Kraš

"Kraš" otkupio 20,59% akcija "Mire"

​BANJALUKA - Ponuda za preuzimanje društva "Mira" a.d. Prijedor, a koju je raspisao hrvatski "Kraš", završena je uspješno.

“Krašu” zeleno svjetlo za preuzimanje "Mire"

PRIJEDOR - Upravni odbor prijedorske "Mire" izrazio je pozitivan stav u vezi s objavljenom ponudom za preuzimanje te fabrike za proizvodnju keksa i srodnih proizvoda, koju je uputio zagrebački "Kraš", inače većinski vlasnik "Mire".

"Kraš" objavio ponudu za preuzimanje "Mire"

BANJALUKA - Zagrebački "Kraš" objavio je ponudu za preuzimanje preostalih 23,91 odsto dionica prijedorskog preduzeća za proizvodnju keksa "Mira", objavljeno je na stranici Banjalučke berze.

"Krašu" zabrana prava glasa i 15 dana da obezbijedi milione

BANJALUKA, PRIJEDOR - Komisija za hartije od vrijednosti RS naložila je "Krašu" Zagreb i Mesnoj industriji "Braća Pivac" Vrgorac da u roku od 15 dana podnesu zahtjev za odobrenje objavljivanja ponude za preuzimanje Akcionarskog društva "Mira" Prijedor.

Kappa Star nije uputio ponudu za kupovinu imovine Kraša

Kappa Star Limited nije društvu KRAŠ-ESOP d.o.o. uputilo ponudu za kupovinu imovine tog društva, saopšteno je iz KRAŠ-ESOP-a.

Radnici se odrekli 8 miliona evra da Srbin ne bi preuzeo Kraš

ZAGREB - Radnici Kraša odrekli su se 60 miliona kuna (osam miliona evra) kada su u subotu prodali svoje dionice Mesnoj industriji Braća Pivac, uprkos tome što su imali znatno povoljniju ponudu "Kappa Star Limiteda", kompanije u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića, piše portal Index.

Dionice Kraša strmoglavo pale

ZAGREB - Cijena dionice Kraša dramatično je jutros pala na Zagrebačkoj berzi, nakon što je u subotu odlučeno da će radnici svoje akcije prodati Mesnoj industriji "Pivac".

Braća Pivac preuzela Kraš

ZAGREB - Kraš ESOP prodao je sve svoje dionice Kraša Mesnoj industriji braće Pivac, piše "Večernji list".

Na radnike Kraša se vrši pritisak da ne prodaju dionice Srbinu?

ZAGREB - Na radnike "Kraša" vrši se pritisak da ne prodaju dionice srpskom biznismenu Nebojši Šaranoviću, mada je on dao daleko najbolju ponudu i podigao cijenu "Krašovih" dionica sa 400 (oko 54 evra) na više od hiljadu kuna, navodi hrvatski portal "Indeks".

Šaranović u Kraš uložio 45 miliona €, evo šta kaže o problemima

ZAGREB - Srpski preduzetnik i vlasnik kiparske kompanije "Kappa Star Limited" Nebojša Šaranović kaže da je do sada uložio u akcije Kraša preko 45 miliona evra i da je radnicima udruženim u Kraš ESOP ponudio 17.444 evra po udjelu za njihove vlastite akcije koje ne kotiraju na berzi.

Najčitanije