Krijumčarenje

Spriječeno krijumčarenje migranata kod Zvornika

ZVORNIK - Pripadnici Granične policije BiH danas su kod Zvornka, u jutarnjim satima, spriječili krijumčarenje migranata iz Srbije.

Granična policija zaplijenila tekstil, novac, oružje, municiju i kamagru

ZVORNIK - Pripadnici Jedinice granične policije BiH Zvornik, danas su u Bratuncu, spriječili krijumčarenje veće količine tekstilne robe i njenu distribuciju na tržište BiH, a kod vozača su prilikom pretresa objekata između ostalog, nađeni oružje i municija.

Prekinut lanac krijumčarenja oružja iz BiH u Francusku, uhapšena četvorka

Hrvatska policija uhapsila je četiri osobe u zajedničkoj akciji s francuskim kolegama, čime je prekinut lanac krijumčarenja oružja iz Bosne i Hercegovine preko Hrvatske u Francusku, saopštila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Uhapšene dvije osobe osumnjičene za krijumčarenje migranata

KOZLUK - Policajci iz Kozluka juče oko 23.35 časova uhapsili S.S. i D.V., oba iz Bijeljine zbog osnova sumnje da su krijumčarili migrante, saopšteno je iz PU Zvornik

U audiju krijumčario osam ljudi

BEOGRAD - Tridesetjednogodišnji muškarac iz Surdulice čiji su inicijali D.M. uhapšen je zbog nedozvoljenog prelaska granice i sumnje da je u automobilu krijumčario osam ljudi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Uhapšen trojac osumnjičen za pokušaj krijumčarenja više od 300 kg duvana

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je tri lica, osumnjičena da krijumčare duvan iz Albanije, kod kojih je pronađena ova akcizna roba u rezanom obliku ukupne težine 328 kilograma.

Spriječeno krijumčarenje 26 državljana Turske

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Šamac spriječeno je krijumčarenje 26 državljana Turske koji su otkriveni u tovarnom prostoru kamiona bh. registarskih oznaka koji je prevozio namještaj iz BiH u Njemačku.

Racije širom Njemačke zbog krijumčarenja radnika

BERLIN - Njemačka policija izvršila je racije širom zemlje, kako bi prekinula navodno krijumčarenje nestručnih radnika iz evropskih zemalja koje nisu članice EU.

Spriječeno krijumčarenje markirane tekstilne robe

SARAJEVO - Na području Brčkog i Bijeljine spriječeno je krijumčarenje veće količine tekstilne robe zaštićenih robnih marki i njena dalja distribuciju, a uhapšena su tri državljanina BiH, saopštila je Granična policija.

Vozač u duplom dnu kofera smjestio 230.000 evra, ulovljen na granici

BEOGRAD - Carinici na prelazu Gradina, u saradnji s policijom, otkrili su i spriječili pokušaj krijumčarenja 230.000 evra u duplom dnu jednog kofera.

Uhapšen Avganistanac označen kao jedan od najvećih krijumčara ljudi na Balkanu

BIHAĆ- Državljanina Afganistana P.K. danas su uhapsili u Bihaću pripadnici Federalne uprave policije, a u akciji su sudjelovali i Služba za poslove sa strancima BiH te Obavještajno- bezbjedonosna agencija.

Stejt department: Krijumčari najviše iskorištavaju žrtve za seks i prisilni rad

VAŠINGTON - Građani BiH su i žrtve i počinioci krivičnog djela krijumčarenje ljudi, a prošle godine žrtve su dolazile iz Avganistana, Irana, Srbije i Sirije, navedeno je u novom Izvještaju Stejt departmenta za BiH o krijumčarenju ljudi.

Spriječeno krijumčarenje 40 kilograma skanka

PODGORICA - Granična policija u Crnoj Gori spriječila je krijumčarenje 40 kilograma skanka iz Albanije i uhapsila dvije osobe.

Državljani BiH uhapšeni zbog krijumčarenja 15.000 kutija cigareta

SARAJEVO - Pripadnici Centralne istražne kancelarije Granične policije BiH i Jedinice granične policije Hum danas su lišili slobode dvojicu državljana BiH, nakon što su otkriveni u krijumčarenju 15.000 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na više od 70.000 KM.

Njemački list: Krijumčari oružja iz Hrvatske slijedili političke ciljeve?

BERLIN - U članku pod naslovom "Oružje između Hrvatske, Bavarske i Berlina" novinari berlinskog lista Tagecajtung bave se pitanjem da li su krijumčari oružja iz Hrvatske u Njemačku slijedili i političke ciljeve.

Najčitanije