Krađa

U RS lani preko hiljadu teških krađa: Lopovi odnijeli 4,5 miliona KM

BANJALUKA, DOBOJ - Ukupna šteta koju su prošle godine prouzrokovali lopovi tokom teških krađa u Srpskoj iznosi 4,5 miliona maraka, procijenili su vlasnici kuća, kafana, trgovina i ostalih objekata koji su bili na meti kradljivaca.

Trojica Sarajlija osumnjičena za krađu goriva iz radne mašine

TUZLA - Trojica Sarajlija osumnjičena su za krađu goriva iz radne mašine u mjestu Brana, kod Kladnja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Dušan Tadić bio na meti "Roleks" bande

Dnevne novine "Het Parol" iz Amsterdama donose priču o takozovanoj "Roleks" bandi koja poznatim ličnostima krade skupocjene satove.

Krađa pčelinjih društava, šteta 10.000 KM

Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je da je jedno ili više nepoznatih lica u selu Domrke, u ovoj opštini, ukralo 16 pčelinjih društava, akumulator sa solarnim panelom i vagu za pčelinje društvo, a procijenjena šteta je oko 10.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Ukradene cigarete iz tržnog centra u Tesliću

Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je da je izvršena provala u tržni centar u tom gradu i da su ukradene cigarete.

Mediji: Iz Đukanovićeve kuće ukraden nakit vrijedan 700.000 evra

Iz kuće biznismena Ace Ðukanovića, brata crnogorskog predsjednika Mila Ðukanovića, još proljetos ukradeni su satovi i nakit vrijedni oko 700.000 evra, pišu podgoričke Vijesti.

Fudbaleru tokom treninga ukraden auto, lopovi ubrzo privedeni

Fudbaleru Novog Travnika, koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH, tokom današnjeg treninga ukraden je automobil, a klub je objavio da je večeras pežo 307 pronađen u Konjicu i da su počinioci privedeni.

Osumnjičen da je ukrao automobil u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučka policija je protekle noći uhapsila osobu inicijala D.M. koja je osmunjičena da je otuđila putnički automobil u ulici Patre, saopštila je PU Banjaluka.

SDS: Vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu

SDS ima saznanja da vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu zloupotrebom glasanja putem pošte, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Traže da Sabaheta Džindo ide u pritvor u zdravstvenu ustanovu

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja Sabahete Džindo, poznatije kao kraljica džeparoša, a koja je osumnjičena za krađu novca u ovom gradu, zatražio je da joj bude određen pritvor.

Najčitanije