Krediti

Do brzih kredita u ugodnom ambijentu

Mikrokreditno društvo „Mikrofin” u Trebinju od sada posluje sa klijentima na novoj atraktivnoj lokaciji, u kompleksu Travunija na adresi Sokolska broj 1.

Moratorijum na ino-kredite u BiH "ostavlja" 665 miliona KM

BANJALUKA - Ukoliko bi uspjeli ispregovarati i dogovoriti moratorijum na otplatu međunarodnih kredita za ovu godinu, u Bosni i Hercegovini bi "ostalo" 665.714.363 KM.

Ko neće morati otplaćivati kredite naredna tri mjeseca u FBiH

SARAJEVO - Agencija za bankarstvo FBiH obavjestila je javnost i građane da će biti uveden moratorij ili neka druga olakšica na otplatu kredita svim građanima kojima je smanjena kreditna sposobnost kao posljedica negativnih efekata proglašenog stanja nesreće u Federaciji BiH.

Požurili u brak zbog stambenog kredita

DOBOJ - U posljednjem mjesecu prošle godine dobojski matičari su imali pune ruke posla, više nego obično, jer su mladići i djevojke požurili da sklope građanske brakove kako bi ispunili jedan od uslova za sufinansiranje kupovine stanova u drugom javnom pozivu koji je Gradska uprava raspisala u decembru.

Odobreno 450 zahtjeva za subvencije kamata na stambene kredite

​BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas informaciju o realizaciji Posebnog programa subvencionisanja kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove u ovoj godini u okviru kojeg su raspisana dva konkursa za izbor korisnika subvencija i odobreno 450 zahtjeva.

Novi povoljniji krediti za mlađe od 30 godina

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka RS (IRB RS) uvela je novu kreditnu liniju za bračne parove mlađe od 30 godina (oboje) gdje će kamatna stopa biti fiksna i to u iznosu do tri odsto, saopšteno je nakon današnje sjednice Vlade RS.

Konkurs za korisnike subvencije na stambene kredite za mlade

BANJALUKA – Konkurs za subvencije kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove raspisalo je danas Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, i biće otvoren 30 dana.

Novim zaduživanjima vraćaju stare dugove

BANJALUKA - Krediti građana i dalje dominiraju u strukturi kredita u bankama u Republici Srpskoj, pokazuje posljednji izvještaj Agencije za bankarstvo RS.

Više kredita privredi nego stanovništvu

SARAJEVO - Iznos kredita koje su banke u Federaciji BiH dale preduzećima ove godine je prestigao iznos koji su odobrile stanovništvu, što je pozitivan pokazatelj jačanja poslovne aktivnosti.

Krediti pokrenuli "Splonum", ali mu i presudili

SANSKI MOST - Imovina preduzeća "Splonum" iz Sanskog Mosta u stečaju, koje se bavilo proizvodnjom opekarskih proizvoda, ponuđena je na prodaju po ukupnoj cijeni od preko pet miliona maraka.

Najčitanije