Krijumčarenje ljudi

Srpski carinici otkrili neobičan slučaj krijumčarenja ljudi

Carinici Uprave carina Republike Srbije su se 24. avgusta 2020. godine na prelazu Gradina suočili sa još jednim neobičnim pokušajem ilegalnog prelaska državne granice, kada su 31-godišnju Marokanku pronašli u namjenski napravljenom ''bunkeru'' za krijumčarenje.

Uhapšen državljanin BiH zbog krijumčarenja ljudi

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH na graničnom prelazu Dobrljin uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali E.P., osumnjičenog za krijumčarenje ljudi, izjavila je Srni portparol Granične policije BiH Franka Vican.

Na sarajevskom aerodromu pala međunarodna krijumčarka ljudi

SARAJEVO - Sud BiH odredio je prije tri dana jednomjesečni pritvor Polini Gospodinovi, državljanki Bugarske i Italije, koju su pripadnici Granične policije BiH uhapsili na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu zbog krijumčarenja ljudi, saznaje "Dnevni avaz".

Srebreničanin pokušao da prokrijumčari Egipćane i Sirijce

ZVORNIK - Policija u Zvorniku uhapsila je D.N. iz Srebrenice zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari 16 državljana Egipta i Sirije, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Podignuta optužnica protiv Alena Alete zbog krijumčarenja ljudi

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Alena Alete koji se tereti da je, u namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, prevozom kroz teritoriju BiH omogućio nezakonit transport i boravak šest migranata - državljana Sirije i Iraka.

Na prelazu Šamac spriječeno krijumčarenje ljudi

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Orašje danas su lišili slobode državljanina Srbije čiji su inicijali S.K. (26) jer je pokušao da prokrijumčari dva lica sa područja samoproglašenog Kosova, koja su pokušala preći granicu, koristeći srpske pasoše, koji su glasili na tuđa imena.

Uhapšena dva muškarca zbog krijumčarenja ljudi

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su po jednog državljanina BiH i Crne Gore koji su pokušali prokrijumčariti osam osoba afroazijskog porijekla.

U Bihaću uhapšen Iračanin osumnjičen za krijumčarenje migranata

BIHAĆ - Pripadnici MUP-a USK uhapsili su u Bihaću A.A.H. (38), rođenog u Bagdadu, a nastanjenog u Zagrebu, za kojeg se pretpostavlja da je jedan od glavnih organizatora ilegalnog prebacivanja migranata preko državne granice Bosne i Hercegovine.

SIPA hapsi krijumčare migranata

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su na području Tuzlanskog kantona nastavili s provođenjem aktivnosti usmjerenih protiv organizovanog krijumčarenja ljudi.

Uhapšen i drugi Milićanin zbog krijumčarenja ljudi

ZVORNIK - Policija iz Milića uhapsila je lice čiji su inicijali D.M. (42), osumnjičeno za krijumčarenje ljudi na području ove opštine, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije