Krađe

Lopovi ojadili žrtve za 10,5 miliona KM

BANJALUKA - Ukupna šteta nastala u krađama, pljačkama i sličnim krivičnim djelima u 2020. godini u Srpskoj iznosila je 10.541.630 maraka.

U istočnoj Hercegovini nije bilo krađa u oktobru

TREBINJE- Stopa kriminaliteta na području istočne Hercegovine ide silaznom putanjom, a u toku oktobra nije bilo evidentiranih krivičnih djela razbojništva, krađa, kao ni krivičnih djela opasnih po život i tijelo.

Uhapšeni zbog sumnje da su krali iz marketa u Banjaluci i Laktašima

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka uhapsili su tri osobe J.C., M.Š. i M.Ć. zbog sumnje da su počinili više krađa.

U dva kantona i Brčkom nije ukradeno nijedno vozilo

BRČKO, LIVNO - Ministarstva unutrašnjih poslova dva kantona u FBiH, ali i njihove kolege iz brčanske policije prošle godine na području njihovog rada nisu imali nijedan ukradeni auto.

Rasvijetljene krađe kojima je pričinjena šteta od 10.450 KM

TREBINJE - Trebinjska policija rasvijetlila je krađu kojom je pričinjena materijalna šteta od 10.000 KM i tešku krađu sa štetom od 450 KM, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Detalji akcije "Bitola": Rasvijetljeno 20 krađa, pronađen zlatni nakit, satovi, provalnički alat

BANJALUKA - Policija je uhapsila A.B. koji je osumnjičen da je počinio 20 krivičnih djela "Teška krađa" na području Banjaluke, a šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 105.215,00KM, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Crnogorska policija: Oprez zbog krađa na plažama

PODGORICA - Za sedam mjeseci ove godine, crnogorska policija je registrovala 538 krađa, od kojih je rasvjetljeno 385, a žrtve su obično građani za koje lopovi znaju da posjeduju skupocjene stvari.

Obijao vrata i prozore i krao po stanovima

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvijetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična djela.

Državljanin Srbije osumnjičen za krađe u Banjaluci i Laktašima, predložen mu pritvor

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je banjalučkom Osnovnom sudu da Savi Marinkoviću iz Obrenovca odredi pritvor zbog sumnje da je počinio produženo krivično djelo teška krađa.

Policijska akcija u Prnjavoru i Laktašima: Zbog serije krađa 10 ispitanih

PRNJAVOR - U akciji "Polo", koju su zajedničkim snagama izveli pripadnici policijskih stanica Prnjavor i Laktaši, zbog serije teških krađa ispitano je deset lica, od čega su sedam maloljetnici.

Najčitanije