Krađa

Provaljeno u dva stana u Doboju, ukraden bicikl u Tesliću

DOBOJ - Policiji u Doboju prijavljeno je da su nepoznate osobe provalile u dva stana u Doboju, odakle je ukraden novac, te da je iz podrumskih prostorija u Tesliću ukraden bickl, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Uhapšen u Banjaluci zbog teške krađe

BANJALUKA – Banjalučka policija u petak je uhapsila Ž.J. zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Predstavili se kao aktivisti Crvenog krsta pa ukrali novac

DOBOJ – Dvije nepoznate osobe, od kojih se jedno lažno predstavljalo kao aktivista Crvenog krsta, juče su opljačkalie ženu u njenoj kući u Doboju.

Policajac uhapšen zbog krađe

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su policajca iz Ilijaša čiji su inicijali D.I, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu lica čiji su inicijali E.M, saopšteno je iz Uprave policije kantonalnog MUP-a.

Uhapšeni zbog krađe kase iz banjalučke igraonice

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, juče oko 17.10, uhapsili su dvije osobe čiji su inicijali M.LJ. i I.Č. zbog sumnje da su izvršili tešku krađu, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Policija uhvatila migrante sa ukradenim audijem sat nakon krađe

BILEĆA - Dva migranta su danas u Bileći ukrali automobil audi 80, ali ih je policija iz Berkovića uhvatila samo sat vremena nakon krađe.

Iz kuće ukradeno milion evra

SKOPLJE - Iz jedne kuće u Skoplju lopovi su odnijeli oko milion evra, saopštila je danas sjevernomakedonska policija.

Rasvijetljena krađa 13.600 KM

BANJALUKA - Protiv osobe čiji su inicijali M.B., zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, saopšteno je iz ove PU.

Nevjerovatne scene krađe auta, usput pokupili i Bentley Continental GT

Interesantna scena dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Uhapšen zbog sumnje da je ukrao novčanik

BANJALUKA – Banjalučka policija juče je identifikovala i uhapsila Ž.J. zbog sumnje da je ukrao novčanik.

Najčitanije