Kristiano Ronaldo

Ronaldo napušta Juventus i vraća se u Englesku?

Kristijano Ronaldo, prva zvezda Juventusa, biće prva meta novog engleskog projekta, prenosi B92.

Ronaldo se vratio u Italiju, mora samoizolaciju

TORINO - Portugalska fudbalska zvijezda Kristiano Ronaldo vratio se u Italiju i moraće narednih 14 dana provesti u samoizolaciji.

Ronaldo ipak nije pretvorio hotele u bolnice

Portugalski mediji demantovali su informaciju koja se širi svjetskim medijima da je Kristijano Ronaldo odlučio je da svoje hotele prenamijeni za potrebe liječenja zaraženih virusom korona.

Ronaldo hotele pretvara u bolnice i plaća troškove liječenja

Kristiano Ronaldo godinama ulaže u vlastiti lanac hotela Pestana CR7, a sad je sve svoje hotele u Portugalu odlučio prenamijeniti za potrebe liječenja zaraženih virusom korona.

Ronaldo ostaje u Portugaliji u samoizolaciji

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo, za sada, se neće vraćati u Italiju i ostaće u samoizolaciji u Portugaliji nakon što je utvrđeno da saigrač Danijele Rugani ima virus korona, prenosi Tutosport.

Mesi: Nedostaje mi rivalstvo sa Ronaldom

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi priznao je da mu nedostaje rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom iz vremena kada je Portugalac nosio dres Real Madrida.

Ronaldov menadžer: Modrić je najbolji, smiješno!

Trenutak u kojem je kamera pokazala na praznu stolicu na kojoj je trebao biti Kristiano Ronaldo bio je jasan znak da nagrada za najboljeg igrača Evrope ide Luki Modriću ili Muhamedu Salahu.

Kristiano Ronaldo peti put najbolji igrač svijeta

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) je za najboljeg igrača svijeta za 2017. godinu izabrala Kristiana Ronalda koji je drugi put dobio nagradu The Best FIFA Men's Player.

Ronaldo: Nikad ništa nisam sakrio od vlasti

MADRID - Zvanično najbolji fudbaler svijeta i Real Madrida Kristijano Ronaldo odbacio je da je utajio porez i poručio da je nevin i da nikada ništa nije sakrio od španskih vlasti.

Najčitanije