Kraj

Iker Kasiljas završio karijeru

Legendarni golman fudbalske reprezentacije Španije i Real Madrida Iker Kasiljas okončao je fudbaslku karijeru u 39. godini.

Dr Baseti: Epidemija u Italiji je prošla

RIM - Infektolog Mateo Baseti, direktor Klinike za Infektivne Bolesti u Ðenovi, kaže da je epidemija COVID-19 u Italiji prošla i da se to vidi po brojevima.

Kraj Evrolige i Evrokupa

Sezona u Evroligi i Evrokupu je okončana.

Slovenija prva u Evropi proglasila kraj epidemije

LJUBLJANA - Vlada Slovenije zvanično je proglasila kraj epidemije virusa korona i tako postala prva zemlja u Evropi koja je to učinila, nakon što su vlasti potvrdile manje od sedam slučajeva dnevno tokom dvije sedmice.

Ocjene s polugodišta i radovi na daljinu zaključiće godinu

BANJALUKA - Iako je pojedine prosvjetne radnike zbunilo kako ocjenjivati đake tokom nastave na daljinu, a da ne dođe do prepisivanja i kako na pravi način vrednovati njihovo znanje, iz Republičkog pedagoškog zavoda RS kažu da je važnije staviti u fokus kako đake naučiti da uče.

Čović: Što se ne odigra, nije ni bilo, nije realan kraj

Prvi čovjek KK Crvena zvezda Nebojša Čović ponovio je da je sport u drugom planu sve dok traje pandemija virusa korona, ali je istakao da je najrealniji pristup završetku sezone u Evroligi - da se sve utakmice odigraju kad se stvore uslovi.

Kraj epidemije korona virusa u Italiji očekuju početkom maja

RIM - Prema prognozi italijanskog Instituta Ejnaudi za ekonomiju i finansije, epidemija novog korona virusa u Italiji okončaće se do 5. maja.

"Normalizaciju života u Hrvatskoj očekujem početkom juna"

ZAGREB - Hrvatska nema projekciju do kada bi mogla da traje epidemija virusa korona, a član Nacionalnost štaba za civilnu zaštitu Krunoslav Capak kaže da lično smatra da bi u najgorem slučaju život u toj zemlji mogao da se normalizuje početkom juna.

Još jedna žrtva SUV ekspanzije - kraj za Bentley Mulsanne

Bentley će ovog proljeća okončati proizvodnju svoje velike superluksuzne limuzine, a jedan od razloga je smanjeno interesovanje kupaca.

Kraj bitke za Alep

DAMASK - Sirijska armija napredovala je u posljednjoj enklavi na sjeverozapadu zemlje koju drže pobunjenici, učvršćujući tako vlast nad ključnom provincijom Alep, javlja AP.

Najčitanije