Kozarska Dubica

Uletio automobilom u kafanu

KOZARSKA DUBICA- U neobičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se jutros desila u mjestu Johova u Kozarskoj Dubici, prilikom slijetanja sa kolovoza, automobil seat ibiza udario je u objekat lokala "Una" na kojem je pričinio veliku materijalnu šetu, saznaju Nezavisne.

Stravičan snimak nesreće u kojoj je poginuo Prijedorčanin

KOZARSKA DUBICA - Pojavio se stravičan snimak nesreće u kojoj je poginuo Prijedorčanin Šefik Kenjar (65). U sudaru forda i dva audija u Kozarskoj Dubici povrijeđene su i četiri osobe, među kojima su trudnica Slobodanka P. (26) i devetogodišnja djevojčica.

Prijedorčanin poginuo u sudaru na putu Kozarska Dubica - Gradiška

PRIJEDOR - Šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora poginuo je, a četiri lica su povrijeđena u sudaru tri vozila na putu Kozarska Dubica - Gradiška, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Prijedor.

Jedna osoba poginula, četiri povrijeđene u sudaru tri vozila

KOZARSKA DUBICA - Jedna osoba poginula je, a četiri su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kozarska Dubica - Gradiška, saznaju "Nezavisne".

Velikan predstavio tim: Tu je i Jovana Ilić, biser iz Kozarske Dubice

Ženski rukometni klub Budućnost zvanično je predstavio novu ekipu za narednu sezonu u kojoj će Podgoričanke imati najveće ambicije u Ligi šampiona i regionalnoj ligi.

Starica poginula u prevrtanju traktora u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Osamdestdvogodišnja osoba iz Kozarske Dubice poginula je juče usljed slijetanja i prevrtanja traktora u mjestu Vlaškovci.

Obilježeno 29 godina od osnivanja SDS-a u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović prisustvovao je večeras obilježavanju 29 godina od osnivanja ove stranke u Kozarskoj Dubici.

Nema optužnice za ubistvo Predojevićeve, policajac vjerovatno izlazi na slobodu

KOZARSKA DUBICA - Goran Jeličić, suspendovani policajac koji je osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29) u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, najvjerovatnije će biti pušten na slobodu.

HPK Draksenić čeka investitora u milionskim gubicima

BANJALUKA - Hemijska prerada kukuruza (HPK) Draksenić, kod Kozarske Dubice, biće privatizovana kroz poseban program koji će pripremiti Investiciono-razvojna banka (IRB) Republike Srpke s obzirom na to da se nije pojavio investitor koji bi otkupio državni kapital u ovom preduzeću.

Pogledajte akciju hapšenja u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA – U policjskoj akciji "Jug 1", koja je juče izvedena na području Kozarske Dubice, uhapšeni su Emir Hadžipašić iz Bosanske Krupe i Ibrahim Sefitagić iz Prizrena.

Najčitanije