Kozarska Dubica

Nova pomoć Vlade ugroženima u Kostajnici i Kozarskoj Dubici

Nakon novčane pomoći Vlade Srpske stradalim u zemljotresu u Kostajnici i Kozarskoj Dubici, stiže nova pomoć ugroženima.

Prelaz Kozarska Dubica - Hrvatska Dubica otvoren za saobraćaj

Granični prelaz Kozarska Dubica-Hrvatska Dubica ponovo je danas otvoren za međunarodni putnički saobraćaj, nakon gotovo godinu i po.

Maloljetni motociklista bez dozvole i njegov saputnik povrijeđeni u sudaru

KOZARSKA DUBICA - Dvije osobe, od kojih je jedna maloljetna, teže su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Kozarskoj Dubici kada su se sudarili automobil golf i motocikl sonik.

Dugovi HPK Draksenić dostigli 15 miliona, ozbiljnih kupaca ni na vidiku

KOZARSKA DUBICA - Nakon što je Hemijska prerada kukuruza (HPK) Draksenić, nekadašnji gigant, u septembru prošle godine otišla u stečaj, trenutno je u toku rješavanje imovinsko-pravnih odnosa da bi se nakon toga očekivala njena prodaja.

Mali: Pomoć za Kostajnicu, Nevesinje, Kozarsku Dubicu i Drvar

BEOGRAD - Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas na sastanku sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar da će Srbija pomoći tim lokalnim zajednicama da riješe probleme sa tekućom likvidnošću, te im pružiti podršku za neke razvojne projekte.

Dodik najavio nove infrastrukturne projekte u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Predjsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u selu Čitluk kod Kozarske Dubice, gdje je prije dvije godine pomogao obnovu crkve, najavio da će ove godine biti asfaltiran put koji ih povezuje sa Kostajnicom, ali i rješeno kvalitetno vodosnabdijevanje.

Još čekaju obnovu nakon zemljotresa: Tri mjeseca bez krova nad glavom

KOSTAJNICA, PRIJEDOR - Gotovo tri mjeseca nakon stravičnog zemljotresa u Petrinji, koji je i u nekoliko lokalnih zajednica na sjeverozapadu Srpske iselio građane iz njihovih kuća, oni još čekaju vlastiti krov nad glavom.

Pekić: Opstajemo zahvaljujući prijateljima sporta kao što je Mozzart

Manji klubovi su i te kako sposobni za velika djela, ali im je potrebna podrška i osjećaj da neko brine o njima. To je upravo i cilj akcije "Novi dresovi za nove šampione" - da se svi igrači kojima kompanija Mozzart pomaže osjete kao dio nečeg velikog i da se podigne svijest o tome koliko bilo kakva pomoć znači timovima koji se bore s teškom finansijskom situacijom.

Srednjoškolski centar "Nikola Tesla", rekonstrukcija mokrih čvorova

KOZARSKA DUBICA - U Srednjoškolskom centru "Nikola Tesla" u Kozarskoj Dubici planiranom dinamikom teku radovi za rekonstrukciju mokrih čvorova, koji su počeli prije desetak dana, a vrijednost radova je 135.000 KM, rekla je direktor Senada Zlokapa.

Četiri partije formirale skupštinsku većinu Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Skupštinsku većinu u novom sazivu Skupštine opštine (SO) Kozarska Dubica čine odbornici SNSD-a, DNS-a, SP i NDP-a, a za predsjednika SO tajnim glasanjem izabran je Siniša Zlokapa iz SNSD-a.

Najčitanije