Kredit

Lažirao podatke da bi dobio kredit

ZVORNIK - Policija u Zvorniku podnijela je Okružnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj o počinjenom krivičnom djelu obmana pri dobijanju kredita ili drugih pogodnosti protiv lica iz Srbije S.D, saošteno je danas iz ove uprave.

Elementarne potrebe ruše san o vlastitom domu

SARAJEVO, BANJALUKA - Od 20 do 25 odsto kredita od ukupnih kredita građana BiH otpada na stambene, a u toku 2018. godine je potražnja za njima veća za 2,5 odsto u odnosu na isti period lani, potvrdio je za "Nezavisne" Berislav Kutle, direktor Udruženja banaka BiH.

Francisko Parodi za "Nezavisne": Isplata naredne tranše nakon izbora

MMF neće isplatiti narednu tranšu aranžmana jer su vlasti u BiH donijele mjere koje nisu bile dogovorene u pismu namjere, kaže Francisko Parodi, rezidentni predstavnik MMF-a u BiH.

"Addiko Red Wednesday" - podignite kredit i osvojite isti iznos

Addiko banke u BiH, u srijedu, 29.8, organizuju drugu ovogodišnju "Red Wednesday" akciju, kojom postojećim i novim klijentima žele ponuditi nešto drugačije i atraktivnije.

Grad Banjaluka uzima kredit za projekte vodosnabdijevanja

BANJALUKA - Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i predstavnik Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Josip Polić potpisali su danas u Gradskoj upravi pismo namjere o kreditnom zaduženju u iznosu do 10 miliona evra, namjenjenom izgradnji primarne i sekundarne vodovodne mreže na području grada.

Grčkoj još 15 milijardi evra kredita "za spas"

ATINA - Države članice evrozone spremne su da Grčkoj u avgustu isplate posljednjih 15 milijardi evra kredita za spasavanje, izjavio je predsjedavajući Evrogrupe Mario Senteno.

Kredit od 10 miliona evra za Bolnicu Zenica

ZENICA - Ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda i direktor Kancelarije Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u BiH Jan Braun potpisali su danas u Sarajevu sporazum o kreditu za projekat poboljšanja energetske efikasnosti u Bolnici Zenica u vrijednosti od 10.000.000 evra.

Partner MKF i KfW potpisali ugovor o kreditu vrijedan 5 miliona evra

TUZLA - Unutar okvira evropskog fonda za Bosnu i Hercegovinu, Partner MKF iz Tuzle i KfW potpisali su ugovor o kreditu od 5 miliona evra za kreditiranje mikro, malih i srednjih preduzeća za obrtni kapital i ulaganja. Od 5 miliona evra, 1 milion evra će se iskoristiti za finansiranje mjera energetske efikasnosti.

Zloupotrebom službenog položaja omogućili dobijanje kredita

DOBOJ - Policijska uprava u Doboju dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv dva lica iz Doboja i jednog iz Dervente zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja omogućili fizičkom licu iz Petrova da protivpravno ostvari imovinsku korist od 37.800 KM.

Direktor pozajmio novac radnicima da vrate dugove bankama

ZAGREB - Direktor kompanije "Tehnix" Đuro Horvat odlučio je da pomogne svojim zaposlenicima kako bi ih motivisao na ostanak u Hrvatskoj.

Najčitanije