Krađa

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Upozoravajući na sve veću zloupotrebu novih tehnologija od strane sajber kriminalaca, istražni organi u Dubaiju su saopštili da su počinioci velike pljačke koja je izvršena u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 2020. godine, pomoću vještačke inteligencije uspjeli da kloniraju glas direktora i ukradu 35 miliona dolara, prenosi Forbs.

U Hrvatskoj sa njive ukradeno oko četiri tone kukuruza

ZAGREB - Neobična krađa dogodila se u Varaždinskoj županiji gdje je sa jedne njive, između Kapele Podravske i Velikog Bukovca, ukradeno oko četiri tone kukuruza, saopšteno je danas iz varaždinske Policijske uprave.

Osumnjičen da je krao po stambenim objektima u Banjaluci

BANJALUKA - Osoba S.K. iz Banjaluke uhapšena je zbog sumnje da je počinila tri krađe na području Banjaluke, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Rusiju optužili da je ukrala formulu astrazeneke da napravi sputnjik V

LONDON - Rusija je optužena da je uz pomoć svog špijuna u Velikoj Britaniji ukrala formulu vakcine Oksford/astrazeneka kako bi Moskva mogla da napravi izuzetno sličnu vakcinu sputnjik V i da pobijedi u trci za pravljenje prve svjetske antikovid vakcine, prenio je "Dejli mejl".

Policija vidjela Banjalučanina kako nosi bicikl, pa slučajno otkrila krađu

BANJALUKA - Policija u Banjaluci na neobičan način otkrila je osumnjičenog za krađu, kada je ugledala M.O. koji nosi bicikl, te su kada su ga kontrolisali utvrdili da je ukraden ispred lokala.

Spremaju "iznenađenje" za kradljivce automobila

Policija u Roterdamu pripremila je posebno "iznenađenje" za provalnike u prodavnice, zlatare ili restorane, ali i kradljivce automobila, a u pitanju je specifična vrsta spreja.

Osoba uhapšena u Banjaluci zbog krađe struje

BANJALUKA - Osoba P.Z. iz Banjaluke uhapšena je juče zbog krađe električne energije, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Obijena kuća Grkovića u Orahovcu

U Orahovcu je obijena porodična kuća penzionera Nebojše Grkovića, što je drugi napad na srpsku imovinu u ovom mjestu za dva dana, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Zatečen tokom krađe patika pa uhapšen

MODRIČA - S.Đ. iz Doboja uhapšen je u Modriči jer je zatečen u krađi poslovnog prostora na području ovog grada, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Tuzli ukrao cigarete pa pobjegao

TUZLA - U centru Tuzle juče je na adresi Trgovačka 17, izvršeno krivično djelo krađe. Muškarac čiji identitet još uvijek nije poznat ušetao je u prodavnicu “Citypoint” koja se nalazi u strogom centru Tuzle.

Najčitanije