Krađa

Sarajliji četiri godine robije za krađu iz 2003.

BANJALUKA - Četrdesetosmogodišnji Sarajlija Enis Asotić osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na četiri godine zatvora zbog krađe veće sume para iz blagajne bivše firme "Metalka" u Prnjavoru.

Skidali "zujalice" pa krali sportsku opremu u banjalučkim radnjama

BANJALUKA - Sarajlije Zorana Veličkovića (48) i Sandru Dedić (39) uhapsila je banjalučka policija jer su krali robu u tržnim centrima, tako što su klještima skidali "zujalice" sa robe, odjećom se zaklanjali od radnika i kamera, kako bi prikirivali krađu.

Za noć ukrali tri auta, u jedno provalili

MODRIČA - Policija iz Modriče traga za nepoznatim licem, ili više njih, koje je u noći između nedjelje i ponedjeljka ukralo dva golfa 2, FIAT punto, te provalilo u jedan golf 2.

Srbima u Osojanu i Vidanju ukradeni traktor i automobil

KLINA - U selima Vidanju i Osojanu srpskim porodicama ukradeni su sinoć traktor i automobil, koji su, u međuvremenu, pronađeni.

Iz dvorišta ukrali mercedes

PRIJEDOR - U Kozaruši kod Prijedora ukraden je mercedes C220 koji je bio parkiran u dvorištu porodične kuće, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Stavio ženi nož pod grlo i opljačkao market, video objavljen na Facebooku

Pljačkaš naoružan nožem utrčao je u market u Bačkoj Topoli i stavio nož pod grlo ženi koja se u tom trenutku našla unutra.

Uhapšen zbog krađe bakarnih dijelova

TREBINJE - Pripadnici trebinjske policije uhapsili su juče tridesetpetogodišnjeg M.R. zbog sumnje da je počinilo dvije krađe u ovom gradu.

Ukraden fiat punto

FOČA - U Foči je ukraden automobil fiat punto, vlasništvo Fočaka čiji su inicijali R.M, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Jedan golf ukraden, na drugom polupana stakla

ZVORNIK - U Vlasenici je nepoznato lice ukralo automobil "golf" koji je bio parkiran u Svetosavskoj ulici, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije