Krađa

Osumnjičen da je prijeteći nožem ukrao 2.500 KM iz kladionice

GRADIŠKA – M.D. iz Gradiške uhapšen je danas zbog sumnje da je juče ukrao 2.500 KM iz sportske kladionice u ovom gradu, saopštili su iz nadležne Policijske uprave.

Pokraden materijal sa objekta u izgradnji

TREBINJE - Nepoznato lice ili više njih pokralo je kod jednog domaćina iz trebinjskog sela Grbeši 70 građevinskih željeznih podupirača i nekoliko drvenih oplata za šalovanje betona.

Prijeteći pištoljem ukrao pare i cigarete sa pumpe

ISTOČNO SARAJEVO - Maskirano lice uz prijetnju pištoljem je ukralo 400,00 KM i cigarete sa benzinske pumpe u Istočnom Novom Sarajevu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policija spriječila krađu, u autu pronašla čokolade i alkohol

ZVORNIK - Policija u Zvorniku spriječila je D.L. i M.L., iz Brčkog, u krađi marketa u mjestu Oraovac, saopšteno je iz PU Zvornik.

Prijeteći pištoljem radnici apoteke oteo 1.900 KM

GRADIŠKA - Juče u Ulici Esada Pračića u Gradišci nepoznata osoba uz prijetnju pištoljem oduzela je od radnice apoteke 1.900 KM, saopšteno je iz PU Gradiška.

Ukradena računarska oprema iz škole u mjestu Petkovci

ZVORNIK - Nepoznata osoba ukrala je računarsku opremu iz područne škole u zvorničkom mjestu Petkovci, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Ukrao kamere jer su mu smetale da zamkom hvata srne

TESLIĆ - Nedeljko G. (54) iz Teslića osumnjičen je da je ukrao dvije kamere nakon što ih je na lokalnom lovištu primijetio tokom obilaska sajle, koju je postavio za hvatanje i ubijanje srneće divljači, potvrdili su sagovornici "Nezavisnih".

Djevojka osumnjičena da je ukrala 3.600 evra iz kuće

LAKTAŠI – Arijana T. (23) iz Gradiške uhapšena je juče oko 12.00 časova zbog sumnje da je ukrala 3.600 evra iz jedne porodične kuće, saznaju "Nezavisne novine".

Banjalučanin osumnjičen da je ukrao torbicu s novcem iz mercedesa

BANJALUKA - I.I. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je ukrao torbicu iz teretnog vozila mercedes, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Uhapšen osumnjičeni za provale u stanove

DOBOJ - I.S. iz Zenice uhapšen je juče zbog sumnje da je izvršio provale u četiri stana u Doboju, saopšteno je iz PU Doboj.

Najčitanije