Kozarska Dubica

Velikan predstavio tim: Tu je i Jovana Ilić, biser iz Kozarske Dubice

Ženski rukometni klub Budućnost zvanično je predstavio novu ekipu za narednu sezonu u kojoj će Podgoričanke imati najveće ambicije u Ligi šampiona i regionalnoj ligi.

Starica poginula u prevrtanju traktora u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Osamdestdvogodišnja osoba iz Kozarske Dubice poginula je juče usljed slijetanja i prevrtanja traktora u mjestu Vlaškovci.

Obilježeno 29 godina od osnivanja SDS-a u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović prisustvovao je večeras obilježavanju 29 godina od osnivanja ove stranke u Kozarskoj Dubici.

Nema optužnice za ubistvo Predojevićeve, policajac vjerovatno izlazi na slobodu

KOZARSKA DUBICA - Goran Jeličić, suspendovani policajac koji je osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29) u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, najvjerovatnije će biti pušten na slobodu.

HPK Draksenić čeka investitora u milionskim gubicima

BANJALUKA - Hemijska prerada kukuruza (HPK) Draksenić, kod Kozarske Dubice, biće privatizovana kroz poseban program koji će pripremiti Investiciono-razvojna banka (IRB) Republike Srpke s obzirom na to da se nije pojavio investitor koji bi otkupio državni kapital u ovom preduzeću.

Pogledajte akciju hapšenja u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA – U policjskoj akciji "Jug 1", koja je juče izvedena na području Kozarske Dubice, uhapšeni su Emir Hadžipašić iz Bosanske Krupe i Ibrahim Sefitagić iz Prizrena.

U Kozarskoj Dubici pao poznati kriminalac, zaplijenjena skupocjena vozila

KOZARSKA DUBICA - U policijskoj akciji "Jug 1", izvedenoj danas na području Kozarske Dubice, uhapšen je Emir Hadžipašić zvani Haban iz Bosanske Krupe, koji je zbog droge već osuđivan, saznaju "Nezavisne".

Dvoje uhapšeno u Kozarskoj Dubici, pronađeno više od kilogram heroina

KOZARSKA DUBICA - Dva lica uhapšena su na području Kozarske Dubice u policijskoj akciji "Jug 1", potvrđeno je "Nezavisnim" iz MUP-a Srpske.

Smotra folklora okupila 200 učesnika

KOZARSKA DUBICA - Tradicionalna manifestacija "Smotra folklora" na kojoj je učestvovalo 200 članova kulturno-umjetničkih društava iz Republike Srpske i inostranstva, održana je u Kozarskoj Dubici.

Mirsada se vratila sa mora i odmah se prihvatila posla

Priča o tinejdžerki Mirsadi Hadžić (16) iz Kozarske Dubice raznježila je čitav region.

Najčitanije