Kozarska Dubica

Mlada djevojka iz Kozarske Dubice odrasta na njivi, more nikada nije vidjela

​Nesvakidašnja priča o mladoj djevojci iz Kozarske Dubice koja se radeći najteže fizičke poslove svakodnevno bori da pomogne svojoj porodici, mnoge je u tom kraju ostavila bez riječi.

U teškoj nesreći poginuo motociklista

KOZARSKA DUBICA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18:10 sati na magistralnom putu Kozarska Dubica - Gradiška u mjestu Međeđa poginuo je motociklista.

Ukinute redovne mjere odbrane od poplava

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici su ukinute redovne mjere odbrane od poplava, budući da vodostaj Une iznosi 360 centimetara, što je za 20 centimetara ispod kote redovne odbrane.

Višković: Povoljnija situacija u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da je u područjima ugroženim poplavama u Srpskoj situacija danas povoljnija nego prethodnih dana.

Saobraćaj na putu Kostajnica - Kozarska Dubica obustavljen, neki ipak voze kroz vodu

KOZARSKA DUBICA - Potpuno je obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta Kostajnica-Kozarska Dubica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske (AMS).

Obustavljen saobraćaj na putu Kostajnica-Kozarska Dubica

BANJALUKA - Potpuno je obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta Kostajnica-Kozarska Dubica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske /AMS/.

Udruženja će podnijeti krivičnu prijavu protiv žene koja je objesila psa

KOZARSKA DUBICA - Na društvenim mrežama tokom prethodnog vikenda objavljen je brutalan video iz mjesta Pucari, kod Kozarske Dubice, u kojem je jedna žena objesila psa na ogradu i to pred očima svoje kćerke.

Vučić počasni građanin Kozarske Dubice

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dobitnik je Povelje počasnog građanina Opštine Kozarska Dubica, u Republici Srpskoj, a predsjednici Željki Cvijanović je dodeljen Zlatni grb te opštine i Povelja, odlučili su odbornici skupštine opštine te lokalne samouprave.

U Kozarskoj Dubici održan godišnji koncert Folklorne sekcije "Una"

U Domu kulture u Kozarskoj Dubici održan je tradicionalni godišnji koncert Folklorne sekcije "Una", koja radi u sastavu Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta"

Cvijanović: SNSD sprovodi politike u interesu Srpske

KOZARSKA DUBICA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je večeras u Kozarskoj Dubici da su članice i aktivistkinje uvijek davale ogroman doprinos definisanju partijskih politika koje se prvenstveno odnose na stabilnost Republike Srpske.

Najčitanije