Kraljica

Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao

Ukoliko Hari ikada bude htio da opet bude dio kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Princ Hari i Megan će ipak dobijati novac iz kraljevske kase

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl ipak će biti finansirani iz kraljevske kase, jer će moći da računaju na oko tri miliona dolara koje će dobijati od budućeg kralja, princa Čarlsa.

Kraljica prvi put u javnosti poslije odlaska Harija i Megan

Kraljica Elizabeta se prvi put zvanično pojavila u javnosti nakon neočekivane odluke o napuštanju kraljevskih dužnosti Princa Harija i princeze Megan.

Cure priče iz kraljevske porodice: Megan nije razgovarala s Kejt

Megan Markl nije razgovarala s Kejt Midlton otkako su ona i princ Hari odlučili napustiti svoje pozicije u kraljevskoj porodici, rekao je izvor za Us Weekly.

Kraljica Elizabeta pohvalila Megan Markl

Britanska kraljica Elizabeta saopštila je da je odluka Harija i Megan Markl da odustanu od kraljevskog statusa epilog višemjesečnih razgovora.

Da li će se Megan obogatiti na račun kraljevske porodice

Mnogo teorija vrti se povodom izlaska princa Harija i njegove supruge Megan iz britaske kraljevske porodice, a jedna od njih je da je sve rezultat njenog promišljenog i dobro skovanog plana da se obogati na račun kraljevske porodice, prenosi "Blic" komentare britanskih medija.

Kraljica se saglasila s odlukom Harija i Megan

LONDON - Britanska kraljica Elizabeta Druga saopštila je danas da se saglasila sa željom princa Harija i njegove supruge Megan da vode nezavisniji život i da dio vremena provode u Kanadi.

Da li je ulazak glumice u porodicu bio uvod u sunovrat monarhije

Čini se da sada likuju svi oni koji su, plašeći se da bi ulazak glumice u kraljevsku porodicu označio svojevrsni sunovrat britanske monarhije, bili protiv braka britanskog princa Harija i Megan Markl. Veliku Britaniju trese "Megzit" - vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili su da odstupe sa svih kraljevskih dužnosti i započnu samostalan život.

Kraljica molila Harija da sačeka

Kraljica Elizabeta Druga molila je svog unika princa Harija da ne objavljuje saopštenje da će se on i njegova supruga Megan povući sa viših dužnosti u kraljevskoj porodici, prije nego što se dogovori s ostalim članovima porodice, međutim on je ignorisao njen zahtjev.

Poslije šokantne objave, Megan otišla u Kanadu

LONDON - Supruga britanskog princa Harija, Megan, vratila se u Kanadu da bi bila sa sinom poslije šokantne objave para da će se povući iz obavljanja dužnosti koje im pripadaju kao članovima kraljevske porodice i da će provoditi veći dio svog vremena u Sjevernoj Americi.

Najčitanije