Krštenje

Kršten sin princa Harija i vojvotkinje od Saseksa

Najmlađi član britanske kraljevske porodice, Arči Harison Mauntbaten Vindzor, kršten je danas u zamku Vindzor na privatnoj ceremoniji.

Održano kolektivno krštenje pet mališana u Banjaluci

BANJALUKA - U hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je održano kolektivno krštenje petoro mališana iz Udruženja porodica sa četvoro i više djece "4+".

U utorak kolektivno krštenje mališana

BANJALUKA - U Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci u utorak, 14. maja, biće održano kolektivno krštenje deset mališana, u organizaciji banjalučkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece "Četiri plus".

Princ Stefan Karađorđević kršten u crkvi Svetog Andreja

BEOGRAD - U crkvi Svetog Andreja Prvozvanog u Kraljevskom kompleksu na Dedinju danas je kršten princ Stefan, sin princeze Danice i princa Filipa Karađorđevića.

Sveštenik ošamario dijete tokom krštenja

Snimak iz jedne crkve šokirao je svijet. Na njemu je zabilježeno krštenje dječaka kog je zbog plakanja ošamario sveštenik.

Krokodil ubio sveštenika tokom krštenja

Krokodil je napao i usmrtio protestantskog sveštenika dok je obavljao krštenje u blizini jezera na jugu Etiopije, javili su svjetski mediji.

Održano deseto kolektivno krštenje u organizaciji Udruženja "4+"

BANJALUKA - Na desetom kolektivnom krštenju djece iz porodica sa četvoro i više djece danas je, povodom Međunarodnog dana porodice, u hramu Hrista Spasitelja kršteno četvoro mališana.

Pop izgubio živce jer beba nije mogla da prestane da plače

Uznemirujući video-snimak na kojem se vidi kako sveštenik tokom krštenja gubi strpljenje zato što beba ne prestaje da plače, objavljen je na internetu.

Kolektivno krštenje u Banjaluci: Zajedno kršteno 16 mališana

BANJALUKA - Radost i mnogo uzbuđenja danas su se mogli vidjeti na licima roditeljima 16 mališana u hramu Hrista Spasitelja, gdje je održano deveto kolektivno krštenje djece članova Udruženja porodica sa četvoro i više djece "4+".

Najčitanije