Kredit

Građani u FBiH zaduženiji za 92 miliona KM

SARAJEVO - Građani u Federaciji BiH (FBiH) su za prvih šest mjeseci ove godine digli novih 295 miliona KM kredita, tako da je kreditno zaduživanje veće za čak 92 miliona KM u odnosu na isti period prošle godine, podaci su Federalne agencije za bankarstvo.

Lažirao podatke da bi dobio kredit

ZVORNIK - Policija u Zvorniku podnijela je Okružnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj o počinjenom krivičnom djelu obmana pri dobijanju kredita ili drugih pogodnosti protiv lica iz Srbije S.D, saošteno je danas iz ove uprave.

Elementarne potrebe ruše san o vlastitom domu

SARAJEVO, BANJALUKA - Od 20 do 25 odsto kredita od ukupnih kredita građana BiH otpada na stambene, a u toku 2018. godine je potražnja za njima veća za 2,5 odsto u odnosu na isti period lani, potvrdio je za "Nezavisne" Berislav Kutle, direktor Udruženja banaka BiH.

Francisko Parodi za "Nezavisne": Isplata naredne tranše nakon izbora

MMF neće isplatiti narednu tranšu aranžmana jer su vlasti u BiH donijele mjere koje nisu bile dogovorene u pismu namjere, kaže Francisko Parodi, rezidentni predstavnik MMF-a u BiH.

"Addiko Red Wednesday" - podignite kredit i osvojite isti iznos

Addiko banke u BiH, u srijedu, 29.8, organizuju drugu ovogodišnju "Red Wednesday" akciju, kojom postojećim i novim klijentima žele ponuditi nešto drugačije i atraktivnije.

Grad Banjaluka uzima kredit za projekte vodosnabdijevanja

BANJALUKA - Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i predstavnik Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Josip Polić potpisali su danas u Gradskoj upravi pismo namjere o kreditnom zaduženju u iznosu do 10 miliona evra, namjenjenom izgradnji primarne i sekundarne vodovodne mreže na području grada.

Grčkoj još 15 milijardi evra kredita "za spas"

ATINA - Države članice evrozone spremne su da Grčkoj u avgustu isplate posljednjih 15 milijardi evra kredita za spasavanje, izjavio je predsjedavajući Evrogrupe Mario Senteno.

Kredit od 10 miliona evra za Bolnicu Zenica

ZENICA - Ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda i direktor Kancelarije Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u BiH Jan Braun potpisali su danas u Sarajevu sporazum o kreditu za projekat poboljšanja energetske efikasnosti u Bolnici Zenica u vrijednosti od 10.000.000 evra.

Partner MKF i KfW potpisali ugovor o kreditu vrijedan 5 miliona evra

TUZLA - Unutar okvira evropskog fonda za Bosnu i Hercegovinu, Partner MKF iz Tuzle i KfW potpisali su ugovor o kreditu od 5 miliona evra za kreditiranje mikro, malih i srednjih preduzeća za obrtni kapital i ulaganja. Od 5 miliona evra, 1 milion evra će se iskoristiti za finansiranje mjera energetske efikasnosti.

Zloupotrebom službenog položaja omogućili dobijanje kredita

DOBOJ - Policijska uprava u Doboju dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv dva lica iz Doboja i jednog iz Dervente zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja omogućili fizičkom licu iz Petrova da protivpravno ostvari imovinsku korist od 37.800 KM.

Najčitanije