Krađa

Osumnjičeni da su ukrali novac sa auto-praonice u Banjaluci

BANJALUKA - Dva maloljetnika se sumnjiče da su u subotu izvršili provalu u četiri aparata za sitan novac u samouslužnoj auto-praonici u banjalučkom naselju Lauš i otuđili neutvrđenu količinu novca, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Zatečen u pokušaju pljačke prodavnice

ZVORNIK - Četrdesetdvogodišnjeg Milu S. iz Bijeljine policija je zatekla u prodavnici u mjestu Donja Pilica u Zvorniku i tako spriječila pljačku.

Radnica hotela na Jahorini osumnjičena za krađu vrijednih satova

ISTOČNO SARAJEVO - Radnica jednog hotela na Jahorini osumnjičena je da je iz hotelske sobe od gosta ukrala dva muška sata, čija je vrijednost veća od 32.000 evra, rečeno je u policiji.

Ukradeni badnjak pronašli kod komšija

BRČKO - Badnjak, koji je ukraden u brčanskoj mjesnoj zajednici Gredice dva, pronađen je danas u garaži jednog stambenog objekta u tom naselju.

U Potkozarju pronađeni ukradeni bicikli, uhapšena tri maloljetnika

POTKOZARJE - Policajci iz Potkozarja uhapsili su tri maloljetnika koji se sumnjiče da su ukrali više bicikala čime su oštetili vlasnike za 2000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Ukradena kasa iz prostorija banjalučke građevinske firme

BANJALUKA - Metalna kasa sa nepoznatim iznosom novca ukradena je protekle noći iz prostorija građevinske firme u Banjaluci, saopšteno je iz OJT Banjaluka.

Maloljetnik osumnjičen za krađu "Tomosa" u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučka policija identifikovala je i privela maloljetnika koji se sumnjiči da je ukrao moped "Tomos" ispred kuće vlasnika u Banjaluci.

Banjalučanin osumnjičen da je ukrao 36 protivpožarnih aparata

BANJALUKA - V.G. iz Banjaluke uhapšen je juče zbog sumnje da je ukrao 36 protivpožarnih aparata, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz škole ukradeni kućište računara i plinska boca

ZVORNIK - Nepoznata osoba ukrala je kućište računara i plinsku bocu iz područne škole Caparde, koja je u sastavu Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Osmaka, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšen Banjalučanin, osumnjičen da je ukrao karticu i podizao novac

BANJALUKA - Banjalučka policija u subotu je uhapsila muškarca iz Banjaluke čiji su inicijali D.Ć. zbog osnova sumnje da je ukrao karticu za bankomat sa kojeg je podigao novac u iznosu od 900 KM.

Najčitanije