Kozarska dubica

Osumnjičen da je lažno prijavio da mu je ukraden novac

Muškarac čiji su inicijali E.T. iz Kozarske Dubice osumnjičen je da je policiji lažno prijavio da mu je ukraden novac, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Slučaj premlaćivanja Dejana Đurđevića: Na analizi krvava odjeća i drveni kolac

KOZARSKA DUBICA - Okružno javno tužilaštvo Prijedor naložilo je vještačenja određenih predmeta i DNK analize radeći na slučaju brutalnog premlaćivanja Dejana Durđevića (23) iz Kozarske Dubice u noći između 9. i 10. jula, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Tužilaštva.

Brutalno pretukli bolesnog mladića u Kozarskoj Dubici, sve snimali

KOZARSKA DUBICA - Kad sam vidjela svoje dijete sa poteškoćama u razvoju, koje je skoro nasmrt pretučeno, nisam ga ni prepoznala u bolnici koliko mu je glava deformisana od udaraca. Nisam znala da li će uopšte preživjeti toliko teške povrede jer skoro od rođenja ima epilepsiju.

Sutra u "Nezavisnim": Brutalan napad u Dubici, tukli mladića i snimali

KOZARSKA DUBICA - Dejan Đurđević (23) iz Kozarske Dubice, u noći između 9. i 10. jula brutalno je pretučen u ovom gradu, a kako je za “Nezavisne” rekla Milena Đurđević, njegova majka on je dijete sa poteškoćama u razvoju jer skoro od rođenja ima epilepsiju.

Talentovana Marija Hodak, mlada zvijezda "grada rukometa"

Dosta se radi s omladinskim kategorijama, u klubu imamo jako dobre trenere koji su osmislili dobar sistem rada i koji prate savremeni rukomet i predstavljaju nam ga na najbolji mogući način. Ovako je opisala formulu uspjeha Ženskog rukometnog kluba Knežopoljka prvotimka novog premijerligaša iz Kozarske Dubice Marija Hodak (18).

Porodica Drljić 100 godina liječi čudotvornim napitkom

KOZARSKA DUBICA - Koristeći isključivo moć prirode i pažljivo odabrane ljekovite biljke, kroz niz godina iskustva prenesenog s koljena na koljeno dobili smo čaj koji se priprema kuvanjem određenog svježeg i suvog ljekovitog bilja. Receptura je porodična tajna, kazuje Nevena Drljić iz Kozaske Dubice, koja po stogodišnjoj recepturi bake Vuke spravlja prirodni ljekoviti čaj.

Pištoljem prijetio gostima lokala

PRIJEDOR - U bašti ugostiteljskog objekta u Kozarskoj Dubici, u petak oko 11.30, jedna osoba prijetila je pištoljem gostima lokala, saopšteno je iz Policijskoj uprave Prijedor.

Jujić: Kozarska Dubica u teškoj finansijskoj situaciji, moramo to riješiti

KOZARSKA DUBICA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić izjavila je danas da je poznata činjenica da se opština Kozarska Dubica već duži period nalazi u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji i da se mora naći način kako da se taj problem riješi.

Dvojica Dubičana preboljela virus korona, poslali poruku ohrabrenja

BANJALUKA - Dvojica Dubičana, koji se nalaze na bolničkom liječenju u Banjaluci zbog infekcije virusom korona, poslali su poruku ohrabranje svima koji se bore sa ovim virusom.

Dubičanki Anji Budimir potrebna pomoć za liječenje

KOZARSKA DUBICA - Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić pozvao je sugrađane, ljude u zemlji i inostranstvu da pomognu porodici Budimir iz ove lokalne zajednice u kojoj je dvadesetdvogodišnja Anja oboljela od tumora na mozgu i vratnom dijelu kičme.

Najčitanije