Kraljica Elizabeta

Objavljena fotografija kraljice Elizabete iz 1928. godine

Na Twitter profilu kraljevske porodice objavljena je do sada neviđena fotografija Elizabete II nastala 1928. godine.

Kraljica Elizabeta slavi 96. rođendan - za jubilej dobila Barbiku

Britanska kraljica Elizabeta Druga danas slavi 96. rođendan, a pored brojnih čestitiki i počasti, ona je dobila i Barbi lutku povodom platinastog jubileja - 70 godina vladavine.

Benoit Descamps, ekspert pivarstva: Kraljici Elizabeti ponudio bih Crnog Đorđa

Pravljenje piva je multifunkcionalan posao, možete u potpunosti da dodirujete živu nauku, misteriju i iznenađenje, a sa druge strane bavite se veoma specifičnim inženjerskim poslom, kao što je dimenzioniranje pivare, rezervoara ili linije za punjenje. Prije sam govorio da radim divan posao, jer uživam u proizvodu koji okusim (radije bih okusio pivo nego mlijeko ili petrolej), riječi su ovo Benoita Descampsa, menadžera i inženjera pivarstva iz Belgije svjetskog renomea.

Kraljica Elizabeta prvi put na naslovnici "Voga"

Kraljica Elizabeta II pojaviće se na naslovnoj strani aprilskog izdanja britanskog "Voga" po prvi put u istoriji povodom svog platinastog jubileja.

Bizarne navike kraljice Elizabete

Dok za neke od njih postoji logično objašnjenje, druge navike britanske kraljice Elizabete su potpuno banalne, jedinstvene, pa čak i smiješne.

Kraljica Elizabeta se oporavila, održala dvije audijencije

LONDON - Britanska kraljica Elizabeta II se osjeća dovoljno dobro da danas održi dvije audijencije putem video-veze iz kraljevskog zamka Vindzor, navodi se u saopštenju Bakingemske palate.

Kraljica Elizabeta pozitivna na virus korona

LONDON - Britanska kraljica Elizabeta Druga pozitivna je na virus korona, potvrdila je Bakingemska palata.

Šest zanimljivosti o sedam decenija na tronu kraljice Elizabete Druge

Obilježava se tačno sedamdeset godina od kada je kraljica Elizabeta Druga stupila na tron nakon smrti svog oca, kralja Džordža Šestog. Ona vlada duže od bilo kog drugog monarha u britanskoj istoriji.

Kraljica Elizabeta ulazi u istoriju

Kraljica Elizabeta II u nedjelju će postati prva britanska vladarka koja je na prestolu bila 70 godina, čime će početi godina njenog platinastog jubileja.

Kraljica Elizabeta pokrenula brend bio proizvoda

Engleska kraljica Elizabeta ni u 96. godini ne miruje, a sada je pokrenula i vlastiti brend sa bio proizvodima.

Kraljica Elizabeta slavi 70 godina vlasti, evo kako će izgledati proslava

Bakingemska palata predstavila je cijeli program događanja za proslavu platinastog jubileja britanske kraljice, obilježavanja njenih 70 godina na prijestolu.

Kraljica Elizabeta odlikovala glumca Danijela Krejga

Kraljica Elizabeta odala je čast Danijelu Krejgu, glumcu koji je otjelotvorio Džejmsa Bonda.

Naoružani muškarac uhapšen kod Vindzora, gdje kraljica provodi Božić

LONDON - Britanska policija saopštila je danas da je uhapsila 19-godišnjeg muškaraca zbog ugrožavanja bezbjednosti na imanju zamka Vindzor, gdje kraljica Elizabeta provodi Božić.

Kraljica Elizabeta proslaviće Božić u dvorcu Vindzor

LONDON - Britanska kraljica Elizabeta proslaviće Božić u dvorcu Vindzor, a ne u Sandringemu, kao što je obično činila prethodnih godina, saopštio je danas izvor iz palate.

Kraljica Elizabeta otkazala predbožićni ručak zbog korone

LONDON - Britanska kraljica Elizabeta otkazala je predbožićni ručak sa svojom porodicom iz predostrožnosti, u trenutku kada broj slučajeva kovida-19 raste u Britaniji, tvrdi izvor iz Bakingemske palate.

Najčitanije