.

Košarkašice Feniksa ostvarile šest pobjeda u šest mečeva

Košarkašice Feniksa u šest utakmica Prve lige Republike Srpske ostvarile su isto toliko pobjeda, a posljednju su upisale u nedjelju kada su u osmom kolu savladale Kozaru.

"Dani zime na Kozari" 1. i 2. februara

Četrnaesta privredno-turistička manifestacija "Dani zime na Kozari" ove godine održaće se 01. i 02. februara 2020. godine na planini Kozari.

Dodik: RS će istrajati na politici vojne neutralnosti

BANJALUKA - RS će istrajati na politici vojne neutralnosti iako je svjesna da su bošnjačka i hrvatska komponenta za ulazak BiH u NATO, rekao je danas Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, tokom božićnog prijema u banjalučkoj kasarni "Kozara".

Avantura park Kozara dobija dva nova zip lajna

Avantura park Kozara na Mrakovici dobija dva nova zip lajna, najavili su iz Nacionalnog parka Kozara.

Nova pješačka staza na Kozari jedinstvena u regiji

PRIJEDOR - Na Kozari je danas otvorena nova pješačka staza duga 4,2 kilometra, koja dijelom ima i stjenovitu dionicu, po čemu je jedinstvena u regiji.

Fjodor Jemeljanenko, jedan od najboljih MMA boraca posjetio Republiku Srpsku i Kozaru

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Rus Fjodor Jemeljanenko , poznat kao "Posljednji imperator", ovih dana boravio je u Republici Srpskoj, a svoj odmor, poznati prijatelj srpskog naroda, iskoristio je da posjeti pravoslavne svetinje, kao i da oda počast nastradalim Srbima Kozare i Potkozarja od strane ustaškog terora.

"Kozara etno" festival od 5. do 8. jula u Piskavici i Banjaluci

Međunarodni festival tradicije i običaja "15. Kozara etno 2019" održaće se od 5. do 8. jula u Piskavici i Banjaluci, saopšteno je iz Turističke organizacije Grada Banjaluka.

Cvijanović: Kozara je pobjeda života nad smrću

PRIJEDOR - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je Kozara jedan od najboljih pokazatelja kako život može da pobijedi smrt i onda kada je smrt bila toliko zastrašujuća i uzimala tolike žrtve.

Počelo obilježavanje 77 godina od Bitke na Kozari

PRIJEDOR - Na Mrakovici je počelo obilježavanje 77 godina od Bitke na Kozari.

Najčitanije