Krađa

Policija traži dvije djevojke zbog krađe vibratora vrijednih 1.000 KM

Nesvakidašnju krađu koja se dogodila u Pertu u Australiji snimile su video kamere.

Kradljivci oružja iz kasarne u Bileći nepoznati i nakon 20 mjeseci

Počinioci krađe oružja i municije iz vojne kasarne Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OSBiH) u Bileći, koja se desila prije godinu dana i osam mjeseci, još nisu pronađeni.

Od radnika Pošte u Prijedoru oteli 53.000 KM

PRIJEDOR – Dva napadača su u neposrednoj blizini glavne pošte u Prijedoru napala blagajnika i ukrali mu 53.000 KM, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Detalji optužnice protiv automafijaša: Prisluškivali policiju, naoružani u akciju

Sud BiH je 27. juna je potvrdio optužnicu protiv 27 osoba, osumnjičenih da su članovi automafiji, koji su uhapšeni u akciji "Volan", a suđenje je danas počelo čitanjem obimne optužnice i detalja krađe automobila.

Osumnjičeni u akciji "Volan" pred sudom: Počinje najveći proces protiv automafije u istoriji BiH

SARAJEVO - Pred Vijećem Odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju, u ponedjeljak će u Sudu BiH početi suđenje automafijašima obuhvaćenim optužnicom u predmetu "Volan", a koji se potvrđenom optužnicom terete za višemilionske krađe vozila, uglavnom sa područja Kantona Sarajevo.

Identifikovane osobe koje su u Foči pretukle i opljačkale migrante

FOČA - Policija iz Foče rasvijetlila je razbojništvo nad dvojicom Sirijaca zbog čega će podnijeti izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv lica I.S. i P.P iz ove opštine, saopšteno je iz fočanske Policijske uprave.

Mladić uhapšen zbog krađe automobila

LOPARE - Policija iz Lopara danas je zbog krađe automobila uhapsila B.N. (20) iz Kozjaka kod Lopara, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Uhapšen zbog krađe auto dijelova

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Sokolac danas su zbog teške krađe uhapsili Branislava Gordića, jer je prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata ovog lica pronađen određeni broj auto-dijelova, za koje postoji sumnja da potiču iz krivičnih djela izvršenih na području Kantona Sarajevo, saznaje Srna nezvanično.

Ukrali patike ispred kuće, snimila ih nadzorna kamera

Na društvenoj mreži Facebook objavljen je video snimak na kojem se vidi kako momak i djevojka kradu patike ispred ulaznih vrata jedne kuće na području Tuzlanskog kantona.

Mještani pljevaljskih sela se žale da im migranti pljačkaju i pale kuće

PODGORICA - Mještani pljevaljskih pograničnih sela sa BiH tvrde da imaju ogromne probleme sa migrantima koji im, kako navode, provaljuju u kuće i pljačkaju sve na šta naiđu.

Najčitanije