Krađa

Nasuo gorivo i pobjegao sa pumpe

DERVENTA - Policija u Derventi traga za vozačem koji je na jednoj benzinskoj pumpi nasuo gorivo u rezervoar i potom pobjegao a da nije platio.

Žena iz Austrije ukrala novčanik na pumpi u Banjaluci

BANJALUKA – Žena iz Austrije uhapšena je zbog sumnje da je ukrala novčanik na benzinskoj pumpi "Petrol" u Omladinskoj ulici u Banjaluci.

Banjalučanin osumnjičen da je iz kafića ukrao 100 KM siće i alkohol

BANJALUKA - Tridesetsedmogodišnji Banjalučanin Vedran N. uhapšen je zbog sumnje da je iz kafića u ovom gradu ukrao novac i alkoholna pića, saznaju "Nezavisne".

Iz pravoslavne crkve u Visokom ukrali 95 kvadarata bakarnog lima

VISOKO - Službenici Policijske stanice Visoko, pod nadzorom i u saradnji s Tužilaštvom Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), uhapsili su dvije osobe zbog izvršene teške krađe u pomoćnim prostorijama pravoslavne crkve u Visokom.

Uhapšen prilikom pokušaja krađe u Banjaluci

BANJALUKA – M.Lj. iz Banjaluke uhapšen je juče kada su ga policajci zatekli prilikom pokušaja krađe u banjalučkoj Ulici Branka Radičevića, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Krali radijatore iz kolektivnog centra

​DOBOJ - Dobojska policija identifikovala je i ispitala Dobojlije Mišu P. (39) i dva maloljetnika koje je u četvrtak zatekla u krađi radijatora iz zgrade kolektivnog centra u ovom gradu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Pogledajte kako je policija spriječila krađu auta u Tuzli

TUZLA - Tuzlanska policija zaprimila je prijavu da lopovi u jednom dijelu grada pokušavaju da ukradu BMW. Policajci su se zaputili na nekoliko lokacija kako bi spriječili razbojnike u njihovoj akciji.

Priznali, pa pušteni kradljivci mača Sibinjanin Janka

BEOGRAD - U Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su sva trojica osumnjičenih za krađu mača sa spomenika Sibinjanin Janka u Zemunu, nakon čega su pušteni da se brane sa slobode.

Ukrao auto u Tuzli, uhapšen u Petrovu

​PETROVO – Policija je u Petrovu uhaspila S.S. sa područja opštine Gračanica, koji se sumnjiči da je ukrao Golfa u Tuzli.

Tri mladića i djevojka ukrali mač sa spomenika Sibinjan Janka

BEOGRAD - Sa spomenika Sibinjanin Janku, koji su prošle sedmice u Zemunu otkrili predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Janoš Ader, ukraden je mač, a počinioci su pronađeni.

Najčitanije