Krađa

Pablo Pikaso i čuveni pjesnik optuženi za krađu Mona Lize

Jedan od najpoznatijih španskih slikara je preko trgovaca umjetninama dolazio do čuvenih umjetničkih djela, ali nije očekivao koliko ga to skupo može koštati.

Banjalučanin osumnjičen za krađu kamp-prikolice u Laktašima

LAKTAŠI - Banjalučan Predrag I. (27) osumnjičen je da je ukrao kamp prikolicu sa jednog imanja u mjestu Bukovica, opština Laktaši.

U Crnoj Gori za pet godina ukradeno struje za 8,7 miliona evra

U Crnoj Gori je od 2016. godine obračunato ukupno 86 miliona kilovat-sati (kWh) neovlašćeno preuzete električne energije u vrijednosti 8,7 miliona evra, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Četiri godine robije za pljačku 2.595 KM

ZENICA - Kantonalni sud u Zenici osudio je prvostepeno na po godinu zatvora četvoricu optuženih zbog pljačke trgovine "Mis prom" u Varešu, iz koje su, po presudi, ukrali novac i cigarete, ukupne vrijednosti 2.595 KM.

Pokradene tablice sa automobila koji nisu registrovani u Zagrebu

ZAGREB - Ispred Zagrebačkog velesajma jutros oko 3.50 sa više parkiranih automobila ukradene su registarske tablice.

Zeničanin ukrao novac iz pekare, ubrzo uhapšen

GRADIŠKA - Zeničanin I.Š. uhapšen je juče zbog krađe novca iz pekare u Gradišci, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dvije žene u Trebinju ukrale novčanik

TREBINJE - Trebinjska policija je uhapsila ženu S.P. iz Gradiške koja je osumnjičena za krađu novčanika, zajedno sa drugom ženskom osobom inicijala H.T. koja je u bjekstvu.

Iz mercedesa ukradeni novac i dokumenti

MODRIČA - Iz mercedesa u vlasništvu U.M., parkiranog u dvorištu porodične kuće u Modriči, ukradeni su novac i lična dokumenta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ukradeno armaturno željezo sa gradilišta vjerskog objekta

GRADIŠKA - Osoba inicijala A.P. iz Gradiške uhapšena je zbog sumnje da je ukrao armaturno željezo sa gradilišta vjerskog objekta, saopšteno je iz Policijske upave Gradiška.

Osumnjičen da je ukrao dva skutera, roštilj i telefon

PRIJEDOR - N.O. iz Gradačca osumnjičen je da je iz pomoćnog objekta u Prijedoru ukrao dva skutera, metalni roštilj i mobilni telefon.

Najčitanije