Kozarska dubica

Dvojica Dubičana preboljela virus korona, poslali poruku ohrabrenja

BANJALUKA - Dvojica Dubičana, koji se nalaze na bolničkom liječenju u Banjaluci zbog infekcije virusom korona, poslali su poruku ohrabranje svima koji se bore sa ovim virusom.

Dubičanki Anji Budimir potrebna pomoć za liječenje

KOZARSKA DUBICA - Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić pozvao je sugrađane, ljude u zemlji i inostranstvu da pomognu porodici Budimir iz ove lokalne zajednice u kojoj je dvadesetdvogodišnja Anja oboljela od tumora na mozgu i vratnom dijelu kičme.

Novooboljela u Kozarskoj Dubici mlađa ženska osoba

KOZARSKA DUBICA - Novi slučaj infekcije virusom korona potvrđen je kod mlađe ženske osobe u Kozarskoj Dubici, saopšteno je iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Volonteri dijele namirnice za 100 socijalno ugroženih porodica

KOZARSKA DUBICA - Volonteri Crvenog krsta opštine Kozarska Dubica počeli su danas obilazak i podjelu paketa životnih namirnica i brašna za 100 socijalno ugroženih porodica na području ove lokalne zajednice.

Policajci spriječili napad nožem

PRIJEDOR - U Kozarskoj Dubici uhapšen je muškarac čiji su inicijali M.V. koji je, prijeteći nožem, pokušao da napadne sugrađanina čiji su inicijali D.Đ.

Dalija Blagojević ruši predrasude o automehaničarskom poslu

Sedamnaestogodišnja Dalija Blagojević iz Kozarske Dubice, jedina je djevojka u Srednjoškolskom centru “Nikola Tesla” u Kozarskoj Dubici, koja se školuje za automehaničarski zanat. Ruši predrasude, jer kod nas je žena automehaničar – rijetkost.

Stevandić: US dokazala da mladi rukovodioci mogu biti odlični

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Kozarskoj Dubici da je ta partija dokazala da mladi ljudi mogu da postižu odlične rezultate na rukovodećim funkcijama.

Preduzeću "Komunalac" donirano 158 kontejnera

KOZARSKA DUBICA - U preduzeće "Komunalac" Kozarska Dubica dopremljeno je 158 kontejnera za smeće, zahvaljujući donaciji iz Danske.

Zbog kašnjenja plate čeka 1.900 tona kukuruza

KOZARSKA DUBICA - Trenutno 1.900 tona kukuruza čeka da uđe u proces proizvodnje u Hemijskoj preradi kukuruza (HPK) Draksenić, a za to vrijeme radnici, kojim još nije isplaćena decembarska plata, kod svojih su kuća, potvrdila nam je Uprava preduzeća.

Uletio automobilom u kafanu

KOZARSKA DUBICA- U neobičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se jutros desila u mjestu Johova u Kozarskoj Dubici, prilikom slijetanja sa kolovoza, automobil seat ibiza udario je u objekat lokala "Una" na kojem je pričinio veliku materijalnu šetu, saznaju Nezavisne.

Najčitanije