Kragujevac

U Kragujevcu pronađeni mrtvi supružnici

KRAGUJEVAC - Muž i žena pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u naselju Kozujevo u Kragujevcu.

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Kraljevačka policija je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u vještačkim uslovima i uhapsila M. P. (1991) iz tog grada.

Fijat staje na dvije sedmice u Evropi, uključen i Kragujevac

Kompanija Fijat-Krajsler Automobili (FCA) obustavlja proizvodnju na dvije nedjelje u većini svojih evropskih fabrika kako bi zaštitila radnike od pandemije virusa korona i prilagodila poslovanje padu tražnje, najavio je danas italijansko-američki proizvođač vozila.

Nastavljena proizvodnja u kragujevačkom Fiatu

Proizvodnja u fabrici "Fiat Chrysler automobili Srbija" u Kragujevcu nastavljena je poslije dvonedjeljne pauze zbog nedostatka dijelova iz Kine.

Zbog virusa privremeno prekinuta proizvodnja u Fiatu u Kragujevcu

Italijansko-američki proizvođač automobila "Fiat Chrysler" saopštio je da je privremeno prekinuo proizvodnju u fabrici u Kragujevcu, zbog širenja virusa korona u Kini iz koje kompanija kupuje dijelove za audio-sisteme.

Virus korona zaustavlja i FIAT u Kragujevcu?

Da se nije desila ova dramatična epozoda sa virusom korona, vjerovatno nikada ne bi stekli potpunu sliku u kojoj mjeri veliki svjetski brendovi i proizvođači suštinski zavise od komponenti koje se proizvode u Kini.

Užas u Kragujevcu: Nožem jurio radnicu marketa pa sebi prerezao vrat

KRAGUJEVAC - U glavnoj ulici, pored supermarketa jednog poznatog lanca, nešto prije 10 sati, dogodila se jeziva tragedija.

Novi Fiatov SUV 2021. stiže iz Kragujevca?

Nakon što je Fiat 500L tokom 2014. godine dostigao najveću godišnju proizvodnju, u kragujevačkoj fabrici je uslijedio kontinuirani pad.

Butik u kom se ne kupuje, već poklanja

KRAGUJEVAC - Dok oko njih druge prodavnice nude novogodišnja sniženja, u kragujevačkom tržnom centru jedan butik se otvara - prazan.

Uhapšen jer je vozio pijan, udario policajca pa u drugi auto

KRAGUJEVAC - Policija u Kragujevcu uhapsila je M.S. (64) iz okoline Topole, zbog sumnje da je izvršio krivična djela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje javnog saobraćaja, saopštio je MUP.

Najčitanije